Topánky - rovnako vysoký partner

Ahojte dievčatá, otázka smeruje predovšetkým na tie z vás ktoré máte rovnaký "problém" (ale samozrejme nie len pre tie ;-) ) ako ste riešili/budete riešiť topánky, ak je váš partner rovnako vysoký ako vy? hrozne rada by som si na svadbu dopriala nejaké krásne efektné lodičky alebo sandálky na podpätku, no obávam sa že to bude blbo vyzerať keď manžel bude o pol hlavy nižší ako ja :-/ rozmýšľala som aj o variante, že do kostola a na úvod zábavy si dám nízke balerínky a možno potom bude ešte nejaká príležitosť, keď sa budú lodičky hodiť :-D no neviem kedy, po polnoci keď sa prezlečiem alebo kedy? ako by ste to riešili vy? ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja mám tiež taký problém, ja budem mať baleríny...ale určite si zaobstarám aj lodičky, čo urobíme nejakú tú fotku....tam sa to dá urobiť, aby bol vyšší trošička...ale určite na tancovačku baleríny...nechcem vyzerať pri ňom tak kobyla...
Odpovedať
@domca789 no veď to... ako jeho matka :-D ale tiež by sa mi veľmi páčili na fotkách a tak vysoké topánky
Odpovedať
Ahoj, ja budem mat tiez baleriny, velmi elegantne so spicou, a opatky neriesim :-) Tiez by sa mi nepáčilo keby som bola vyssia ;-)
Odpovedať
@kylie83 a nebude ti luto potom ze si nemala aj podpatky? Ked ja na jednej strane nechcem vyzerat ako obor popri nom ale ked vidim tie krasne topanky, tak mi je trochu luto...
Odpovedať
@zuska_bluzka Ani nie, ja opatky velmi nenosim uz teraz, a kupila som si krasne baleriny, spicate, velmi elegantne :) Podla mna budes nadherna tak ci tak :) A zas, tie topanky az tak nevidno. Ja som bola na vela svadbach, a nepamatam si jedine topanky. Saty, to hej, ale topanky nie :) A mozes si ked chces nejake kupit/pozicat a dat si ich na fotenie, kde ten vyskovy rozdiel vies pekne zamaskovat.
Odpovedať
@kylie83 to máš pravdu, tak budme musieť nájsť nejaké fakt krásne baleríny :-)
Odpovedať
Ja som na tom uplne tak isto. Rozhodovala som sa medzi balerinkami a topanockami s podpatkom. Kazdy mi radil, ze radsej malinky podpatok ako ziadny, vraj je drzanie tela krajsie, a mali pravdu. Kupila osm si s 5 cm podpatkom, skoro vobec mi to nenadvihlo postavu a vyzera to ovela lepsie. :)
Odpovedať
@didaa3 no to by som bralla ale u mňa už aj tých 5 cm spraví to, že budem vyššia ako ženích a to by som nerada hlavne na fotkách :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Treba prestať riešiť výšku.... beriete sa pre niečo iné, nie? a v topánkach s opätkom vynikne každá ženská noha krajšie a aj celá postava... :-/ Neviem si predstaviť seba ako nevestu v balerínkach, ale je to vec vkusu, chápem..
Odpovedať
Profilova fotka
ale tak ked mas dlhe svadobne saty tak ti moc topanky nie je vidno
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?