Topánky veľkosť 35

Profilova fotka
Ahojte, mohli by ste mi poradiť, kde zoženiem svadobné topánky veľkosti 35 bielej farby. Za všetky info budem veľmi vďačná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kukala si normalne v butikoch?
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste pozriet u nas na stranke v eshope aleno na predajni, kde predavame topanocky od velkosti 35 az 42 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@haluta pozerala som v eshopoch hlavne, moc predajní v okolí nemám, resp. o nich neviem. @rainbowclub ďakujem za info, pozriem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez hladam 35 tky :) nasla som jedny v predajni zn. John garfield... Za 30 eur ..a tiez kukni tu pani co tu prispela .. :) @patushicka
Odpovedať
skús aj tu na bazári, ja som kúpila tu od jednej pani :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patushicka inak včera som si kupila v john garfielde 35 krásne :-)
Odpovedať
aj tu v bazári skús pozrieť, čo som nakukla, vyzerajú byť pekné niektoré :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@haluta jé, daj fotku som zvedavá :) @bafka áno, videla som, dnes som od jednej dievčiny tu na bazári kúpila, tak snáď čoskoro dorazia :)
Odpovedať
Dobrý deň aj u nás. Už od veľkosti 32 - 44. Navrhnúť, upraviť si ich možete podľa svojho vkusu. Opatky, paty, špičky, farby a materiály, aj veľa ďalšieho...už od 59,- Eur. Neváhajte požiadať o spracovanie návrhu podľa Vašej predstavy na našich stránkách v rubrike "Boty vizualizace". Prípadne sa opýtajte aj vo výpredaji - možno sa práve na Vás usmeje šťastie a niektorý z prezentačných modelov bude vo Vašej veľkosti. PS: výpredaj sa stále dopĺňa, podľa prezentačných akcí. Prikladáme aj pár obrázkov od neviest - hotové topánky v malých veľkostiach, pre inšpiráciu a prajeme krásne svadobné prípravy...Popelka team
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?