Topánky a výška partnera

Ahojte žienky, nevestičky:) Sme so snúbencom skoro rovnako vysokí, samozrejme on je o nejaké 3 cm vyšší. Ako mám riešiť svadobné topánočky? Ďakujem :)
Odpovedať
ja som na tom presne rovnako s tym mojim... ale nechcem mat balerinky, pretoze ten chod je taky iny.. taky captavy.. =D aspon ja si tak pripadam... preto hladam topanky s opatkom do 4 cm... tak hadam nebudem velmi vycnievat, lebo ved aj zenich bude mat nejaky ten podpatok =)
Odpovedať
presne tak, ja som sa chtiac - nechtiac vzdala svojich 15 cm opätkov :)
Odpovedať
Profilova fotka
som na tom tak isto, zohanala som cca 5 cm opatky, ale tancovat budem v balerinach :)
Odpovedať
@petuskaa12 my dvaja sme úplne rovnako vysokí, preto tiež zháňam topánočky s čo najmenším opätkom, v balerínkach má človek kačaciu chôdzu, preto podľa mňa treba aspoň mini opätoček :-) našťastie aj pánska topánka má dáky ten cm do výšky, tak snáď nebudem vyššia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petuskaa12 ja som o 2 cm vyssia, budem mat balerinky s opatkom 0,6 cm a priatel si da u obuvnika este prirobit 1 cm podrazku k povodnym svojim opatkom...predsa len aj vlasy ked sa urobia tak aby som nevytrcala...hadam budeme narovnako resp.ze bude troska vyssi...po polnoci uz beriem velke opatky uz mi nebude vadit ze som vyssia..
Odpovedať
My tiez nemame velky rozdiel vo vyske plus ja budem mat vysoky uces, preto som hladala trochu nizsie topanky, aj ked priatelovi sa pacia viac vysoke. Je pravda ze existuju aj panske topanky ktore maju opatok, myslim, ze tanecne topanky to mavaju standardne. Ale osobne si myslim, ze ak nie je rozdiel vo vyske prilis zretelny, tak sa netreba trapit. Mojho priatela to netrapi vobec, na to som myslela iba ja. Mozno by bolo fajn ist topanky kupovat spolu a vyskusat si, ako budete pri sebe vyzerat.
Odpovedať
no ja som si kúpila práve moje vysnívané botičky a sme na rovnako vysokí! a som zostala trochu sklamaná, drahému je to ale jedno. tak čo, vydržíme nejako takto :) popolnočky dám s kratším opätkom a už sa priviniem k nemu. tak :)
Odpovedať
ja som tiez o nejaky cm od draheho vyssia, ale v balerinkach by som cely den nevydrzala, tak budem mat cca 5 cm opatok, ale ja si zase davam pozor aby som nemala zbytocne dohora vlasy vycesane...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež o trošku vyššia od priateľa a budem mať balerínky krásne svadobné,aspoň ma nebudú bolieť nohy :-)) ...
Odpovedať
@danalovicova @pollyanna baby, ja sa musím priznať, že mňa z balerín bolievajú nohy. z tých s takou tenkou podrážkou je to že auu! vy ste ako na tom?
Odpovedať
@raverka ved prave preto nebudem mat balerinky...ja mam teda aj take s poriadnou podrazkou,su fajn makke, ale v balerinkach mi strasne puchnu nohy...takze radsej trochu opatok
Odpovedať
Profilova fotka
dievcence beriete si manzela alebo topanky ... tato tema traby akosivsetky ... moj manzel je odomna ked stojim si tak o 50 cm mensi ;) sedi vo voziku, este aj svokra do toho rype ze ako to vyzera ze on je nizsi ako ja a bla bla bla ... o co vam ide na den svadby??? ako mne islo o to ze spacatime nasu lasku a nie ci som vacsia alebo sme narovnako 8-) najvacsi doraz pre mna bolo ked sme mali prve foto a manzelov znami co bol jemu za svedka stal vedla mna ( co je tiez normalne - drahy bol prednym) a svokra na to ... ze s nym by som lepsie pasovala podla vysky :-x ]-( akoze fkat nechapem .... nuz zvazte svoje a este nieco...si myslim ze povacsina vas je uz v dlodobom vztahu .... a to ste si vsimli iby teraz ze ste o nieco vyssie ????
Odpovedať
Článok sa načítava...
@joj2530 chápem, ako ťa to môže rozčuľovať, keď máš drahého na vozíku, svokru nie práve empatickú a musíš počúvať takéto narážky. asi by ma to riadne hnevalo. ja na to nie som ale zvyknutá, že som vyššia. mám rada, keď sa môžem k drahému pritúliť, keď je vyšší. preto riešim aj našu výšku.
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka ono mne nejdeo o rozculovanie ci vsetko mozne, ja si len mylsim ze ci su topanky na 3, 5 ci 10 cm opatku je to uplne jedno, len ta otazka ma akosi zaskocilo ... ze o co vobec ide .... =-) o topanky ??? alebo o lasku dvoch ludi ;-) komentare mojej svkry su uz davno nevsimam, jednym uchom dnu druhym von, je len dufam ze ja nebudem taka stryga ako je ona :-D :-D :-D k tuleniu nic nemam, v niektorych castiach prispevkou islo viac menej o to ako to bude vyzert a to sa mne zda banalne ;-) vsetko dobre prajem .... a krasne tulkanie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka joj a zabudla som, mna nerozculuje ze mam draheho na voziku ja ho ani inac nepoznam ;-)
Odpovedať
@joj2530 o lásku ide :) a ďakujeme :)
Odpovedať
@joj2530 áno, ja viem. veď aj preto ti to možno príde divné, že čo to tu my riešime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka mne to neprichadza preto divne ze moj manzel je vo voziku ja som si ho brala z lasky, keby chodil je odomna i tak o 5 cm mensi, a ja by som si dala topanky na opatku :-) ja neviem ci som fakt tak blodava alebo co ja hovorim o nieco inom .... si viem predstavit ze z partnermi chodite ruka v ruke a nechce sa mi verit ze v inych situaciach ako prechadzka po meste ci dico ..... sa pozerate na to ci mate opaky o 3 cm vacsie ako je partner o tomto ja hovorim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja balerínky nosím bežne a nemám problém :-))..
Odpovedať
ahojte mám otázku, je to veľký problém, ked mám na svadobných topánkach béžový opätok???
Odpovedať
Profilova fotka
ved teraz je najnovší trend farebné tppánočky ružove červené dokonca čierne tak čo tam po bežovom opetku :-) ja budem mat mAlhurkove topánky na opetku do kostola a na fotenie potom balerínky rovnučke :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?