Na svadbu iba v balerínkach alebo sandáloch! Súhlasíte nevesty?

Profilova fotka
Ahojte! kto si tiez dava na svadbu len balerinky alebo biele sandale? Ja sa tam odmietam prevracat na opatkoch :-))) Chcem pohodlnu obuv a aj ked sa pojdeme fotit do prirody, atd, myslim ze to bude najlepsie. Na taky den plny stresu si myslim mat take pohodlne topanocky je super! Je tu niekto kto so mnou suhlasi? Mozno to nie je uplne elegantne, ale aj tak nie su topanky pod satami vidiet, takze to je fakt jedno ake budu..... :-)
Odpovedať
ahojjj:o) Také si budu brát pohodlnější obuv, asi balerinnky:) nechci se v kostele rozplácnout:o)
Odpovedať
Profilova fotka
noooo :-))) TAk som rada, ze uz sme dve! :-))). Ja uz som si jedni kupila - kremove, lebo budem mat kremove saty, ale nie su prilis elegantne, tak zrejme si kupim nejake lepsie, elegantnejsie.... Len rozmyslam prakticky, aby som to mohla nosit aj po svadbe, tak preto sa potom tazko robia kompromisy..... a ty ake si kupujes biele ci kremove? Zlate ci strieborne? :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
ja uplne suhlasim, tiez som si kupila balerinky. chcem sa citit pri zemi. viem ze keby som mala na opatku tak si cely vecer pokazim
Odpovedať
Tak já budu mít buďto balerínky a nebo jen malý podpatek, stejně podpatky nemůžu nosit a hlavně je to pohodlnější a jistější ;-)
Odpovedať
baby len pozor pri balerinkach - niektore maju fakt tenku podrazku a nohy z nich bolia tiez :-) potom odporucam gelove vlozky do topanok, myslim ze by nemal byt problem ich kupit v drogerii, lekarni...
Odpovedať
nazdárek, hlásím se do klubu balerínek, už je mám doma, jsou neskutečně pohodlné a podrážka je ok, neucítím žádný kamínek. Takže doufám nehrozí, že bych sebou někde sekla :-)
Odpovedať
některé balerínky mají pevnější podrážku, nejde ani tak o to, jestli je slabá nebo ne, ale o to, že je naprosto plochá a proto bortí klenbu, takže pak bolí chodidla. Ale jak píše stormie, ideální jsou gelové vložky, které to vyřeší ;-)
Odpovedať
nosím je celkem pravidelně a nohy (chodidla) mě z nich nebolí ;-) s mojí výškou si nemůžu s podpatkama moc vyskakovat :-D
Odpovedať
Já s váma naprosto souhlasim - od začátku jsem chtěla nižší nejlépe sandálky, aby se daly nosit i normálně v létě, navíc jsem měla loni v létě problémy s kotníkem, k tomu ženich žádnej dlouhán... No, a mrkněte do alba :-D Jsem se prostě zamilovala na první pohled a holt maj 7cm, tak jenom doufám, že to přežiju bez úhony a že nebudu větší než ženich ;-)
Odpovedať
krtek: tak botičky máš luxusní, vypadají moc elegantně. Já bych si i mohla dovolit podpatky, jelikož miláček má 205 cm, ale já mám 185 ale při jakémkoliv podpatku vyšším než 1 cm jsou mi všechny šaty krátký tak to neřeším a mám balerínky, taky láska na první pohled. Jsou v albíku ;-)
Odpovedať
vladi: Moc pěkný! Já ještě doufám, že mi ty moje půjdou barevně k šampaň šatům - ale co. ste¨jně jsou vidět maximálně špičky a ty mám navíc otevřený. Teď jsem se nedávno zasmála - jsem ty moje botky koupila v Praze Bohnicích - ve slevě, z 1299 na 899. je to kůže. A jdu pak asi o měsíc pozdějc Jungmannkou (to je skoro Václavák) a měli je za výlohou - úplně ty samý, akorát bílý už neměli, jenom černý a nějaký metalický. Tak jdu ze srandy nakouknout a "úžasná sleva" - z 1999 na 1799. No nekupte to :-D
Odpovedať
krtek: tak tomu se říká opravdu výýhodná cena. No já mám ty moje za 449 kč :-D a to je pak stopro utahám i přes léto
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
teeeda! sa to tu pekne rozbehlo! :-) Som rada, ze je nas viac, co su pri takych dolezitych okamihoch nohami na zemi :-)))) vladiplzen: mas pekne topanocky :-) krtek: super! ze si vymakla tu zlavu! :-))) ale opatok prilis vysoky, to ja by som nezmakla, aj ked kedysi som nosila s vysokym obcas, teraz to vobec nemusim.... prilis komplikovanie situacie :-))) ... co sa tyka podrazky, tak ja urcite nechcem bez podrazky, co je citit kazdy kamen, take boty som nikdy nemala, takze zasa az tak na zemi nemusim byt :-))) .... este rozmyslam, ze ak budem prilis nervozna, mozno si na obrad tie boty uplne vyzujem a pojdem bosa :-))))) Haha... to by bola jaka parada!!! :-))))
Odpovedať
katarina: V tom případě do ruky luční kvítí, jednoduchý šaty, rozpuštěný vlasy a budeš fakt originální a stylová ;-)
Odpovedať
nedavno tu jedna nevesta mela marteny, pekne ke kotnikum.. a pani, co mi prodavala moje svatebni boty se smala, ze se vdavala v zabkach.
