Plátenky na svadbu

Ahojte babule. Bude veľký problém keď si na svadbu dám šaty silonky a plátenky? Plátenky mam najradšej. Nechcem isť do lodičiek, alebo iné návrhy... A ešte otázka treba silonky alebo nie? Diki za info :-)
Odpovedať
Podla etikety sa silonky maju dat pod svadobne saty,ale kedze ty porusujes etiketu samotnymi platenkami,tak to nemusis riesit.
Odpovedať
Je to čisto len a len na tebe. Tvoja svadba, tvoje pohodlie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Silonky by som riesila podla pocasia :) Praco sa zbytocne trapit. Platenky pre mna osobne neprichadzaju do uvahy. Ale popravde....dolezite je len to, co vyhovuje Teba a s cim budes Ty spokojna :)
Odpovedať
@podkolienka951 Ja som mala plátenky a normálne členkové ponožky a všetci, čo si to všimli to chválili, ja som sa cítila pohodlne a ostatné mi bolo jedno :) Mala som dlhé šaty, aj tak to veľmi nebolo vidieť a aby som sa pri vyše 30°C varila v silonkach? Ani nápad :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si dala a strašne sa mi smykala noha v topánkach takze počas cesty z kostola išli dole 😂😂 tenisky som si obula asi po 2h 😂😂
Odpovedať
Profilova fotka
Kludne si daj platenky, teraz sa uz aj tak moc protokol na svadbach nedodrziava. A ak mas rada farebne, je vela napadov ako ich pekne ozdobit. A co sa tyka siloniek, asi by som to riesila podla pocasia.
Odpovedať
Ono sa teraz pri svadbach dodrziava uz malo co. Podla mna ak sa v takej obuvi dobre citis, tak preco nie. a ak mas k tomu prisposobene aj svaobne saty, aby to predsa len nejako vyzeralo, tak budis. Teraz je celkom v mode aj folklorny vzor a ten si baby kreslia prave na biele tenisky.
Odpovedať
Ak nebudete mat nejaku extra tradicnu svadbu tak si kludne daj platenky :) Aj ked ja by som povedala, ze aspon na obrade by si mohla mat normalne lodicky, ved ten nebude trvat tak dlho a potom si sa mohla prezut ale zase zalezi v prvom rade na tom aby si sa ty citila dobre takze ak neznesies lodicky tak kludne to sprav tak. Teraz sa to uz neberie vsetko tak vazne ako kedysi.
Odpovedať
videla som už na svadbách kadečo takže a plátenky jednoznačne nie sú to najhoršie. ja som toho názoru, že nevesta by mala mať aspoň na obrade ak je teda v kostole normálne lodičky ale v dnešnej dobe je to už všetko inak, už môžeš prísť aj v papučiach :-D keď sa v nich budeš cítiť pohodlne a lepšie si užiješ svadbu tak prečo nie ale napadlo, že si si ich mohla ešte nejako ozdobiť, poprípade dať namiesto šnúrok biele stužky :)
Odpovedať
Tsk ja pojdem proti prudu, mne sa nevesty v teniskach nepacia... pre mna ma byt nevesta dama, lodicky sa daju najradit balerinami alebo sandalkami. Na obrad by som v teniskach/platenkach nesla urcite, a aj na hostine sa to da vyriesit inak. Mozno par foto v teniskach - ale aj to je uz okukane. Takze za mna platenky nie, ale je mi jasne, ze s tymto nazorom budem v mensine :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chválim nápad, ja sama som sa už okolo 21:00 prezúvala do pláteniek (dovtedy som mala veľmi pohodlné biele sandáliky na opätku), ktoré mi bolo pod šatami vidieť (mala som vpredu šaty len po kolená). jediné čo som spravila, že som šnúrky vymanila za stuhu vo farbe šiat (mala som fialové, saténové šaty). Všetkým sa to veľmi páčilo.
