Vysoké nevesty a balerínky

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, chcem sa spýtať hlavne vyšších kočiek, ja meriam 176 cm, vo vysokých opätkoch sa necítim dobre, aj keď partner je vyšší o 10 cm odo mňa. Aké topánky ste zvolili v svoj svadobný deň? Rozmýšlam nad pohodlnými svadobnými balerinkami, mala ste niektorá?
Odpovedať
@fiffinkaa ja mam 178 a mm je len o 3 cm vyssi, takze som mat vysoke nexcela aby som v den D nebola vyssia, predaalen na fotkach by sa mi to nepacilo.. ja som nemala vsak balerinky, ale mini opatok 1,5cm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka38 ano, ja som presne na toto myslela, že jak to bude na foto..predsa len opätok aj ked je mini pôsobí elegantnejšie a tiež sa mi to tam pýta viac..Aj keď v balerínkach by sa zas super tancovalo :)
Odpovedať
@fiffinkaa som ten isty pripad :-) akurat, ze partner je tak vysoky ako zuzkin :-) a tiez budem mat baleriny :) ale ja nebudem mat klasicke svadobne saty,tak tam sa to skor znesie asi.. ked tak, by som volila miniopatocek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja idem mat balerinky, sice ma vsetci presviedcaju, aby som si aspon mini opatok dala, ale nijake prenadherne topanocky na takom opatku som nenasla...len na vysokom...drahy je sice o dost vyssi, tam by to nevadilo, len saty mam tak ze len tak tak kusok nad zemou=>keby som si dala opatok, este len to by posobilo komicky...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám rovnakú výšku, do kostola som si vzala topánky na vysokých opätkoch, ale potom som sa prezula do balerínok - neviem si vynachváliť. Netuším, ako by som vydržala celú noc na parkete v tých vysokých.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež plánujem mať iba balerínky, keďže sme s partnerom rovnako vysokí :-D a mala ich aj švagriná a ja som si celú svadbu nevšimla že mala len balerínky a tiež si to veľmi chvália :-) pohodlnosť je na nezaplatenie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vysoka 176 cm - cize presne ako ty a balerinky by som si v zivote na svadbu neobula - podla mna nemaju s eleganciou nic spolocne a vobec sa to k svad. satam nehodi. Kludne si daj opatok - vsak mas manzela vyssieho o desat cm (ja tiez priblizne). Minimalne chodza je v topankach s opatkom ovela ladnejsia a zenskejsia ako sa smochtat v balerinkach. Cize nevahaj - urcite najdes aj topanky s nizsim opatkom - 4-6 cm a v tych by nemal byt problem vydrzat aj celu noc. Samozrejme sa nechcem dotknut bab, ktore si ich obuju - je to ich vec.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
tak 176 je ešte v pohode výška. Opatky by som nosila bez problemov. Ale mať nad 180 cm, to je už ine...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som napríklad nútená mať baleríny bo môj drahy je už takto nižší odomňa o centimeter aj keď opatky milujem....on je pre mňa viac ;) :) keby môžem na 100% by som si dala opatky ;)
Odpovedať
Ja mam 182 cm, topanky mam na nizkom, asi 2 cm opatku. Na vysokych ani chodit neviem, takze nebol problem s vyberom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vikina1092 ja tak isto:))) a to sme mu este dali podbit svadobne topanky ..) aby bol troska vyssi:)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 ja si myslim ze aj u nas to tak bude ;) no vobec mi to neprekaza ze nebudem mat opatky...hlavne je ze on bude po mojom boku ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vikina1092 ja bezne nosim opatky aj ked som potom o 8 cm vyssia ale predsa len v ten svadobyn den chcem aby sme boli pekni a aspon aby raz bol vyssi on:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pri nom opatky mala raz ale ja nosievam ked uz tak 11cm :D :D takze trosku rozdiel :D 12cm som potom vyssia
Odpovedať
Profilova fotka
My sme rovnako vysokí, preto som aj ja zvažovala balerínky, no na svadbu mi prídu maximálne neelegantné, navyše, či človek chce alebo nie, v balerínkach vždy chodí čaptavejšie, tak som sa nakoniec rozhodla pre malý opätok...;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat :))) este to tak aby som sa niekde nacapila na chodnik vo svadobnych satach :)
Odpovedať
Profilova fotka
@japonika tak moj opatok je 6 mm hihi ani nie 1 cm, a myslim ze aj v takých nizkych sa da chodit elegantne:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat cca.2cm opatok. mam 177 cm, snubenec asi 178, takze budeme priblizne rovnako vysoky. povodne som chcela balerinky ale nasla som krasne topanocky s miniopatkom
Odpovedať
moj partner je odomna vyssi o 20 cm, takze som podpatky musela mat, hlavne kostol, fotenie a tak... pri tancovani som mala chvilu tiez, ale potom som sa prezula do baleriniek. Na redovy tanec som si dala nizke podpatky, zaklad bola kvalitna kozena topanka, takze bolo to aj lepsie ako balerinky - krajšie to vyzeralo a ked tancujem, tak aj tak som na spickach stale, takze mi podpatok aspon podoprel pätu. Podla mna je uplne jedno, ci su to balerinky, alebo podpatok, pretoze zaklad je KVALITA. V niektorych balerinkach ta môze boliet noha, pretoze su divne strihnuté, zlý materiál ... A v niektorých podpatkových topánkach zasa nie je problém aj behať...Toť môj názor 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?