Môžem mať balerínky ako svadobné topánky?

Ahojte možte sa prosím vyjadriť na túto tému, aký máte názor? Už mi dochádza trpezlivosť zháňania pohodlných lodičiek či sandálok s nízkym podpädkom, mám kúpené balerínky na prezutie no zvažujem, že si ich dám na celú svadbu hmmm? :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj ja som mala len v kostole topánky na vysokom opetku a potom ako sme prisli do saly tak som sa prezula do balerinok... predsa byt v topánkach skoro celu noc nieje sranda a najme ked este tancujes v nich balerinky su uplne v pohode aspom podla mna ....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala balerinky na celu svadbu, a nelutujem. opatky nenosim vobec ani v beznom zivote, tak mi to prislo ako naj riesenie. :) smelo do toho, ak ti to je najpohodlnejsie. moje mam v svadobnom albume, ak chces nakuknut.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si praveze uuuplne najviach chcela obut balerinky aj mam pripravene ale mam taku dlzku siat ku ktorej musim mat 5 cm opatok lebo inac to nevizera dobre a neviem nikde zohnat pekne topanky na 5 cm opatku :((( FANDIM TVOJIM BALERINKAM :)) zober si ich ak mozes a sedia ti a su pohodlne :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) ja som bola cely cas v balerinkach :) nohy boleli aj tak ale tomu nerabranis, predsa len cely cas na nohach spravi svoje :) ja som ich sice mala lebo som v 6mesiaci tehu ale aj tak by som si ich asi dala :)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne balerinky...kupila som si svadobne- lakovane lodicky kremovej farby- v mojej profesii ich vynosim. ale inak cele svadobne satenove alebo ine topanky je uplna blbost, mas na sebe 10 kilove saty, a este aj podpadky...ja som sa skoro zabila ked som vosla na koberec na trave :D
Odpovedať
aj ja som mala farebne baleriny celu svadbu,pretancovala v nich celu vecnost a mozem len odporucat:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja mam balerinky na celu svadbu... :-)
Odpovedať
Tiez budem mat balerinky, od zaciatku to bola jasna volba, lebo sme s mojim chlapom rovnako vysoki :-) Je mi to trochu luto, lebo by som si hned vedela vybrat kopu krasnych topanok na opatku, ale na druhej strane aj bezne nosim viac baleriny. Inak ty hovoris, ze ti dochadza trpezlivost pri hladani pohodlnych topanok na opatku, pre mna zas bola fuska najst baleriny, ktore by sa mi pacili a boli by aj pohodlne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som baleriny nikdy na nohach nemala, lebo pri skusani ma bud tlacili alebo vyzuvali ale nemam na vyber, ku svadbe na plazi si mozem obut bud len sandale alebo baleriny, ale zatial vyhravaju cipovane baleriny...
Odpovedať
Ja pôjdem proti prúdu, ale balerínky by som si nedala. Snúbenec sa viackrát vyjadril, že sa mu nepáčia a prídu mu antisexi :-D tak načo si nimi kaziť pekný svadobný outfit. Na tancovanie v opätkoch som zvyknutá, to už sa radšej ku koncu vyzujem, ako to u nás býva :-D Ale úplne chápem tie, ktoré zvolia balerínky kvôli pohodlnosti. Veď pod dlhými šatami ich tak či tak nevidno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez v sale prezujem do balerinok, ak ovsem najdem nejake pekne stenove :-)
Odpovedať
Ja som nad balerínkami vobec nerozmýšľala, keď tak iba po polnoci. Opätky síce tiež nenosím,ale keďže je manžel asi o hlavu vyšší, musela som dať opätky. Balerínky som síce skúšala,,ale menšie ma tlačili na prstoch, a väčšie sa mi zas vyzúvali... Ale ak sú ti pohodlné a nevyzúvajú sa ti,,tak si ich daj... Keďže ja som mala dĺžku šiat robenú podľa topánok,,vobec som ich nemala špinavé,keby si dám balerínky, šaty šúcham po zemi a boli by ako od kominára :-D :-D Teta, ktorá sa počas svadby prezula do nižších topánok, mala šaty viac špinavé ako ja 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
neni balerinka, ako balerinka. pokial su pekne usite a pekne sedia na nohe, tak mozu byt aj ako svadobre. ale niektore su "rozcapene" a vyzeraju otrasne. konkterne ta mlada pani, co vam vyssie pisala, ze mala balerinky, tak mala cervene. http://www.mojasvadba.sk/blog/skyahia... ako to podla vas vyzera? podla mna je to pokazena foto, ale kazdemu sa paci nieco ine. urcite by to vyzeralo lepsie, ak by mala krasne niele boticky, sandalky na vyssom opatku.
