Špicaté svadobné topánky v Trnave. Viem, kde sa dajú kúpiť.

Profilova fotka
Kocky, dnes som zabludila do jedneho trnavskeho obchodiku s obuvou a skoro som odpadla. Mali tam asi 8 alebo 10 druhov spicatych svadobnych topanok. Boli biele aj maslove, leskle, aj koralkove no neverila som svojim ociam. Vyzerali podobne ako tie topanky za 3000 zo svadobnych salonov. Cenovo boli do 1500 korun, takze bomba. Ten obchodik je v malom obchodnom dome (ten je v centre pri kine hviezda) na prizemi, urcite ho najdete. Ja uz topanky mam, ale nemohla som si to nechat pre seba takyto objav. Dufam, ze sa Vam budu pacit.
Odpovedať
Profilova fotka
Jeee kubko diky za tip,potesila si ma, ja som topanky v salonoch ani nepozerala, lebo dat za topanky na jeden den 3000 korun sa mi zda vela a pozerala som len dole v Maxe a tie, co sa mi pacili nemali biele:-( takze urcite pojdem kuknut a hadam nieco vyberiem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zabudla som na mimotrnavcanov, ten obchod je na Paulinskej ulici tu je link na mapku http://mapy2.atlas.sk/mapviewer/mapvi... ale zjednodusene sa staci dostat do centra na pesiu zonu (napriklad k mestskej vezi) a opytat sa na Maly obchodny dom, alebo kino Hviezda (to bude urcite kazdy vediet).
Odpovedať
dakujem kubko :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
majú tam aj menšie velkosti - 35,36?
Odpovedať
Profilova fotka
Opytam sa Ti v stredu alebo vo stvrtok, ked pojdem okolo.
Odpovedať
kubko si zlata, ale ja mam uz 3.6. svadbu, nevies mi povedat nazov obchodu? By som tam zavolala
Odpovedať
Profilova fotka
Mrknem to. Nazov neviem je to len taky obchodik, myslim, ze bez nazvu.
Odpovedať
Profilova fotka
renattka, poslem Ti nieco, co by ti mohlo pomoct do IP
Odpovedať
kubko, viem, že je to z iného súdka, ale keďže si z Trnavy, tak sa ťa chcem spýtať na svadobný salón Bliss. Nevieš náhodou, koľko tam stojí ušitie svadobných šiat? ja som z Nitry a tu je asi len 1 svad.salón, v ktorom šijú svad.šaty, ale podľa mňa je Bliss kvalitnejší ( teda aspoň z obrázkov sa to tak javí ).
Odpovedať
kubko, a maju tam otvorene aj v sobotu, lebo inokedy sa tam asi nedostanem. ale aj tak dakujem za tip.
Odpovedať
Profilova fotka
vcielkamaja, co som citala, tak kocky boli so sitim spokojne v Blisse a este je jeden salon, kde siju za cenu pozicovneho, ked ich tam potom nechas, vo vyklade maju nadherne saty. najdem kontakty a poslem Ti ich do IP, lebo najlepsie bude, ked sa opytas. Urcite zalezi od typu siat a tak....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
marcelina, je tam otvorene aj v sobotu, pozriem Ti aj blizsie hodiny. Velkosti su tam len od 38 a viac. Malicke cisla nemaju.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky tak v sobotu som si kupila v tom obchodiku, co radila kubko, svadobne topanocky. Maju tam fakt dobry vyber nielen svadobnych, ale aj vecernych topanok a za velmi dobre ceny (tie moje staly 1390 Sk). Mozem len odporucit ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Už zrejme neexistuje ;-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?