Topánky pre nevestu bez alebo s nízkym opätkom?

ahojte dievcata, planujeme na september/oktober 2008 svadbu a potrebovala by som poradit> nenosim topanky na opatkoch, lebo ma v nich bolia nohy. a najradsej by som mala take topanky aj na svadbe. ale neviem si dost dobre predtavit, ze by sa take nizke topanky mohli hodit k svadobnym satam... mali ste niektora topanky s nizkym/ziadnym opatkom? alebo nejake Vase kamosky? co si o tom myslite? ako to vyzeralo? viete mi odporucit v Bratislave alebo Trencine a okoli topanky, ktore by boli biele/kremove so ziadnym alebo velmi malym opatkom? a ktore by sa hodili k svadobnym satam? dakujem suuzi
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam taky problem, tak pls baby pomozte... :-|
Odpovedať
Ahojte:). My tiež plánujeme svadbu na október 08. A kedže mi úplne stačí moja výška:), tiež nemám vysoké topánky. Objednala som si ich odtaľto z bazáru a som s nimi úplne spokojná. Sú to biele baleríny, nemajú takmer vôbec opätok, a dúfam, že budú aj také pohodlné:). Myslím, že k svadobným šatám sa hodia aj topánky na nízkom, aj tak ich nie je moc vidieť, hlavne je treba sa v nich dobre cítiť. Takže si nelámte hlavu nad tým, že budete mať topánky bez opätku... Treba myslieť na to, že v nich budete dlhé hodiny. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat topanky s cca 4 cm opatkom. V topankax s vyssimi opatkami sa mi zle xodi. Moje topanky budu biele.
Odpovedať
ale kde kupim take topanky? mozu byt baleriny alebo s nizkym opatkom.. poradte pls
Odpovedať
Ja som sa tiez rozhodla, ze urcite chcem len nejake nizucke topanky, najlepsie asi nejake balerinky, aby boli pohodlne a vydrzala som v nich az do rana. Len som zvedava, ako sa budu dat zohnat, lebo zakon schvalnosti je hnusna vecicka, ze jo... :-)
Odpovedať
http://www.roub-boty.cz/?ktg=9752 na tomto linku su aj nizucke topanky, len problem je ze je to CZ predajna... :-( :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?