Svadobné topánky - čo si myslíte ?

Profilova fotka
Ahojte, prosím poraďte: páči sa mi modrá farba, myslíte, že by tieto topky boli vhodné ako svadobné ? Po polnoci budem mať tmavomodré šaty.. Ďakujem..
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že určite áno..je to tvoja svadba obuj si čo len chceš..aj keby tenisky :) len neviem neviem ako dlho vydržíš na tom opatku...ja budem mať svadobné boty asi kvietkované :) ...aj v salóne mi pani hovorila, že teraz si nevesty už obúvajú všelijaké možné farby :)
Odpovedať
Profilova fotka
a preco by nemohli byt svadobne ked si zeny teraz davaju od baleriniek cez tenisky vsetko az po gumenne cizmy....mne sa sice hodia skor az po polnoci alebo do baru, ale ked ich chces ty, tvoja volba :-)
Odpovedať
@evulka221 ahoj :-) keď sa ti páčia, daj si ich :-) Ale osobne by som zvolila pohodlnejší modrý model.. Tento vyzerá ako "mučiaci" nástroj :-D Skús pokukať ešte..
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, Ďakujem.. :) Ste ma potešili, bo mám obavy, či aké majú byť svadobné topky. Na štekle som zvyknutá, to je v pohode, skôr ten opätok, či sa to nebude biť s čipkovanými šatami, hoci budú topky schované pod šataami. acchh
Odpovedať
@evulka221 veď ukáž šaty, aspoň približne aké.. A veľmi záleží aj od teba, aký si ty typ výzorovo.. Osobne by som si ich nedala, prídu mi také pipinkovské :-) Išla by som radšej týmto štýlom http://ninashoes.com/earleen-new-navy...
Odpovedať
Profilova fotka
@evulka221 mne to tiež ku čipke nepasuje tie strieborné vybíjance ale pod šatami to aj tak nebude vidno... ja som sa veľmi rýchlo prezula tiež do letných sandálov ktoré boli totálne odveci a nič sa nestalo :D je to len a len na tebe :)
Odpovedať
ukáž šaty tak sa to lepšie posudzuje či sa hodia alebo nie
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, Ďakujem Vám. Popolnočné šatky ešte nemám, iba viem, že chcem tmavomodré. Ide mi o to, že by som mala tieto sandálky aj k svadobným šatám, a tie sú čipkové..ale zase pod šatami nebude vidieť.. :)
Odpovedať
pod svadobnými šatami je ich vidieť nie je ich vidieť......ale v určitých momentoch ich je vidieť, tým sa neutešuj, k čipkovaným sa vôbec nehodia, k popolnočným asi tiež nie, netrafíš sa do rovnakého odtieňu modrej, k modrým si môžeš dať strieborné, zlaté, krémové topánky ale pozor na štýl. Za tieto mňa nie!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?