Menbur lodičky veľkosť 40

Ahojte, nepredavate niektora nahodou lodicky znacky Menbur,velkost 40???Nikde na bazaroch neviem najst moju velkost :(. Ak nahodou ano,prosim,napiste mi. Dakujem krasne :)
Odpovedať
Inu znacku by si nezvazila?
Odpovedať
Aj hej,len menbur ponuka taku tu prirodnu bielu farbu lodiciek,co je nieco medzi snehovou bielou a ivory a presne takej farby mam saty...a teda viem,ze menbur su pohodlne...ale samozrejme,ze by som zvazila aj inu znacku,no vacsinou su v ponuke snehobiele (to mi k satam neladi) alebo mensie cislo ako mam ja...Ty mas na predaj nejake 40tky???ak hej,prosim, napis do IP,vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam na predaj len velkost 38 za 10 EUR nepouzite ak by ste mali niektora zaujem:) a zlate velkost 39 ale tie su pouzite za 7 EUR:)
Odpovedať
Ja hladam skor taketo nieco...ale 40tku
Odpovedať
Profilova fotka
@karolinka1991 Dobry den, mame velkost 40 z modelu Lidia od Menbur, momentalne vo vypredaji: http://www.mojasvadba.sk/shops/svadob... Teraz sa opat vratili jemne spice :-) Su velmi pohodlne a vyska opatku je rovnaka, ako u topanok na fotke. S pozdravom, Svadobne studio MAGGIE
Odpovedať
@baykalac dakujem krasne za ponuku, ale spicate lodicky sa mi velmi nepacia a zhanam pouzite, aby boli v nizsej cene - max. 30 eur
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?