Objednáva si niekto niečo cez ebay.co.uk?

Kočky ak by ste prosím vás niekto z tejto stránky objednávali a viete ako dajte mi prosím vedieť, zhánam totiž svadobné lodičky a neviem ako sa to objednáva, dakujem
Odpovedať
http://anp.zive.sk/?q=node/1200 http://blog.grecnar.sk/ako-nakupovat-...
Odpovedať
@niki22 ja nakupujem na ebayi dosť často. ale boty som ešte nenakupovala. len pozerám na fotku, ako nepekne je ľavá topánka zdeformovaná..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojik :) ja som si pred tyzdnom objednala svadobne :)... proste sa nam pacili, tak sme ich objednali :) dufam, ze to pride ok :) drzim ti palce ;)
Odpovedať
Nakupovať na ebay-i je veľmi jednoduché, akurát potrebuješ mať konto na PayPal (kvôli plateniu) a rozumieť po anglicky, trošku sa tam poobzerať, aby si videla, ako sa dá odhadnúť kvalitný predajca, a potom šup na to. Je to návykové! Akurát topánky sú pomerne risk, lebo nemôžeš tušiť, či ti sadnú. Ak ti prídu malé alebo veľké alebo budú mať iný problém, tak musíš mať dosť času ich vrátiť alebo vymeniť (ak to predajca umožňuje) alebo sa na to vykašľať a skúsiť ich nanajvýš niekomu posunúť. Šaty som si cez internet kupovala (a vymieňala číslo - posielala do Číny), topánky neriskujem. Veď i z kamenných predajní mám skúsenosť, že niekedy mi sadne č. 37, inokedy 38 a inokedy dokonca 39. Jedine teda, ak máš dosť času a ak ti nevadí, že by si prípadne o peniažky prišla, lebo nebudeš mať pre topánky využitie. Na druhej strane, na ebay-i sa daju v ponuke nájsť lacné a kvalitné veci.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Rada by som vedela, ked ste objednavali veci z Ciny, bolo potrebne platit clo? Alebo ako to funguje? Dik
Odpovedať
pri dovoze tovaru z tretích krajín platíš do 150 eur aj s poštovným len DPH a nad 150 eur DPH + clo
Odpovedať
@lulkav teda zabudla som ti to adresovať :-)
Odpovedať
Dakujem, tak sa mozem pripravit, ze este budem platit :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?