Svadobne topánky.... neverending story

Profilova fotka
Baby moje zlate.... kde ste kupovali topane?? Ja som uz zuufala. :( neviem nikde zohnat... potrebujem pohodlne, nie velmi vysoke ved nech v nich vydrzim celu noc..... takze radťe kočky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam z humanicu 5 cm podpatok daju sa aj vyuzit nechcela som klasicke svadobne ako maju v salonoch
Odpovedať
Profilova fotka
@tinusik20 zlatik ved presne to nechcem ani ja..... no musim pohladat :))
Odpovedať
ja som zhanala velmi dlho, ziadne mi nesedeli, kazde ma niekde tlacili. nakoniec svadobna kolekciav Hogli, 6 cm vysoke, pohodlne
Odpovedať
ja som kupovala z topankova, ale vyskakujú mi, takže pôjdem ešte do Gabor a kúpim tam. Tie sú mega pohodlné aj na ďalšie nosenie.
Odpovedať
@petramik1978 :-) to mi pripomina moje trapenie..som ich teda vyskusala more. Nakoniec som objednala krasne strieborne s T zapinanim, tanecne z netu.. Stali smiesny peniaz, ale neskutocne pohodlne a elegantne!! Skus aj ty, stoji to za to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf a s kadial si objednavala???? :) @maruska24 v Gabore v banovcach sa daju kupit??? :)))
Odpovedať
ale zienky a preco neskusite taketo... ;-) zo svadby v anglicku..kocky si nerobia starosti zo svadobnymi topankami :-)
Odpovedať
@alkab828 no neviem, mat cely den "zaby" na nohe, tiez nie je vyhra, co sa tyka pohodlnosti a funkcnosti.. Popravde, sa mi to ani nepaci..
Odpovedať
@petramik1978 ja zo stranky Jj's house, ale vela ich najdes aj na Aliexpresse. Je to "cina", ale daju sa kupit aj v kamennych obchodoch, len su drahsie... Tie moje mi posluzili az do rana, a potom som ich drala na tanecnej :-)
Odpovedať
@marienkakf len som dala priklad ...tiez sa mi to nepaci jedine ak by slo o svadbu a party na plazi,rovnako ako aj tenisky pod svadobnymi satami
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupila od Gaboru.,7 cm opatok, uzasne. pekna fabra, ziadna kriklava biela a ziadne umeliny...vydrzala sm v nich cely den a noc, baleriny som vobec nepotrebovala..ine uz ani na normalne prilezitosti nekupim...raz Gabor, navzdy Gabor:)))
Odpovedať
ahoj, ja ponukam na predaj nenosené topanocky , nizky opatok, farba ivory, nenosené, fotky najdes v mojom bazary :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?