Sú lepšie topánky s otvorenou alebo zatvorenou špičkou?

:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja osobne budem mat bud so zatvorenou alebo sandalky....tie s otvorenou su krasne, ale mne sa vzdy vyzuvaju :(
Odpovedať
Profilova fotka
Moja teta hovorila, že keď mala na svadbe s otvorenou, že ju neboleli z toho prsty na nohách :D ja budem mať so zatvorenou lebo sa vydávam v zime a je to pre mňa praktickejšie,podľa mňa sa viac hodí so zatvorenou na spoločenské príležitosti ale zasa to je len vec vkusu...môj názor
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to vyriesila tak, ze na oficialnu cast a behanie budem mat so zatvorenou a potom neskor s otvorenou spickou, aby sa mi dobre tancovalo :)
Odpovedať
Pripajam sa k nazoru ze na spolocenske prilezitosti so zatvorenou spickou alebo sandalky. Mne osobne sa najlepsie tancuje v sandalkach. Hrozne sa mi nepaci ked si zeny kupia s otvorenou, o cislo mensie aby sa im nevyzuvali a potom im prsty pretrcaju von...to je otras. Navyse, necitila by som sa v tom bezpecne. Celistve topanky mi davaju pocit bezpecia, cize aj ked zakopnem alebo mi partner stupi na nohu tak to az tak neboli. No pri otvorenej spicke by som bola z tohto omnoho nervoznejsia a stale by som bola v strehu- noha chranena ale henten kusok tam v predu odhaleny. A dalsia vec, v topanke by bola noha v teple a cez ten otvor ak by mi malo prefukovat na palce...tak dovidenia. Bud nech je cela noha v teple alebo nech sa cela priemerne ochladzuje ale nie takto. Moj nazor a vkus: s otvorenou spickou nie!
Odpovedať
súhlasím so zuzulkou a zu2za3nou, na spoločenské príležitosti sa to veľmi nehodí, aspoň podľa mňa ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja zatiaľ topánky kúpené nemám ale osobne sa mi veľmi páči, keď je topánka uzavretá a má vpredu len malý otvor na palec... videla som neskutočne veľa krásnych svadobných topánok na tento štýl aj na výstavách svadba 2012. Samozrejme je to každého vec a otázka vkusu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacia s otvorenou spickou,ale zial mam skusenost, ze vsetky taketo strihy mi orezali palec, teda ten otvor, takze sa bojim,aby to tak nebolo aj na svadbe, stale odbiehat na wecko si to upravovat a roztahovat topanku, to sa mi moc nepozdava,ale vyzera to urcite krajsie ako pancucha v sandalke a ako klasicke lodicky, sandale nenosim vobec, necitim v tom stabilitu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?