Môžu byť k bielym svadobný šatám topánky tejto farby?

ahojte baby, môže byť k prírodne bielym svadobným šatám aj iná farba topánok ako biela? ja som rozmýšľala nad niečím takýmto, ale neviem potom či sa to bude hodiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici jasne, ze moze byt ina farba ako biela, to je len na tebe aku farbu budes mat. Skor sa radsej zameraj na to, ci sa stylovo hodia k satom ;-)
Odpovedať
@petersdottir šaty mám jednoduché, bez čipky s veľkou sukňou a strieborný opasok na nich...ale tak v podstate pod sukňou ich asi ani moc nebude vidno tie topánky nie? :) Ja zasa nie som taký módny expert, že si viem povedať, že to ladí alebo nie :P
Odpovedať
A ešte mám na Vás otázku, chcem aby mal ženích modrý oblek a hnedé topánky...keby mám ja takéto púdrovo ružové topánočky, ako sa máme zladiť so ženíchom aby to nebolo celé nejaké harkabarkasté? :D
Odpovedať
@domcicipatcici moj nastávajúci by ti povedal, že hnedé topánky na takú veľkú príležitosť ako je svadba eee....pretože hnedá je pracovná.... ale keď ku modrému obleku sa len hodia hnedé topánky...:)
Odpovedať
@smoulinka8 no nemyslím, či sa hodia hnedé topánky k modrému obleku, to sa hodí...ale myslím, keď ja budem mať púdrovo ružové topánky, čo mám doladiť na ženíchovi, aby ku mne ladil.
Odpovedať
@domcicipatcici podľa mňa nemusíš nič.....ale ak by si už vážne chcela tak možno kravatu.....
Odpovedať
@smoulinka8 to by mi neprešlo u drahého ružovú kravatu, jeho chcem ladiť do modro hneda...len neviem no či tie moje topánky by tam nekričali potom, alebo len manžetové gombíky možno troška v ružovej :)
Odpovedať
@domcicipatcici urcite mozu byt, vsak davaju si nevesticky aj farebne topanky, trosku na ozivenie :-)
Odpovedať
@domcicipatcici Urcite neváhajte - farba je staroružová? ak si k tomu zladíte detaily budete na ne aj na fotografie vo výsledku hrdá...prikladáme pár fotografíí od neviest pre povzbudenie a motiváciu a prajeme krásné svadobné prípravy...Popelka team TIP: u špičatej špičky - si zabezpečte aj niečo na prezutie po 6 hodinách v špičatých topánkach (pri celodennom behahí a potom tancovaní) Vás budu boliet prsty na nohách.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?