Svadobné sandále alebo lodičky - Košice

Ahojte, viete mi niekto poradiť, kde v Košiciach viem kúpiť pekné svadobné sandále resp. zdobené lodičky s remienkom za primeranú cenu (cca do 70€)? Jediné, čo som v obchodoch videla, sú klasické biele lodičky. Internetové obchody mám prezreté, skôr hľadám nejakú kamennú predajňu. Pripájam príklad topánok aké hľadám. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skús pochodiť nejaké svadobné salóny. Mnohé (tu v BA minimálne) majú na predaj také zdobené ako si dala prvú fotku :-)
Odpovedať
@la_bruja napadli mi aj svadobné salóny, ale mám pocit, že tam pod 100€ nenájdem nič :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mar_tina9 :-o neviem ja som sumy nepozerala, keďže na moju nohu nikde nikdy nič nemajú 8-(
Odpovedať
@la_bruja hej, niekde v diskusii som sa dočítala, že máš väčšiu nohu, tak teda držím palce ak si ešte nič nenašla :) ja možno predsa skúsim salóny...
Odpovedať
Profilova fotka
@mar_tina9 našla ale až za hranicami :-D ale ak si aspoň trošku zručná tak si podľa mňa také ozdoby dokážeš vykúzliť aj sama. A ebay/amazon je nekonečná studnica sprostostí kadejakých 8-) Držím palce ;-)
Odpovedať
@la_bruja zatiaľ čo som našla, tak len brošne na predok topánky :) ja sa bojím toho, že tie lacnoty z alie mi akurát tak zatiahnú šaty :) keby som našla aspoň taký tvar lodičiek, sandálok tak určite si ich dotvorím, len neviem nájsť ani to...ďakujem si zlatá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja odporúčam obuv Cimia v Košiciach na Hlavnej a na Kováčskej. Majú krásne kožené topánky za normálne ceny, ja som odtiaľ mala svadobné aj popolnočné. Topánky sú maximálne pohodlné a ja som v nich vydržala tancovať bez problémov celú noc (a to nezvyknem nosiť lodičky, lebo som vysoká :-D ) - je to úplne niečo iné ako Deichmann a CCC a tieto srandy..
Odpovedať
@patricia91 ďakujem krásne za tip :) pôjdem sa pozrieť
Odpovedať
@mar_tina9 v salóne Emin svet na poštovej si vieš sama doskladať topánky a tak cca 60€ ťa to vyjde
Odpovedať
@gabivik a viem si tam aj skúsiť už hotové topánky či sú pohodlné a či sedia? :)
Odpovedať
@mar_tina9 niektoré topánky tam aj majú, ale také čo si sama vyskladáš, tak také asi nie. Skús zavolať, pani tam je úplne top, milá, ochotná, isto Ti odpovie
Odpovedať
@gabivik ďakujem krásne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?