Kde kúpim pekné svadobné topánky č.35?

Ahojte. Mám veľmi veľký problém nájsť topánky. Mám 35-ku a niekedy mi aj také padajú, pokiaľ nemajú remienok. Vložkami to veľmi riešiť nechcem. Neviete poradiť kde by som kúpila buď ružové, sivé alebo mentolové? A hlavne nech sú vysoké. Pokojne aj z UK alebo US, ale všade majú na výber tak z 5-tich. Ďakujem za cenné rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucilotka Vsetky svadobne vo velkosti 3, ale pre tie farby, co chces ty by som skusila pozriet medzi normalnymi topankami. http://www.debenhams.com/webapp/wcs/s...
Odpovedať
odporucam http://www.andypola.cz/ ...stale som mala problem s tym,ze ked 35,tak jedine s remienkom a prip. s nejakou gelovou vlozkou,pretoze mam malu nohu...tu som si nasla kraaasne lodicky 34ky, pohodlne :) spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucilotka popelka team si skúšala?
Odpovedať
@lucilotka Aj u nás - topánky si navrhnete a upravíte podľa seba - často robievame aj menšie či vačšie veľkosti v ponuke od 32 - 44. U služby VIP neobmedzene, keďže sa zhotovuje a upravuje kopyto podľa Vašich mier. Ceny u našich modelov od 59,- Eur (v cene všetky voliteľné úpravy zdarma) - služba VIP od 250,- Eur. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátit - sme tu pre Vás...Prikladáme pár fotografií z menších čísel topánok už odoslaných klientkám a prajeme krásné svadobné prípravy...Popelka team
Odpovedať
@malincok Ďakujem :-) akurát to pozerám.
Odpovedať
@obuvpopelka Ďakujem veľmi pekne, porozmýšľam aj nad touto možnosťou :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ešte potrebujete tie topánočky č. 35? Mám dvoje...jedny nepoužité z USA (11 cm podpätok) a jedny Menburky použité len na obrad, ozaj prekrásne.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
@ibika28 Ďakujem. Sú krásne. Ale už mám po svadbe, Nakoniec som si kúpila 34-ky. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?