Svadobné topánky. Kde v Bratislave zoženiem?

Viete mi niekto poradiť, kde majú dobrý výber svadobných topánok pre nevesty v BA? :-N
Odpovedať
1
2
5
to neviem ale ja mam ten istý problém v KE.
Odpovedať
Skuste pozriet normalne obchody s obuvou..,ale zrejme si budete musiet pockat,kym daju prec zimny tovar.Biele topanky boli a stale su v mode aj na normalne nosenie,takze potom urcite nieco budu mat.
Odpovedať
na obchodnej som videla pekne topanky biele bol to obchod myslim nieco work ... je to blizko zastavky elektriciek zastavka je Vysoka
Odpovedať
Aj ja som mala ten isty problem. Nic sa mi nezdalo dost pohodlne na cely den. Ja urcite pretancujem cely vecer. Skusila si Daalarnu na michalskej? Ked som tam bola ja na vianoce, nemali moje cislo. Treba ratat aj s tym, ze nozicka bude aspon o pol cisla vacsia uz vecer. Takze my neostalo nic ine len si kupit v Oslo. Ale som spokojna 8-)
Odpovedať
včera som bola na obchodnej v takej veľkej obuvi - asi v polke obchodnej, medzi zastávkami, volá sa to IMBIS či ako, ak tam nemali 20 rôznych bielych topánok tak ani jedny - treba pozrieť všade, jednu kopu majú pri vchode a druhú až na konci obchodu. Inak majú takú akciu na zopár svadobných, že kúp jeden pár a druhý máš zadarmo. (jeden stojí tak okolo 900Sk) Baby, ja by som šla spolu na Vašom mieste (ja hľadám bordové na svadbu, takže nič...)
Odpovedať
nsoci - Viem kde to je tak, tam pôjdem hneď po práci pozrieť. Myslím si, že ak sa mi budú páčiť aj dvoje, tak ich, by to bolo celkom bonbové aspoň by som si mohla oboje skúšať k šatom ;-) . Ďakujem za radu :-N
Odpovedať
Inak čo sme boli naposledy na svadbe nevesta stancovala topánky do polnoci, proste sa rozpadli... a to tancovala s mierou. Kúpiš nejaký brak a o pol noci si bosá... takže možno sa Ti aj zídu dve. :-)
Odpovedať
Na ten vecer sa to oplati investovat.. Ak nohy bolia, mas pluzgiere alebo popalenu kozu, nieje to sranda. Viete si predstavit ten usmev? :-N asi takyto :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Nsoci / baby a mali tam aj krémové? (príp. inde kde ste pozerali?) Ja som videla jediné krásne v nicole, ale aj krásne drahe boli - tusim okolo 3500-4000 Sk..ale nádherné :-N no radsej by som poobzerala aj nieco lacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja si chcem kupit kvalitne topanky ale as po tom ako si rezervujem šaty.Nahradne us mam.Pri mojom stasti sa musim poistit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nemate daky typ na kremove, asi tak 40, ale nie spicate, na nizsom opetku a ak by bol aj hrubsi tak sa iba potesim, a aby boli dost siroke a pohodlne? ak take niekde v BA uvidite, dajte vediet. A hlavne take aby sa dali potom nosit aj v lete ako normalne boty. Ale neviem ci take vobec niekde aj vyrobili. ;-)
Odpovedať
Ja mam podobny problem, tiez neviem take zohnat, takze tiez sa potesim kontaktu, ak ste niekde videli. A tiez sa mi zda, ze take este nevyrobili :-) Snad skusim pockat do jari. Co ty myslis Lienka?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Má niekto taký problém ako ja? Dvojku nohu...Pozerajú po mne v obchode, či mi šibe, keď pýtam biele dvojky na vyššom opätku.
Odpovedať
to ti teda nezavidim, ja potrebujem trojku na vysokom opatku a mam problem zohnat ich.a kremove uz vobec nie
Odpovedať
Mam velkost 37,ale zapacili sa mi biele spicate na vysokom opatku a 37 boli tak velke,ze nakoniec som si domov odniesla 35..,takze urcite su v predaji aj take cisla.. Len ci by vam potom neboli velke,ked aj ja som si musela kupit mensie cislo.