Odpovedať
Profilova fotka
krtek: :-D No to by bolo brutalne!!! a la Vila Amalka! :-)))) No problem je, ze na svadbu chcem mat velke saty a la princezna :-), takze asi aj boty by mali byt elegantne..... :-)) no ale bez opatku.. no a to na boso.... :-) uvidime, som uletena takze mozno ak v tom momente budem chciet ist bez bot, tak si ich neobujem :-))) aj tak si to nikdo nevsimne.... :-). ale uplne si viem predstavit ten tvoj napad - ze lucne kvety, jednoduche saty, vlasy ako cacorka :-))), sranda by to bola... kamikadze: co je to marteny? neviem ci to je po cesky alebo to je normalne slovo, a ja som taka blba? :-N ... no keby bola svadba na plazi, tak si fakt dam len zabky, alebo na boso... rovno k prilivu sa postavime... :-)))
Odpovedať
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D aha!!! ty brdo! Tak tomu sa hovori stylova rocker nevesta! :-))) parada!
Odpovedať
vubec cele album je bomba... a jinak myslim si, ze kdyz pujdes naboso, tak si toho malokdo vsimne, pokud nebudes delat tap, tap, tap, tap... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-))))) Tap tap tap nebudem robit, jedine Bac by mohlo byt :-D :-D :-D a bude tam hudba, takze aj keby som robila tap tap nebude to pocut... tu Rocker nevestu v ciernom som si dopozerala celu, no brutalne!!!!!!! Nemam slov!!! Nie je to moj styl, ale tej nevesty a zenicha ano, a totalne to vsetko premysleli aj ta torta bola brutalna a to ze mali svadbu 13.-teho v piatok :-D tak tomu sa povie fakt kuraz a skutucne silne osobnosti, ktore nedaju na predsudky a tradicie! FAkt klobuk dole!!! Skvele!
Odpovedať
Profilova fotka
hlásím stejné botky jako vladiplzen, jen v krémovo-zlaté barvě :-) Jsou fakt moc fajn. Vladiplzen, máš v albumu soustu bižu, odkud je?
Odpovedať
Laala: to je jednoduchý, dělám ve firmě, která sem dováží různé věci a požádala jsem továrnu v číně, jestli by mi nemohli vyrobit něco podle fotky jakože na svatbu. Tak se moc snažili a tohle mi poslali, já chtěla 1 soupravu a oni toho poslali víc :-) Tak aspon mám z čeho vybírat A botky máme pohodlné viď :-) jak jsem je viděla, tak jsem musela koupit
Odpovedať
Profilova fotka
vladi: a co vsetko dovazate v tej firme z Ciny? Mozno by sa mi nieco hodilo :-))) aj nejake dekoracie mate?
Odpovedať
Původně jsem také chtěla balerinky, nakonec vyhráli ale boty na 7 cm podpatku, přeci jen budu mít krátké šaty a boty budou hned na ráně. Po obřadě a obědě se ale přezuju, mám krásný bílý žabky od Bati, v těch bude přeci jen pohodlněji 8-) Mám je v albu
Odpovedať
katarina: no vlastně všechno možné a já to využila k těm šperkům :-) pak nějaké věci do vlasů atd. Ale klasické dekoračky nevozíme. haink: botky jsou krásné a žabky budou stopro pohodlné.
Odpovedať
Profilova fotka
hehe.... :-D tie zabky su fakt paradne :-))). vladi, a sklene vazy nemate alebo take nieco? a potrebovala by som umely kvet Kally - do vlasov, to nahodou nemate?
Odpovedať
katarina: tak to vážně nemůžu sloužit :-D dekoračky neděláme
Odpovedať
Profilova fotka
tak nic.... :-)))
Odpovedať
Ahoj, ja budem mat biele sandale na nizkom opatku, velmi pohodlne. Kupila som si ich este minule leto v USA ako vobec prvu vec na svadbu. Kazdopadne si myslim, ze na slovenskom trhu je velmi malo peknych otvorenych svadobnych topanok, vsetky obchody ponukaju len topanky so zatvorenou spickou. V USA prevazovali sandale a otvorene topanky. Sortiment na Slovensku je uzky a ponuka malo moznosti na vyber. Vsetky topanky su si podobne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?