Kde kúpiť svadobné topánky č. 42?

Ahojte nevesticky viete mi poradiť kde kúpiť svadobné topánky veľkosť 42?
Odpovedať
Ja som mala biele balerinky z deichmanu, nosim sice 41 ale bola som v 2.trimestri a noha mi trosku opuchla a potrebovala som 42 :) mala som v zalohe aj biele lodicky taktiez 42 z deichmanu. aj teraz maju v ponuke nejake :) http://m.deichmann.com/SK/sk/shop/dam... http://m.deichmann.com/SK/sk/shop/dam...
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa zda, ze som ich videla aj v RENO
Odpovedať
Ahoj Lubi, tiez mam nohu 42, ak ti mozem poradit nekupuj si topanky vo svadobnych salonoch. niektore znacky dodaju na objednavku aj nadmerne velkosti, no zial si tie topanky s vysokou pravdepodobnostou obujes jedinykrat v zivote. dovodom je aj ich dizajn a material, ktory tancovacka poznaci. Mozes skusit aj obuv na mieru, vyrobcu najdes na MS, ale pre mna osobne bola financne nakladna. U nás bezne 42ky vyhladávam v obchodoch Deichmann, Humanic, občas New Yorker, eshop Bonprix a po novom niekedy najdes aj v CCC. Otvorenú obuv kupim niekedy aj 41. Veľmi odporucam eshop asos, ja som si odtial objednala svoje svadobne a aj kopu inych, no stalo sa mi aj ze topanky tej istej znacky rovnakej velkosti, ktora mi sedi putovala naspat. obrovska výhoda je, ze postovne za vratenie tovaru je zdarma, takze sa nemusis bat ak ti nieco nesadne, jednoducho posles naspat a vratia ti peniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
U nás:-) Nájdete nás v BA na Námestí SNP 2 (presne oproti Hlavnej pošte, v Pasáži Zlatý Jeleň), máme cca 200 párov topánok priamo v salóne, z toho viacero druhov i vo veľkosti 42. Nájdu sa medzi nimi i krásne saténové, nielen obyčajné hladké lodičky.
Odpovedať
@rora dakujem tie baleriny pojdem vyskusat budem ich mat na prezutie :-)
Odpovedať
@jakubkovafrajda myslis eshop esos.com? V deichmann humanic viem ze mavaju ale take elegantne som tam teraz nevidela. Objednala som si z netu dvoje a bohuzial jedny su mi male a druhe velke siroke musim ich vratit.
Odpovedať
@lubica221 asos.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?