Topánky veľkosť - 35

Ahojte, viete mi prosím poradiť, kde sa dajú kúpiť topánky s veľkosťou 35? Konkrétne lodičky. Ďakujem vopred za tipy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi aj tu :-) http://popelkateam.eu/
Odpovedať
@tinusaa v CCC zvyknu mat, ale len 1 alebo 2 pary z kazdeho typu...na ich stranke si vies pozriet, ci je tvoja velkost dostupna a v ktorej predajni
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusaa tiez nosim 35ky a som hrozne narocna, takze ja si topánky najdem jedine cez net, lebo tam je vacsi vyber a ked nesadnu vratim. V obchodoch v takejto velkosti nula bodov alebo len cista katastrofa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste pozriet u nas v salone Weda na Namesti SNP 2 (pasaz Zlaty Jelen) mame svadobne lodicky od velkosti 34 (značka Butdam), od 35 aj Menbur.
Odpovedať
@tinusaa ja som kupila u Deichmanna
Odpovedať
Dakujem vsetkym za tipy, veru v CCC a v Deichmanne je iba zopar parov, preto je pre mna tazke najst si take ake hladam. Ale snad natrafim. Nehladam tradicne biele svadobne, ale tmavomodre. Dnes uz nevesta nemusi mat biele topanky, tak to skusim tiez trosku inak :) a @demeterka vies mi prosim poslat dake linky cez ktore nakupujes? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusaa podla toho na aku prilezitost topánky hladas, uz som objendavala aj z ciny, tam to vyjde lacno, ale tam nevraiciam, to ked nahodou nesadne tak predam dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry de mi šijeme topanky na mieru vi si vyberiete velkosť materila aplikaciu. INFO SvadobneOzdoby.sk
Odpovedať
@tinusaa Ahoj, Ake topanky hladas?ak mas zaujem, poslem info o nasej ponuke.dakujem :-)
Odpovedať
pozrite si galeriu uz vyrobenych topanok pre nase nevesty v kolonke ,,original foto"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?