Obchody so svadobnými topánočkami

Profilova fotka
takže keďže som zistila, že čo sa týka kúpy svadobných topánok v obchodoch tak je to bieda, poprosím Vás žienky nejaké tipy, či už na klasický kamenný obchod (najlepšie Košice) resp. nejaké zaručené e-shopy ;-)
Odpovedať
skus tu na ms..pozri si shopy,je tam toho dost.. :-) :-)
Odpovedať
@elimeika odporúčam farebnú nevestu (buď cez web alebo ich obchody v BA a BB), ja som nadmieru spokojná, topánky si vyskladáš podľa svojich predstáv a za super cenu
Odpovedať
Profilova fotka
@florianka @cathy83 ďakujem za tipy žienky, určite pozriem :-)
Odpovedať
@magdalena82 ja mam odtial Romanticpo som si v katalogu vybrala strih, ozdobu, vysku opatku. maju aj nejake v salone, ale davaju aj robit. len to chvilku trva, aj ked mala som ich skor, ako mali byt :-)
Odpovedať
svadobne-topanky.sk, super vyber a dobre ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
asi som náročná, ale zatiaľ mi nič nepadlo do oka :-|
Odpovedať
ahoj, ja som si objednala cez farebnu nevestu, hadam budu na svadbe fajn, akurat firma farebna nevesta je skuska nervov. Absolutne neprofesionalny pristup!!!!!, napriek tomu, ze som si skusala same kremove topanky mi predavacka objednala cisto biele, vobec sa ma na vyber farieb nespytala, ani na to ake mam saty a este mna obvinila, ze je to moja chyba-klasicke slovenske podnikanie-ani povedat prepacte nevedela. Vraj oni sa na farbu siat nepytaju!!! A to ani nehovorim, ze v tej predajni nie su pritomni v case otvaracich hodin, takze tam treba chodit na viackrat a ak im aj zavolate dopredu, ze si topanky mozete vyzdvihnut len v urcitom case, uplne to ignoruju s odovodnenim, ze isli po ne na postu az neskor kvoli nejakym papierom. Takze farebna nevesta NEODPORUCAM. Dobry vyber som videla v OC Dunaj.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@svadbaba boli to topanky witt? rozmyslam, tiez ze si ich objednam..ale preavdepodobne priamo cez ich net alebo salon..ako to bolo s velkostou sedela?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky. ja mam problem so svadobnymi topankami..neviete mi poradit nejaky obchod kde kupim topanky na seba?? mam totiz velmi stihlu nohu a vsetko mi je velke..takze nemozem si objednavat cez net..prosim poradte mi nejake obchody na zapadnom Slovensku..dakujem za radu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?