Kde zoženiem svadobné topánky č.35?

Ahojte, kde zoženiem svadobné topánočky veľkosť 35?
Odpovedať
@domcicipatcici aj ja mam taku velkost... a zatial som tak na 80% rozhodnuta ze si ich dam vyrobit u popelky. Su aj tu na MS tak skus pozriet. Chcem este popozerat v nejakych obchodoch, ale z mojej skusenosti vacsina obchodov ma cisla od 36... 35ky ma z niektorych modelov napriklad ccc ale to sa trosku bojim kvality a nechcem to riskovat ked mam byt v tych topankach skoro cely den. Alebo je este moznost v svadobych salonoch, tam by tiez mohli mat aj nase cislo :)
Odpovedať
@domcicipatcici U nás - vybrať si možete podľa svojej dlžky chodidla už od rozmeru 32. V ponuke aj tri veľkosti šírky F/G/H. Alebo ak to bude nevyhnutné tak aj presne na mieru. Aktuálne nám jedny 35-ky pribudnú aj do výpredaja za zvýhodnenú cenu - v zlatej - exkluzívny materiál, model Erika aj s úpravou Procomfort. Prikladáme obrázky pre predstavu. Tie svoje a podľa svojich predstáv si však možete vyskladať aj Vy na našich stránkach v rubrike "Boty vizualizace". V prípade otázok sa na nás neváhajte obrátit - sme tu pre Vás...Popelka team
Odpovedať
Ahoj, tiez nosím veľkosť 35 a topánky som si objednávala z internetu, sú ale tak trochu netradičné :) Zvyčajne ale nemám problém s nákupom topánok, pokiaľ sa samozrejme nejedná o výpredaje :) Pravidelne topánky kupujem v Poľsku na trhoch, tam nájdeš od výmyslu sveta :)
Odpovedať
@xmircax a na internete z akej stránky? :)
Odpovedať
@domcicipatcici z ebayu, www.ebay.co.uk :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry deň,v našom salone máme veľa krásnych topánok vo vašej veľkosťi.Pozrite si našu stránku a v našom eshope určite nájdete tie pravé.
Odpovedať
ja som si kúpila v Deichmanne za 16€, čisto biele, jednoduché...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?