Farebné topánky k svadobným šatám

Profilova fotka
Baby, aký máte názor na farebné topánky (červené, žlté, zelené) k bielym resp. krémovým svadobným šatám?
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinoocka Ja som jednoznačne ZA :) Momentálne som však na nervy z toho, že u nás sa nedajú zohnať farebné topánky s menším ako 12 cm opätkom (to by mi už boli krátke šaty) :-D
Odpovedať
@kristinoocka mne sa to osobne veelmi paci, paraadne fotky tu maju niektore baby, zelene su uplne super ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka220 a akú farbu si si vybrala? zdá sa mi zbytočné kupovať biele topánky, ktoré si už nikdy neobujem ... tie farebné ešte využijem ... len neviem akú farbu vybrať.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinoocka Presne preto si aj ja kupujem farebné - že ich ešte využijem :) Budem mať kyticu zo žltých kalí, takže rozmýšľam nad žltými. Ak sa nepodaria tak potom ešte modré (lebo budem mať kyticu zviazanú modrou stuhou :) Takže to celé záleží podľa toho do akých farieb máš ladenú výzdobu. Ja mám modro-žltú :)
Odpovedať
Profilova fotka
kupujem biele, ale necham si ich nafarbit, robia to v BA v jednom salone, pompadurku mam fialovu, takze aj topanky budu orgovanove. Aspon ich potom vyuzijem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať červené topánočky...okolie je z toho šokované (netuším čo je na tom také šokujúce) ale ja som sa do nich zaľúbila hneď ako som ich po prvý krát zbadala a žiadne iné nechcem....výzdobu budem mať bielo-červenú
Odpovedať
@zuzicka220 prosim ta ty mas prestne taky problem ako ja ak najdes niekde farebne topanky s malym opatkom daj mi vediet :) ja somz toho tiez na nervy uz dobre...rada by som nejake farebne ale vacsi opatok ako tych 6 cm nemozem lebo budu saty kratke :(( hladala som vsade,pobehala som pol slovenska,web stranky ani nehovorim a stale nic:((uz som zufala :(
Odpovedať
Ja tiez planujem farebne topky. Kedze mame bielo fialovu svadbu, hladam fialove topky.. ale mam s tym problem, lebo taku fialovu ako ja hladam som zatial nikde nenasla.. ale nevzdavam.. prinajhorsom kupim biele a dorobim tam nejaku fialovu ozdobu.... A moje okolie bolo tiez prekvapene, ze nebudem mat biele topky.... Lebo "nevesta ma byt v bielom..." Ale stojim si za svojim.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je to také "veselšie", keď sú topánočky farebné. Už som sa zmierila s tým, že nie všetci v okolí s tým budú súhlasiť. Ale to je jedno. Je to moja svadba. A mne sa to páči.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenlub1 budem sa teda snažiť nájsť nejaké a určite dám vedieť :) ale myslím, že toto bude najväčší kameň úrazu celej mojej svadby :-D
Odpovedať
@kristinoocka Ja som tiež za.... Inak aj ja budem mať červenučké, pozri album:-), sú krajšie ako biele. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte....su nieake fotky???chcela by som to vidiet.....tiez premyslam nad niecim extravagantnejsim....a toto sa mi paci!!!!sokovala by som tym okolie ale to je jedno!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, ja som si objednala zlaté z uk... ešte na ne čakám :) takže som zvedavá aké budú v skutočnosti... ale tiež som sa tak rozhodla preto, že ich ešte určite ponosím a budem z nich mať ešte dlho radosť :D
Odpovedať
ahojte, ja som rozhodne za farebne topanky. je to krasne, vesele :) Ja zhanam syto zlte a zistujem, ze asi s tym budem mat doost velky problem. kedze nechcem vysoke (ideal do 6cm). a to uz mam obkukane aj zahranicne stranky a zatial som nenasla nic pekne v dobrej farbe a schopnej cene. ak mate nejaky tip budem rada ;)
Odpovedať
ja som tiež jednoznačne ZA. videla som fotky a vyzerá to neuveriteľne. kyticu budem mať oranžovú, aj výzdobu. len neviem ako vyriešiť farbu topánok keďže som ich chcela použiť aj k popolnočkam a tie som chcela červené alebo cyklámenové. ale je to ešte daleko možno ma nejaké oranžové očaria. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata aj ja nad tym zacinam uvazovat dost vazne. budeme mat asi cyklamenovo zelenu vyzdobu, takze asi nieco v tej cyklamenovej by som chcela, vyzera to velmi elegantne a sik :D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ak vám nevadia vyššie podpätky tak jednoznačne odporúčam www.topankovo.sk - krásne topánky a nádherné FARBY.. v iných obchodoch ako keby poznali iba čiernu a bielu... :(
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez farebne, chcela som zlte,ale zlte satenove topanocky najst, to je asi zazrak, maju ich na jednej stranke,ale ta nezasiela na SVK, takze to skusim asi cez kamosku, ktora byva v USA a ked nic, tak budu biele so zltou ozdobou,alebo este tam zakomponujem asi sedu,tak mozno sede, so zltou ozdobkou :-) mne sa tie farebne doplnky neskutocne pacia a je to take netypicke ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dievcata , prave som sa rozhodla pre maky vykyv z tej svadobnej vsednosti a zhanam neonove topanky, idealne ako kanarik(t. j via cneonvych farieb:D), len neviem ci mam k tomu prisposobit aj kyticu + zenichove pierko, alebo to mam nechat tak a iba topanky budem mat ako kanarik:)
Odpovedať
ja som mala cyklaménové topánočky, kyticu aj náušnice a malo to obrovský úspech, vrelo odporúčam a aj na fotkách to vyzerá výborne ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
dievčatka hľadam tyrkisove topanočky Košicanky ? A neviete na Ukrajine maju topanky a hlavne tyrkisove. Suhlasim z vami ze farebne sa dajua spon vyuzit.
Odpovedať
Profilova fotka
super .. my máme bielo fialovú výzdobu .. biele šaty plus fialová kytica topánky a ak zoženiem nejaké fajn šaty podľa mojej predstavy tak aj fialovú stuhu okolo pása .. snúbenec bude mať tiež biely oblek a fialové doplnky .. no máme problém nájsť biele pánske topánky .. ja ak nezoženiem fialové balerínky tak budem mať biele .. a hlavu si z rodiny a známych nerobte .. aj do nás hučia že čo vymýšľame .. no je to naša svadba, takto to chceme a bodka .. nenecháme sa hádam zväzovať nejakými zastaranými konvenciami z ktorých podľa mňa je už značná časť out .. :) .. Inak teraz ma napadá fialový závoj alebo bolérko keďže svadbu máme v novembri .. teším sa na tie "vyvalené oči a zabudnuté otvorené ústa" mojich hostí ..
Odpovedať
prosim Vas kde by som zohnala zlte krasne topanocky?dakujeeeem....ja by som chcela mat zlte :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?