Topánky Growikar - skúsenosti

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s touto značkou svadobných topánok? dajú sa totiž objednať z netu a píšu tam, že sú vystlané pravou kožou a vraj sú pohodlné. Čo som si doteraz v obchodoch skúšala topánky, boli strašne tvrdé a väčšinou iba biele,....s ivory colour je trochu problém, tak preto sa pýtam. Ďakujem a prajem krásny večer! :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som ich skúšala na salóne v NR, a boli fakt veľmi pohodlné, len sa mi zdali dosť drahé.... Kde si ich našla na nete?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som si ich objednala lebo presne take som chcela - ivory a nizky opatok (ma 3,5cm). koza a ten opatok ich predurcuje na to aby boli pohodlne, akurat ze tie moje su mi male, pisu ze je to predlzeny model, ale mne je 40 mala, bezne nosim 41. inak su krasne, pekne vyhotovene, urcite si ich dam vymenit :)
Odpovedať
@danjeliiik celkom veľký výber z nich majú na stránke vydavamsa.sk, v rôznych veľkostiach, modeloch a farby biela/ivory je tiež na výber vždy. No ja som si objednala vysoké platformy (hoci vysoké teda fakt nemusím), ale som dosť útla a budúci manžel je veľmi mohutný a vysoký,....tak aby som pri ňom nevyzerala ako biely hopsajúci trpaslík, objednala som si vysoké na platforme. Len aby tvrdé neboli, ale už ste ma trochu upokojili. Lacné teda nie sú, to môžem potvrdiť, ale ak majú byť pohodlné (lebo krásne sú určite) - tak prečo nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som si ich objednala zo stranky vydavam sa.sk,tiez na platforme a 8cm opätok.Obavala som sa,ci budu pohodlne,pretoze vysoke opätky prilis neoblubujem,ale kedze som nizka,tak som to riskla :-) Ale musim povedat,ze su super a velmi dobre sa mi v nich chodi :-)
Odpovedať
@syla88 ďakujem za stránku, tie ceny sú stále nižšie ako čo predával salón. :) Ja idem určite do nich, boli veľmi pohodlné...
Odpovedať
Aj ja nad nimi stále rozmýšľam :-)
Odpovedať
Tak nakoniec moja skúsenosť, keďže som si botičky nakoniec objednala z vydavamsa.sk. Majú 8 cm opätok a asi 1,5 cm platformu (sú to uzavreté lodičky). Na to, že nie som na opätky vôbec zvyknutá (som typ, ktorý by všade najradšej behal v converskách), tak musím uznať, že sú veľmi pohodlné a dobre sa v nich chodí. Sú veľmi mäkké a poddajné, nikde nič netlačí ani nereže. Aj veľkosť sadla ako uliata. Takže vrelo odporúčam :-)
Odpovedať
@syla88 ahoj,,, ak sa mozem spytat aj ja si chcem objednavat sandalky tejto znacky zo stranky vydavamsa. Oni tam pisu ze si treba o cislo mensie,, chcem sa spytat ked si bola spokojna, objednavala si si teda o cislo mensie alebo velkost co nosis normalne? A dodacia lehota bola aka ? Ja by som ich tak do 2-3 tyzdnov chcela doma.
Odpovedať
Ahojte baby:) aj ja mam svadobne topanky Growikar a objednavala som si o jedno cislo mensia ako nosim obvykle a sadli mi ako uliate :) mozem len a len odporucat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mam, som spokojna. ale musela som si vymenit cislo, lebo ta ich rada ze objednat o cislo mensie cekom na mna nesedela, tlacili ma hlavne na sirku. moja velkost akurat sadla :)
Odpovedať
@lukas2012 ahoj. Čakala som na ne dosť dlho, lebo ich nemali na sklade. Tuším mesiac , ale mne to neponáhľalo.....k veľkosti: ja nosím bežne tak 36-37, ale väčšinou mám lodičky 36 a túto veľkosť som si aj objednala a sadli ako uliate ;-)
Odpovedať
@syla88. dakujem tak ja dnes objednam a dufam ze tiez budem spokojna. Bo obuvi som uz presla vela a nikde nic nenasla poriadne. :-) diki
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Žienky ktoré ste mali ivory farbu aká bola naživo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám ich doma a môžem len odporučiť, krása a pohodlie v jednom! Len ja mám krivé nohy tak ich musím trocha roztláčať :-D
Odpovedať
aj ja ich mám doma....sú krásne, pohodlné....len tie moje strašné nohy :-( ....takže každý večer obujem a roztláčam (ale dá sa to, nie je to žiadna katastrofa) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Ahojte baby dajú sa vyskúšať aj niekde v Košiciach? Neviete? Kupovali ste si bežnú veľkosť akú nosíte? Dakujem 😊
Odpovedať
Prosim Vas zeny, co ste mali tieto topanky, nesmykalo sa Vam v nich? Lebo som si v salone skusala neuveritelne smyklave svadobne topanky. A neviem najst aku maju podrazku Growikar, ci uplne hladku alebo maju troska drazky na nej.
Odpovedať
@danjeliiik prosim Vas kde v NR mali tuto znacku topanok?
Odpovedať
@elusiatko89 ahoj nakoniec som kupovala normálne v meste,jedny som náhodné skúšala a my sadli tak som neriešila.
Odpovedať
@elusiatko89 ja som.ich skúšala v NR na svadobnom salóne ale netusim u ktorého predajcu konkrétne.
Odpovedať
@danjeliiik a nevies ani kde to cca bolo?ze ja si to pozrem :) ulica alebo nejaky zachytny bod? :)
Odpovedať
@elusiatko89 svadobný salón myslela som svadobný veľtrh keď tam bola prezentácia z celého SR...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, nemáte niektorá fotku že aké ste si vybrali? A kde v Tn ich majú neviete? Mne sa nepáčia výzorovo ani jedny :-( Ale zas pohodlnosť nadovšetko.... Jediné schopné pre mňa sú tieto: https://www.vydavamsa.sk/kategoria/pr...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?