Opatky na svadbe

Profilova fotka
Baby, ktore to uz mate za sebou ake ste mali opatky na svadbe? Vydrzali ste v topankach celu noc alebo treba ratat aj s prezutim?
Odpovedať
@syraya podla toho ako si naucena a ako ti sadne topanka, ja som bola bez siloniek, 7-8cm opatky a uplne super, potom na redovom som mala trochu nizsie, po redovom som dala rychlu sprchu a nohy mi uz opuchli a musela som si dat baleriny, pritom ziaden pluzgier len z tolkeho tancovania opuchli a uz smi bolo nepohodlne, kebyze nejdem do sprchy a hned topanky prezujem tak by noha nemala cas opuchnut a bolo by vse ok..takze radsej by som odporucila mat aj rezervu v podobe balerinok
Odpovedať
Profilova fotka
@puffu dakujem. Tiez hladam 7-8 cm kedze na tuto vysku opatku som zvyknuta, len ja nikdy nie som niekolko hodin na nohach. V praci som cely den za pc a to je asi ine:-) Dakujem ale za radu. Pozriem teda aj baleriny. ;-)
Odpovedať
@syraya Ja som si kupila nizsie, nech vydrzim, ale budem kupovat druhe, v takych nizkych podpatkoch budem cely cas tancovat na spickach a zatazovat ich, to uz poznam. Na plesoch som v pohode vacsinou vydrzala na takych vyssich, nie prilis vysokych, ale s kamoskami sme sa zhodli, ze v takych sa aj najlepsie tancuje, tym ze mas uz patu vyssie a si vlastne na spicke, nenamahas tak nohu, ako v balerinkach, ked sa musis na spicky vyzdvihnut len svojou silou. Teda aspon na sebe som to tak vypozorovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si ako prvé kúpila topánky na prezutie :) a na fotenie a na obrad chcem mať na opätku. Nie som zvyknutá na opätky a keďže si chcem svadbu užiť naplno a nechcem sa zaoberať boľavými nohami, tak som to zvolila takto :)
Odpovedať
@syraya ja som po foteni bola taka unavena z toho tepla a vsetkeho, ze opatky nakoniec ostali v krabici a vydavala som sa v teniskach :D ved aj tak to nebolo vidiet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@syraya ja som mala opätky cca 6 cm a vydržala som v nich od obeda do cca 1 v noci - žiadne bolenie nôh ani pľuzgiere nič. A potom som sa prezula do sandálok bez opätku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
10 cm opatok od 1 hod. poobedia do 4 hodiny rána.... tak ale ja som zvyknutá na opatky. na prezutie ma ani nenapadlo nic zhanat.
Odpovedať
Profilova fotka
@syraya ja odporúčam na prezutie sandálky na spoločenské tance. V svadobných lodičkách som vydržala fotenie, obrad, 1.tanečné kolo a potom som sa prezula a v tých sandálkach som bola do piatej rána - sú to hotové papučky :-) Balerínky som ja nemohla riešiť, keďže som mala šaty bez kruhu a teda bez opätkov by som si na ne stále stúpala...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mojou prioritou pri zháňaní svadobných topánok bol nízky a pohodlný podpätok. za jedno nie som zvyknutá na "štekle" , za druhé v podpätkoch trpí noha a za tretie môj snúbko je len o kúštik vyšší odo mňa a keď budem mať veľký účes a k tomu závoj, asi budem aj tak vyššia o kúštik. Topanočky mam objednané 5 cm vysoké, pred svadbou ich budem testovať doma po byte a ak by hrozilo nepohodlie, poriešim balerínky. predsa si chcem svoju svadbu užiť a nie riešiť otlaky, leukoplasty a opuchy. fujky. radšej sa prezujem ak bude treba. ale ako vravím, ja nie osm zvyknutá a každa topánka je iná, aj drahé kožene značkové botičky vedia byť "svine" a poodierať dokrvi... asi je to pomsta za tie zvieratka či čo :( :DD snáď som trošku pomohla :D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vsetkym za reakcie. Dnes som si objednala topanky, 7 cm podpatky. Na takych denne slapem do prace asi 1km a zvladam to, tak snad to zvladnem aj pocas svadobneho dna. Tiez mam saty bez kruhu tak asi baleriny nie su najstastnejsia volba, lebo si po nich budem stupat. Snad nieco poriesim :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?