Odpovedať
Na obrad by som to asi nejako v lodičkách zvládla no fotenie a hostinu by som kludne absolvovala aj v teniskách. Prečo nie, ono veľa neviest sa aj fotí v teniskách a výsledné fotky bývajú originálne a veľmi pekné. Niekomu sa to páči a niekomu zas nie, je to preto na každom ako sa rozhodne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Už som bola na svadbe, kde mala kamoška plátenky aj na obrade. No neboli to až tak plátenky ako conversy, no keď sa to tak vezme, je to asi to isté.Nevyzeralo to ani zle, lebo aj šaty mala tomu tak povediac uspôsobené. Boli krátke ako keby s tutu sukničkou a snúbenec mal tiež conversy
Odpovedať
mne sa taka predstava aj celom paci.. nie ze by som si to na sebe vedela predstavit.. no na druhom preco nie.. ak sa tomu prisposobi cela svadba, tak to moze vyzerat celkom zaujimavo.. mne sa paci, ked je na nich bud nieco nakreslene alebo su ted v mode aj povysivane vzory..
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna si mozes obut, cokolvek sa ti paci a je ti pohodlne :-) ja som si kupila na svadbu conversy. chcela som ich mat aj na obrad, no priznam, ze teta v salone, kde som si pozicala saty, ma presvedcila, ze by som mala mat lodicky, alebo aspon trosku opatok, lebo to vidno na chodzi (v lodickach je elegantnejsia). takze na obrad si dam lodicky a hned po nom si prezujem tenisky... ved si svadbu chcem uzit a nie prist o nohy hned na zaciatku :-D a co sa tyka siloniek, tak podla mna opat - co ti je pohodlnejsie.... kebyze si nedavam tie lodicky, tak silonky urcite neriesim... ved pod dlhymi satami to aj tak nie je vidno... podla mna tisic ludi, tisic chuti... urcite sa najdu taki, ktori budu nad tvojim rozhodnutim krutit nosom. no je to tvoj den a podla mna by si mala spravit tak, aby si sa citila co najlepsie a nie len to, co sa patri ;-)
Odpovedať
@meri_an lenže keď si dáš na obrad opatky a na hostinu tenisky bude pasovat dĺžka šiat ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@567funny567 povedala by som, ze to uz na hostine nik riesit nebude. tu slo skor o to, ak by mala aj na obrade platenky. ja som uz na takych svadbach bola, kde mali baby balerinky, platenky, nizke sandalky. no bolo toho vela, teraz je taka doba, ze je to moderne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@567funny567 zasa az take vysoke opatky mat nebudem :) a ako povedala niminkee, na hostine to uz aj tak nikto nebude riesit... ako, keby som vedela, ze dokazem ist pekne pomaly a elegantne aj v teniskach, tak ma tie lodicky nedonuti obut si nikto a nic :-D
Odpovedať
podla mna je aj tak v podstate jedno co ma nevesta obute lebo ked su saty dlhe tak aj tak to nie je skoro vobec vidno. ja by som to nekombinovala, ze aj lodicky a aj tenisky lebo fakt potom moze byt problem napriklad s dlzkou siat, aby si si potom po nich nestupala ked si na hostine prezujes tenisky. ked uz tak poriadne a maj ich aj na obrade ale skus si ich nejako vyzdobit, mozno kamienkami, stuzkami, teraz som videla vela takych tenisiek nazdobenych
Odpovedať
doba je moderná a keby prišla nejaká nevesta v šľapkách, tak by som sa ani nečudovala, však nám to môže byť jedno, každá si zariadi svadbu tak, ako chce, či nie? ak by chcela ísť aj v papučkách, je to jej vec, mne sa plátenky celkom páčia aj také tie flitrované tenisky
Odpovedať
Profilova fotka
Je to teraz moderné, tak prečo nie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite ano! je to teraz naj trendy, aj ja budem mat conversky biele a mini bielu ponosku z HMka :) Silonky by som neriesila na Tvojom mieste. Hlavne rob to, v com sa dobre citis a neriad sa uz velmi nejakymi "zastaralymi" etiketami, vytvor si svoje a nove a uvidis, ako bude z teba vsetci PAF :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, ďakujem za návrhy teda budem mat telové silonky 40 DEN a plátenky, šaty sú jednoduché kratšie a bez vzorov budem taka jednoduchá. Ďakujem ešte raz za príspevky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?