Odkiaľ ste kupovali svadobné topánky?

Profilova fotka
Ahojte, prosím odkiaľ máte svadobné topánky? Veď nechcm nič prehnane, len aby boli pekné a nie príliš vysoké a vôbec nič nemozem nájsť
Odpovedať
Profilova fotka
@majkamg Ja som si kupovala v JohnGarfield, ale ja mam strieborne sandalky. Hlavne kvoli tomu, ze su pre mna velmi pohodlne, hodia sa k satam a este ich vela vyuzijem, ale mali tam nadherne aj biele svadobne aj lodicky aj sandalky s perlickami plus mnozstvo lodiciek a sandalok s roznymi vyskami opatkov uplne bez zdobenia aj v bielej, bezovej alebo pudrovej ruzovej :)
Odpovedať
skús nejaký svadobný salón, viem že niektoré ponúkajú aj topánky, prípadne na nete ak si trúfaš kúpiť si bez skúšania...ja som našla v Anima obuv Myjava - výpredaj také jednoduché "normálne" čo sa dajú nosiť aj po svadbe :-)
Odpovedať
Ja som si najskôr kúpila v humanicu a neskôr som našla krajšie ,,svadobnejsie,, v predajni Sempre. Topánočky z humanicu využijem ako popolnocne. :)
Odpovedať
este topanocky nemam na tie je este cas ale pojdem sa popozerat normalne po obchodou u nas v meste.. nechcem spekulovat objednavat si ich z internetu a cakat ci mi budu dobre.. topanky aj tak nejak moc vidno nebude tak mi to nejak nevadi ze nebudu znackove.. ale tak kazda si spravi aj tak po svojom :-)
Odpovedať
Ahoj ja mam z deichmanu :) dobra cena a aj pohodlne su ☝😉
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz sa da podla mna si vybrat aj s normalnych obchodikov. Kamoska bola inak v polsku a tam ze mali iny vyber ako tu. Od vymyslu sveta a do 20-30€ co je si myslim , ze super cena. Ja sa tam tiez chystam tak dufam si najdem tie svoje ale inak by som si v pohode kupila aj tu v obchode ale tak som zvedava a vylet nie je nikdy na skodu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si objednala vo svadobnom salóne. Vyskladáš si podľa svojich predstáv (pokiaľ sa ti nechce behať po obchodoch ako mne ), či chceš topánočky na platforme, výšku opätku, typ opätku, zapínanie topánočky, či chceš otvorenú špičku, či chceš mašličku alebo kamienky, farbu, materiál..... :) Topánky ma stáli 55 €
Odpovedať
deichmann
Odpovedať
Podla mna bude stacit ak sa poprechadzas po obchodoch vo tvojom meste a podla mna nieco najdes. Niektore zienky az prilis vymyslaju a potom z toho vznika len stres a panika. Vezmi nejaku kamosku a spravte si tour de obuv a bude. Myslim, ze budes prekvapena kolko toho najdes, len to treba s kludom.
Odpovedať
ja som si pozerala Bonprix akurat (maju tam niekedy naozaj pekne veci) a narazila som aj na taketo napr. : http://www.bonprixshop.eu/style/lodic... :)
Odpovedať
ale maju ich tam ovela viac vselijakych.. mozno si vyberies :)
Odpovedať
tanečné z aliexpressu za 13€, + 5€ podlepenie podrazky u obuvnika...pohodlnost nadovsetko ;) @majkamg
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Aj u nás nájdete svadobné topánky, ktoré sú pohodlné a na nízkom opätku. Ceny od 41-59 €. A čoskoro sa naša ponuka aj zdvojnásobí :-)
Odpovedať
ja som kupovala v svadobnom salone
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja deichman pohodlne lodičky 😉😆
Odpovedať
pred tyzdnom som bola v Deichmanne, akurat im prisli jarne/letne topanocky... mali tam krasne, od vymyslu sveta, lodicky, aj sandale. U mna bol len ten problem, ze mam vysoky nart a vsetky ma ominali. Nakoniec som kupila u John Garfield za 30€ krasne, pohodlne na primeranom opatku, takze vrelo odporucam... Treba popozerat ale aj inde, kamoska si napr. kupila u cinana obycajne biele, makkucke, pohodlne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?