Odpovedať
Ja si tiez obuvam len balerinky. Moj nastavajuci je so mnou v rovnakej vyske a nerada by som bola vyssia. Na vysoky opatok som neni ani zvyknuta. Kupila som si minuly tyzden biele balerinky a su take dievcenske, romanticke :)
Odpovedať
podla mna sa nehodia na oficialnu cast balerinky, jedine, ze ti fakt nebude vidiet pod saty, co tam mas
Odpovedať
Urcite nie.na prezutie ano, preco nie, nie kazdy je zvyknuty na vysoke opatky.Su krasne svadobne topanky aj s nizsimi opatkami, vyber je velky, tak preco pokazit krasne drahe saty balerinkami, a este poniektore lacnymi od Cinana :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nazor je, ze si daj to, v com sa dobre cits, naco sa cely cas trapit na vysokych opatkoch ked niekto na to nie je zvyknuty.. hlavne aby ti to bolo pohodlne ;-)
Odpovedať
Daj si to, v čom sa cítiš pohodlne. Ak nenosíš opätky, naco si ich dávať ak sa budeš aj tak po obrade prezúvať? Treba ale zvážiť, že ani celý deň "na plocho" nie je výhra, podľa mňa nohy trpia aj tak. Nemôžem to posúdiť z vlastnej skúsenosti, nakoľko ja mám aj žabky na opätku :-D ale žiaden extrém nie je dobrý. Možno niečo s pevnejšiu pätou, aby ťa nohy neboleli z toho, že si celý deň na tvrdej zemi alebo malý plný opätok :)
Odpovedať
@anickaapetko ja som videla také krásne v Deichmane..biele, jednoduché, nízky opätok a cena 16e. Ja len ak to pomôže :)
Odpovedať
Dobrý večer - topánky na nízkom opätku sú u neviest veľmi obľúbené. Nemusia to byť vždy úplné baleríny, pekné sú aj rôzne iné strihy na nízkom opätku. Záleží na vkuse nevesty. Na svadby "pravé balerínky" uplne bez opätkov neodporúčame. Nielenže v nich nevesta má iné držanie tela - čo sa prejaví na "ladnosti" chôdze, ale pri celodennom 14 a viac hodinovom obutí škodia Vašej chrbtici viac ako obuv na opätku. Voľba je ale len a len na Vás...každý má svoj vkus aj preto si u nás môžete tie svoje topánky vyskladať podľa seba ako sa Vám páči :-) Každá nevesta si svoje topánky predstavuje inak a tak to má byť je to predsa Váš deň ... Prikladáme pár obrázkov na nízkom opäku, z novej kolekcie pre inšpiráciu, a prajeme krásne svadobné plánovanie...Popelka team
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez budem mat balerinky ;)
Odpovedať
Dievčatá...to je super, že sa chcete poniektoré prezuť do balerínok, včetne mňa....ale čo potom tá dĺžka šiat? Ak sa raz nastaví na vyšší opätok a potom sa v sále alebo inde prezujeme...to budem potom šúchať šaty po zemi, nie? Ako sa to dá inak vyriešiť????
Odpovedať
takze s tou dlzkou siat budete mat problem bud si ju date spravit na balerinky aby to bolo neskor ok alebo na vysoke k obradu .takze bud budu dlhe alebo kratke ked sa budete prezuvat
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mam topanky na vysokom (obrad) neskor si však dám balerínky:) o dlzku siat sa nemusite bat, pod mojimi svadobnymi satami (pokial viem pod kazdymi) je tzv. kruh - ten si mozete lubovolne posuvat smerom nahor alebo dole a tym padom sa dlzka siat vie prisposobit aj topankam
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tiež úplne obyč balerínky, Deichmann a čo je hlavné, mali aj moje číslo, čoho som sa dosť obávala lebo v nadmerkách mávajú škaredé boťušky (43)....a akože, mať svadobné topanky za 11e je podľa mňa super, hlavne ak sa v nich človek výborne cíti a navyše sa nemusím prezúvať (pri výške 180 cm by som opätky aj tak veľmi nemohla)....takže úplne kľudne si daj balerínky, je to len o tom, aby si sa cítila TY čo najlepšie počas tvojho veľkého dňa, koniec-koncov, je len jediný raz v živote ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja napriklad topanky ako na vysokom budem mat len na fotenie , v kostole , a ked prideme do saly , tak si hned prezuvam balerinky ..
Odpovedať
ja urcite balerinky , ja na podpatkoch chodit neviem
Odpovedať
jednoznacne balerinky aj ja ich budem mat jedna baba zo Sashe mi vyrobila prekrasne , v podpätkoch neviem chodit :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kupila krasne telove topanocky na opatku, ale zial, podvrtla som si clenok, doteraz mi opucha a ked skusam chodit vo vyssich, tak aj boli.. cize aj u mna balerinky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som si kupila topanky na vyssom opatku a zistili sme ze z ucesom budem vyssia tak budem mat biele balerinky a na fotenie budu cervene je mi jedno co povedia hostia ja sa v tom citim najlepsie a pod saty mi nikdo nema co kukat ak tak zenich
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?