Svadobne topánky Košice

Profilova fotka
Kde zoženiem , že ozaj pohodlné a krásne topánky na svadbu v Košiciach*? nechcem uplne nizky opatok, nieco stredne, aby aj nozka pekne v tom vyznela:) a ešte otázočka, sandáliky alebo lodicky? :)))
Odpovedať
@lenastudio ja som len cez sklo videla na rohu Hlavnej a Alžbetinej, tuším John C, veľa bielych topánok pokope len neviem, ako vyzerajú lebo sú položené tak, že pätou k výkladu. Mne sa viac hodia na svadbu lodičky a možno sú aj stabilnejšie ako sandálky ale to je tiež podľa typu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse skúsim tam zájsť , hlavne mi ide o to, aby boli mäkkucke a pohodlne :)))
Odpovedať
mozem potvrdit, John C je super obchod na svadobne topanky.. maju tam dost velky vyber oproti inym obchodom a velmi prijatelne ceny :)
Odpovedať
Dobrý večer u nás s môžete tie svoje vyskladať podľa svojho vkusu. V ponuke máme aj mäkké úpravy - ako napr. ProComfort vhodné pre všetky modely, ale aj modely šité v tanečnom štýle s úpravou pre bežné nosenie - čo je obuv omnoho pohodlnejšie než bežná obuv. Viac o nás na našich stránkach. V Košiciach aj s možnosťou osobného stretnutia s obchodným zástupcom, kde si môžete prehliadnuť všetky materiály aj niektoré hotové modely a nechať si chodidla odmerať - topánky potom zhotovíme podľa Vašich požiadaviek podľa Vašej dĺžky chodidla, v prípade potreby aj presne na mieru. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať - sme tu pre Vás... Prajeme krásne svadobné plánovanie a prikladáme pár obrázkov z našej kolekcie pre inšpiráciu... Popelka team
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?