Hodia sa tieto sandálky?

Ahojte, mám obrovskú dilemu, preto by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o radu, resp. triezvy komentár... Kúpila som si najprv svadob. šaty...a asi o 3 týždne na to sandálky... teraz som si to dala na seba a mám divný pocit z tej kombinácie... tak Vás prosím poraďte..ladia tie sandále k šatám? dala som za ne 130e a som z toho dosť nešťastná, že ak to nie je spolu ok, budem si musieť zháňať inú obuv :( vopred ďakujem za každý názor
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna su perfektne :) je to spolu velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
úplne triezvo a úprimne ti hovorím, že sú SKVELÉ!!! Príjemne podčiarkujú tvoje krásne svadobné šaty, škoda, že ja nemám také nohy :D Ak v nich vydržíš, ani neváhaj!
Odpovedať
Profilova fotka
sú krásne a dokonale ladia so šatami...sú ako krásny šperk k šatôčkam :)
Odpovedať
Profilova fotka
iba odpvoedam, nechcem nahnevat ani poburit, ale osobne z tej fotky to moc neviem povedat, ale skor nie ....a preco ? mam pocit ze su strieborne a k tym nenormalne krasnym satam romantickym sa biju ....viac by mi pasovalo k nimnejake krasne lodicky s otvorenou spickou....neviem,skus dat detail fotku na topanky...a detail fotku na to vysivanie na korzetiku, ci sa to hodi...
Odpovedať
Tiež by som asi skôr volila niečo zo saténu ako zo štrasu. ale ja nie som dobrý módny poradca. :-S Skôr naopak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to páči ;-)
Odpovedať
super :)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze su super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa prikláňam k názoru mystisch... Tiež mi to spolu nesedí, rušia ma tie topánočky. Odvádzajú pozornosť od šiat. Tiež by som bola skôr za celé s otvorenou špičkou. Tieto by si si mohla dať po polnoci... Každopádne aj šaty aj topánky sú krásne, len dokopy mi to moc nesedí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to spolu páči, povedala by som to však tak, že spolu tie šaty a sandálky nepôsobia veľmi svadobne.. V zmysle, že to nie je typické. Ale určite budete originálne a keď sa to páči Vám, choďte do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Saty su krasne aj sandalky su krasne, len nie spolu,co sa tyka topanok nieco jemne satenove a hlavne snehovo biele ako saty ;-)
Odpovedať
ja mám takú istú kombináciu a veľmi sa mi to páči. doplníš to ešte štrasovými naušnicami a hotovo ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
lodičky si neobuvaj! k takýmto satam sa hodia sandalky. a tieto kludne mozu byt, su krasne. A prave ku kratkym satam sa hodia vyrazne topanky.
Odpovedať
nie spolu,hodia sa k tým šatám hladké lodičky s otvorenou špicou
Odpovedať
pravdu? nie... pôsobí to rušivo, nehodia sa k tým šatám... :-| ved tie sandálky mozes vyuzit k nejakym inym satam... :-p
Odpovedať
sandalky su krasne ale podla mna nie k tymto satam, posobia na mna masivne a mozno je to len tou fotkou, ale nejako do zelena v tych kruzkoch :-S ja by som zvolila k takymto satam co najjednoduchsie, zo satenu a mozno s nejakou ozdobkou vpredu alebo na remienku zboku, nieco taketo napriklad : http://www.elegantsteps.co.uk/product... proste siroke remienky cez nart by som nedavala ;-) a ked uz remienok cez nart, tak vzadu uzavreta spicka, nieco ako byvaju take tanecne, v tom by sa ti aj pohodlne tancovalo : http://www.elegantsteps.co.uk/product...
Odpovedať
... skôr nie :)
Odpovedať
nie. topanky by ladili k spolocenskym satam, ale nie k svadobnym....saty su dost ozdobene, topanky by mali byt jednoduchsie, navzajom sa to dost rusi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som skor zmenila saty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?