Váš názor na ružové svadobné topánočky

Profilova fotka
:-) kočeny ahojte! čo poviete na ružové svadobné topánočky??? viem, že v jednoduchosti nevesty je krása, ale nemôžem si pomôcť... stále ma láka ružová/cyklaménová farba... aj na topánočkách... :-) máte s tým niekto skúsenosti??? videli ste ich na nejakej neveste??? nie je to už moc??? ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@monchichi87 ahoj, ja budem mať tiež cyklamenové topánky, to je každého vec a vkus čo si dá. Ja sa toho nebojím aj tak ich skoro nebude možno ani vidieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tiez velmi paci ked je farba topanok ina ako biela, ja by som chcela mat ruzou kyticu a zeleno - ruzovu vyzdobu a rozmyslam aj nad ruzovymi topankami. Ale nie cyklamenove ale skor take pastelovo ruzove :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať tiež farebné topánky - také slivkovo fialové :-)
Odpovedať
Ja budem mat tmavo-fialove! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať tiež cyklamenové lodičky a šaty budem mať krátke, takže o to krajšie to vynikne :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jéééj baby, ste ma potešili... takže idete do toho??? a čo ostatní? bude to pre nich prekvapenie alebo o tom vedia?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi1906 mimi, prosím a kde si našla pekné ružovučké topánočky??? ak môžeš... ;-)
Odpovedať
Tiež chcem mať ružové topánočky, takú hot pink by som som chcela a prispôsobiť tomu kyticu. Dúfam, že mi niekde podarí také nájsť, ale snáď to bude ľahšie, ako hľadať biele svadobné na Popoluškinu nohu :)
Odpovedať
@monchichi87 ja som mala cyklamenove topanky. kupilas om ich cez mimibazar, za 50 eur. boli velmi pohodlne. mozno mam niekde aj link na predavajucu.
Odpovedať
Profilova fotka
@monchichi87 no najskôr som si kupila tie v deichmane ako zalohu keby som nenasla ziadne cyklamenove, ale tie sa my moc nepacili bo neboli uplne cyklamenove ale skôr do fialova, no ale nastastie som nasla krasne cyklamenove u nas v Žiline v jednom malom obchodiku, tak som spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi1906 Prosím ťa porad mi, v kt. obuve si našla cyklamenové lodičky!! Diky moc!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monchichi87 http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/kri...
Odpovedať
@katpetdo tie topanocky su uplne nadherne! A otazka out of topic - mas krasne vysportovane nohy, co cvicis?
Odpovedať
@zuzx :-) dakujem....beham,ale je to aj genetika
Odpovedať
Profilova fotka
@katpetdo :)))))))))) riadna extravagancia...:))))))))))) ale peknučká si bola!!!
Odpovedať
@monchichi87 vdaka...ten link na topanky som zial nenasla. nam to ani tak extravagantne neprislo, skor klasika by bola pre nas divna. :-) ...inak podotykam, ze svadba bola v malej dedinke na strednom slovensku a vsetci to prezili... tak len chcem povzbudit ostatne, aby sa nebali experimentovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ste ma povzbudili... idem do toho :-) len či niečo nájdem?!?
Odpovedať
a prečo nie...kludne môžu byt pekné farebné topky a kludne aj v ružovej...mne sa to páči
Odpovedať
Ja som mala sice klasicke vysoke kremove ale na prezutie som mala ruzove balerinky a nakoniec som sa v nich aj fotila, fotili sme na tcom plazi a ta je ruzova tak to pekne k sebe zapasovalo...a bolo to super podla mna...
Odpovedať
sú originálne neváhala by som ani minútu..ja budem mat oranžové. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ja tiez budem mat bud ruzove alebo cyklamenove lodicky, k tomu orchidee zive do vlasov a taka ista farba kytice,,,myslim,ze je to take ozivenie a trocha extravagancie nezaskodi:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@monchichi87 ja som za ruzovu, prave hladam pekne letne svadobne jemne ruzove saty. Asi to bude chciet vykon lebo vsetko je len biele, sampan a biele a sampan
Odpovedať
Profilova fotka
Ani nehovor, ja som už zúfalááááá :-| Zatiaľ tiež nič.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto su moje ;-) A saty budem mat kratke biele s tylovou suknou a fuchsia spodnickou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiez uvažujem o cyklamenovych topankach...môj nastavajuci je nadšeny tou predstavou...ale blizka rodina sa zhrozila, tak neviem. ale asi sa nedam ovplyvnit....možem vedieť kde si našla tieto cyklamenove topanočky?...alexandra
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja budem mať tyrkisovu vyzdobu ak si zenich da tyrkisovu kravatu a ja si dam tyrkisove lodicky co vy na to ?: Predsa skor ich vyuzijem ako biele svadobne ?
Odpovedať
mne sa nepaci ruzova na svadbe, teda aspon nie u zien po 25... alebo len velmi jemna, taka zvlastna ruzova :D neviem popisat, ale bude to fajn ozivenie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem tiez ruzove ale take slaboruzove ako budemmat aj kvety :) aj nad nechtami rozmyslam,takze myslim,ze je to supis ozivenie,nieje nikde napisane ako nevesta musi vyzerat,kto sa v com dobre citi nech si da :-p ci? :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
jaj a ja chcem bledoruzove krajkove a nikde sa nedaju zohnat, uz som z toho zufala :-( minuly rok ich mali v ponuke dve firmy a teraz nikto :-( farebne topanky a k tomu v tej istej farbe zenichova kravata a samozrejme kvety zladene je uplne super a aj po 25, aj po 30 :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?