Kde zoženiem tieto topánky?

Baby, kde by sa dali zohnat tieto topky???? :-( Cez googke vyhlada len fotky, ale nie kde by som ich kupit! Dakuejm Vam uz teraz
Odpovedať
ahoj, červené + zlatá mašla sú značky valentino ... tento strih s klasickou masľou bez kamienkov sa predáva za cca 700 dolárov = cca 536 € ... takze tie tvoje na obrázku budu drahšie ... bud priamo predajna valentino alebo špec. e -hop - y. fuchsiove ... predavaju sa za 99 dolárov = 75,83 € ... výška opätka + platformy je 11,5 cm ... baby cez mimibazar.sk ti ich objednajú.
Odpovedať
Dakujem ti krasne, vies aj poradit nejaku kontkretnu babu. Dakujem
Odpovedať
@makulienka, prosim Ta nevies kde by som ich zohnala konkretne od tych bab na mimibazare?
Odpovedať
ak myslis, ze tieto konkretne maju v albume ihned k odberu - tak to nefuguje, takyto tovar maju v albumoch, ale na objednávku ... pisala som ti dávnejsie ip a konretnymi predavajucimi, na ktore by si sa mohla obrátit ... .
Odpovedať
Profilova fotka
@makulienka mohla by si, prosim, aj mne napisat kto predava tieto boticky? Dakujem
Odpovedať
@leelloo @bambulka242 - ak ide o fuchsiove topánky na oficiálnej stránke, kde sa predavajú, uz v ponuke nie su, su iba vo farbe pudrovej, ivory a fialovej. * bambulka242 * dávnejsie som ti podrobne napisala ip o topánkach, viac ti pomoct neviem ... . * leelloo * posielam ip - to iste, ako leelloo, s tým istým odporúčaním.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?