Odpovedať
Profilova fotka
martinaf - asi nam neostava nic ine, len pockat do jari a potom si zobrat dovolenku a obiehat obuv za obuvov. :-D
Odpovedať
Asi ano, ale rozhodne si dajme vediet, ak by bolo nieco, co objavime, myslim, ze v jarnej kolekcii budu aj take nase vacsie nizke aj malinke ako pise Monika... Budem rada kazdej spravicke o krasnych sandalkach, aj keby mali byt az v Presove :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martinaf - ok berem, suhlasim. ale Presov je pre mna uz moc daleko - to by sa mi poriadne predrazili ;-) Ak by mi stacili 39 (podobne ako evatu) tiez by som bola rada, aspon by som mala vecsie sance. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja skusenost: vyse mesiaca pred svadbou som si objednala topanky cez QUELLE, no a vo stvrtok som si napochytro musela kupit topky v obuve, lebo tie moje akosi neprisli :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte babenky. som z oravy. nevie mi niekto poradit, kde kupit nejake pekne topanocky ku satam na uplne nizkom opatku? potrebujem kvoli svojej vyske nejake supernizke ....... dakujem.
Odpovedať
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vcera sa mo to konecne podarilo :-D Po 2 mesiacoch hladania tych pravych topanociek som ich konecne kupila :-D :-D :-D Su to uplne jednoduche pohodlne a krasne biele kozene lodicky, ani nie velmi nizke a ani nie velmi vysoke (1/2 je cca tak vysoka ako ja, tak som ani moc vysoke nemohla ;-) )
Odpovedať
A este doplnam: ak zhanate nejake topanky - nizsie, tak sa mrknite do Rena, Daichmana, pripadne John Garfield - tam som mala povodne topanocky vyhliadnute. ;-)
Odpovedať
Babenky, ja som si uz pomocou fora nasla svoje botky, pozrite www.bialebuty.pl.com, tam su topky od vymyslu sveta a tiez rozne materialy a farby biela i kremova. Par sa pohybuje od 129zl do 149 zl a dokonca vam vyrobia aj z latky zo siat na prezlecenie ako mne. Postovne je 45zl za akekolvek mnozstvo topanok, takze je vyhodne pozhanat nejake nevesticky v okoli, spolu si objednat a postovne si rozdelit. Pani sa vola Jola Wardyn a hovori po anglicky, takze jej svoj vyber mailnite na adresu bialebuty@wp.pl. Plati sa vopred, ja som to urobila bankovym prevodom. Niektore cisla topiek si treba objednat o cislo mensie, t.j. ak ste c. 38, tak vam treba topky c. 37. Ona vam pomoze odpovedat na pripadne otazky, e.g. ktore modely su oversized a pod. Cisla sa daju aj vymenit, ak vam nesadnu a dokonca niektore modely v istych cislach su aj ako akciove a stoja od 90 do 100zl. Skuste. Vela stastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirka, asi to malo byt toto: http://www.bialebuty.com.pl ;-)
Odpovedať
Ano, prepacte, ikke, dakujem za opravu. Ty si to dala do fora? Ja som to kdesi nacitala, vyskusala a je to super. DAKUJEM ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nieeee, ja som len bola teraz zvedava, tak som klikla a hodilo ma to na akusi prapodivnu stranku...no, ale ujo google ma uviedol na spravnu mieru, ako obvykle :-D
Odpovedať
Baby to kolko je 149,00 zt-na nase slovenske? ;-)
Odpovedať
Ja to nasobim x10, ale je to o nejake haliere menej. V banke urobis payment order v mene akej chces.
Odpovedať
Profilova fotka
sunny, krat desat... (byvalo kedysi :-D) ...plus minus
Odpovedať
ikke, mi dve nemame chybu, nie si ty moje stratene dvojca :-D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?