Koľko ste dali za topánky?

Profilova fotka
Ahojte kočky! Dočítala som sa, že je pomerne veľký problém zohnať ozaj pekné a pohodlné svadobné topánky. Koľko ste za ne ochotné dať?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si kúpila tieto sú krásne a stoja okolo 110eur ale kúpila som výstavne s 50% zľavou ale bola som ochotná dať za ne do 150eur..
Odpovedať
Profilova fotka
moje stáli 23,10 eur. ale nemám biele, nakoľko ich chcem nosiť aj po svadbe, v lete. - takže som si kúpila normálne spoločenské topánky . obrázok - môj album "naše prípravy"
Odpovedať
Profilova fotka
@janulka2604 ja 59,90 :o) a su to iba ako balerinky ..najradsej by som mala vysoke ale kvoli partnerovi nemozem..takze mam nizucke za neprimeranu cenu..ale nikde inde som nemohla zohnat
Odpovedať
Profilova fotka
ja 49,90 v rene za koženné biele lodičky, boli najpohodlnejšie aké som mala na nohe. úplne bez ozdôb. Síce sa mi páčia kamienkové a štrasom vykladané botičky ale bála som sa že sa mi také budú zatrhávať do šiat .o)
Odpovedať
ja som si kupila svetloruzove - tiez preto, aby som ich mohla nosit aj po svadbe. A kedze su cele kozene a pohodlne, stali ma 55 eur
Odpovedať
35 libier plus postovne, cena bola polovicna, lebo boli vo vypredaji. Ale su modre :-) Inak velmi pohodlne.
Odpovedať
@nikolla2 Aku su kvalitne a daju sa este potom nosit, nie je to taka zla kupa. Urcite je rozumnejsie priplatit si za pohodlne topanky ako za nenositelne stekle :-) Moje najmilovanejsie topanky su baleriny za asi 70 eur, ale nosila som ich v lete i na jesen, stokrat som v nich zakopla a stale vyzeraju ako nove. Idu k satam, sukniam, nohaviciam, vzdy, ked som sa v tom case niekam balila, musela som ich mat so sebou, lebo v nich vydrzim chodit donekonecna a fakt pasuju ku vsetjevnu. Nelutujem ani cent, co som za ne dala a chcem si ich dokonca kupit este v jednej farbe... a mozno casom aj v dvoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez rozmyslam o inej farbe, ale vcera som videla biele kozene lodicky s otvorenou patou, stali tusim 60. Na jednej strane su pekne a kozene, ale kvoli farbe by som ich asi uz nevynosila, tak sa neviem rozhodnut.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie mam ich v albume, ja balerinky nenosim vobec, bude to moja premiera.)) ano pohodlne su , ale su vyslovene svadobne takze na bezne nosenie nie.)
Odpovedať
@nikolla2 Aha, tak tie veru nie su vynositelne neskor :-) Ale tak co, predas po svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie tak planujem ich predat tak dufam ze ich nejaka cakatelka nevesta potom kupi:)
Odpovedať
Profilova fotka
moje stali 55.90 € a mam ich z toho salonu z kade si poziciavam aj saty....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Moje stáli 110 €, sú veľmi pohodlné, vyslovene svadobné s možnosťou následne zafarbiť a používať ako spoločenské. Ja som spokojná, zaplatil ich priateľ ;)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja stale hladam ale kedze chcem cyklamenove nie je to lahke zatial som nic pekne nenasla :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dala 42€ a mozes ich vidiet v mojom albume :)
Odpovedať
ja mam za 35€ velmi pohodlné a nie drahé si myslím
Odpovedať
Profilova fotka
povodne 80, po vystavnej zlave 60 a som z nich hrozne nadsena :) dneska som si pre ne bola konecne, tak snad pridam coskoro do albumov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?