Kde kúpim svadobné topánky v Trnave?

Profilova fotka
Dobrý deň, potrebujem poradiť, kde kúpim lacné a pekné svadobné topánky v Trnave (nízky opätok)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kúpila v maxe hore. neviem ako sa ten obchod volá, hore pri WC oproti tej restike. vzadu cca v strede maju svadobne topanky, momentalne dokoca aj v akcii (minuly tyzden). a uprimne... skusala som topanky aj v salonoch, mam velku nohu a potrebovala som otvorenu spicku. a v salonoch stoja aj 70€, aj viac, a su nechutne nepohodlne a tvrde. tieto sice nie su dokonale ale boli z nich najpohodlnejsie a stali 25€. odporucam minimalne skusit. a inak mam pocit, ze presne take iste topanky som nasla aj v inych obchodoch a ovela drahsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte :-). Neviete poradit este nejaky obchodik o svadobnymi topanockami? Bola som pozret aj v maxe hore ale nic co by mi sadlo na nohu :-(
Odpovedať
@mima0105 mna v maxe tiez moc neoslovilo nic...:/ bud pojdem v letnej sezone pozriet niekam do Bratislavy,niekedy aj v bati mavaju...alebo kaslem na to a kupim si topanky vo farbe vyzdoby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej to je tiez dobry napad :-). Len ja by som to chca mat vsetko co najskor vybavene.... rozmyslala som este deichman a podobne ale este nebolo vela casu
Odpovedať
@mima0105 tak to sme dve :) to len moj drahy sa smeje,ze co vysilujem,ze sak mam kopu casu :D. deichmann a humanic,bata atd-ani nemusis chodit-bola som v nitre aj trnave vo vsetkych a nemaju tam ani tuchy po bielych/svadobnych :D - hovorím,možno že v jarnej novej kolekcii
Odpovedať
Profilova fotka
:-) dakujem teda usetrila si mi cestu :-). A chlopi to nechapu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@mima0105 @lulu0902 neda mi zareagovat... aj moj drahy sa smeje ze co furt riesim a preco tak skoro... a to som zacala riesit az teraz... ja mu na to len poviem: bud rad ze sa tesim a ze to riesim ja a nie ty a hlavne nie za 5 minut 12... ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja som si jedny kupila v maxe hore v Altero, a druhe tiez v maxe dole John Garfild. ale co viem, tak v svadobnom salone Cara (oproti futbalovemu stadionu v TT) sa daju objednat na mieru, ze vsetko si vyberies: velkost, farbu, opetok, ci chces aj platformu, ozdobu, remienok... Hocico a vyrobia ti presme take :)
Odpovedať
@christy7 ahoj,no uz mam mesiac po svadbe,ale nakoniec som kupila biele topanky na stredne vysokom podpatku v deichmane za 17 eur :) viac sa mi neoplacalo davat,kedze uz ich moc casto nevyuzijem,mozno raz za rok k nejakym satam :) a dnes ked som isla po deichmanovi,su tam stale tie iste :D a to uz je tam povacsine zimna kolekcia :)
Odpovedať
@lulu0902 mas aj fotku tych topanok z deichmana? ja mam o tyzden svadbu a topanky ziadne
Odpovedať
@sense mam ich v abume myslim,skus kuk
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lulu0902 dik pozriem lebo ja som si tam raz jedny skusala a boli uplne nepohodlne
Odpovedať
ja som pobehala celu TT a nikde som topanky na svadbu podla predstav nezohnala, tak mi nezostavalo nic ine, len si ich objednat v salone Femina v Balakove ... vysli ma sice na 55 eur, ale co som mala robit .. ja som potrebovala mat remienok okolo clenka, pretoze mam problem, ze niektore lodicky sa mi vyzuvaju a na svadbe som to nechcela riskovat :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?