Svadobné topánky. Kde ich zohnať?

Ahojte babulky. Neviete mi prosim poradit, kde by som zohnala tieto topanky?? Dakujem http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
1
2
11
Tak este raz. Ta prva adresa nefunguje:-)) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
v Prahe, svadobny salon vewe ;-)
Odpovedať
fnuk, to naozaj nemaju nikde na Slovensku, najlepsie v BA??
Odpovedať
Profilova fotka
bohuzial viem iba o tomto:-(
Odpovedať
Ja som take podobne videla v Auparku, obchod Maxima ( tak nejako sa to vola ). Maju tam pekny vyber topanok, aj bielych presne ako v albume
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola pozerat vcera v tej Maxime - je to na 1.posch. (pri Tatrabanke), len cisla maju dost obmedzene.., ale pomerne dobry vyber aj krem.topanok.. A na obchodnej ul. maju tiež dost dobry vyber - je tam viac obchodov.. Alebo potom Rakusko..
Odpovedať
Ja si myslim, ze aj v Bratislave je dost obchodov na topanky, netreba ani chodit do Rakuska. V Poluse sa tiez najdu...
Odpovedať
skus svadobne salony
Odpovedať
Ahojte babky, viete mi poradiť kde si zoženiem topánky na nízkom podpätku, lebo mám menšieho partnera. Ďalší môj problém je široká noha a vysoký nart.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lupi - sme 2. A este velkost 40. Tiez take zhanam a nic :-(
Odpovedať
ahoj lupi, tiez mam nizsieho partnera....bola som uz zufala, ale nasla som topanky s nizkym podpatkom v Avione.
Odpovedať
Profilova fotka
khara tak hod foto, lebo ja sa tiez pripajam k tym zufalym :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojky tak ja som mala topanky tiez s avionu a boli na nizkom opatku ale ja som skor koli pohodliu,bo na vysokyx topankax neviem xodit :-N .no ak si nepotrpite na tom aby tie topanky boli s pravej koze a stali niekolko 1000 tak odporucam deichman v avione,fajn ceny aj vyber je celkom slusny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby mam jednu otazku-ked mam maslove saty, mozem mat biele boty? Bude to vyzerat hlupo moc alebo len trochu?
Odpovedať
lienka: v podstate to nevadí, lebo topánky ti nie je veľmi vidno, ale najlepšie je si prirovnať tie topánky so šatami. Väčšinou biele topánky nebývajú až také biele ako svad. šaty
Odpovedať
Ahoj khara, ďakujem za radu. Lienka7 skús pozrieť aj v svadobke Kappa, podľa obrázkov sú široké aj nižššie, ale ja som sa tam ešte nedostala. Keby si tam zablúdila náhodou skôr ako ja, daj vedieť ako si dopadla. Ja to pôjdem mrknúť do Avionu.
Odpovedať
Profilova fotka
ok budem musiet zacat hladat tie topanky aktivnejsie lebo termin sa bliiiiiiiiiizi a moju velkost, na malom opetku a bez spica bude asi problem zohnat
Odpovedať
Cez víkend som hladala svadobné topánky na nízkom podpätku, aj som nejaké našla - balerínky. Radšej by som chcela špicaté alebo hranaté. Aj tie balerínky vyzerali dobre, ale k svadobným šatám? ... no neviem? Čo poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ja som si v sobotu kupila topanky na nizkom podpatku. Maju ich v Daichmane v KE, no myslim, ze vo vsetkych pobockach je to iste. Skuste sa tam ist pozriet. Ked sa mi to dnes podari, tak ich odfotim a pridam do albumu. Su presne take, ake spominate - na nizkom podpatku, bez spice (zablene). Vyzeraju ako balerinky a v predu maju uviazanu maslicku. :-) Stali ma 999,-Sk, co je celkom slusna cena. A budem ich moct vyuzit aj potom, pretoze ako tak teraz pozeram, tak biela ide do mody. Dufam, ze som Vam pomohla. ;-)
Odpovedať
vanci a su to niektore z tychto http://shop.deichmann.com/is-bin/INTE...
Odpovedať
treba to dat do kolonky vsetko
Odpovedať
Profilova fotka
http://shop.deichmann.com/is-bin/INTE... V skutocnosti vyzeraju lepsie. Ja ich vecer odfotim a pridam do albumu. Su ako crievicky a fakt velmi pohodlne.
Odpovedať
Profilova fotka
Najdete ich pod cislom - Art-Nr: 00/1146815
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ja som bola tiez zufala z nizkych svadobnych topanok, ale cez vikend som to vyriesila. :-) Kupila som si nizke biele "balerinky" v BA v Humanicu v Shopping Palace. Pozrela som sa aj oproti do Deichmana, ale tam som si nevybrala. Tieto su vpredu trochu zaoblene, so zaujimavym vzorom, su z hladkej koze a maju ich do cisla 42.
Odpovedať
cicamica, take topanky som si skusala v Poluse v jednej obuvi, neviem teraz jej nazov, ale ak vojdes hlavnym vchodom, musis ist doprava popri Long Ben a ta obuv je o nieco dalej na lavej strane
Odpovedať
baby, vcera som bola na obchdodzke po galanterkach a obuvach a nasla som uplnou nahodou zastrcenu obuv v ruzinove v BA, je to pri maximiliana hella busovej zastavke, muste ist okolo posty do sidliska a tam je taka kocka s obchodmi, je tam aj velka galanterka a z boku je obuv, mali tam na moje pocudovanie aj topanky Klaudia (podobne predavaju v salonoch od 2000sk, tam akurat bola zlava a stali okolo 800sk) ale maju iba zopar vzorov (okolo 5) a su biele a iba niektore velkosti - kedze ja hladam kremove a nie spicate nic som nenasla :-( ale niekomu to moze pomoct a najde si tam tie svoje za rozumnejsiu cenu neviete poradit, kde by som nasla nie spicate, kremove topanky v BA? videla som celkom dobre gaborky v lubici, ale to bolo za 2.5tisica, co sa mi naozaj zda velmi vela
Odpovedať
mon, maju tam aj biele topanocky na nizkom opatku? Alebo len vysoke?
Odpovedať
Majkas: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
maju vacsinou na vyssom opatku, resp strednom, na nizkom som tam nevidela nic (ako na fotke v predchadzajucom odkaze)
Odpovedať
Profilova fotka
moon tak sme dve tiez hladam kremove a spicate ale veeeeelmi vysoke..ja to rada:-) tak keby si nieco nasla daj vediet...ja dam tiez samozrejme ohladne nizkych ;-)
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?