Farebné svadobné lodičky pod šaty. Kde ich zoženiem?

Profilova fotka
Mali ste pod šatami modré lodičky? Aké boli reakcie a kde by som zohnala nejaké krásne?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nemala ;-) Ale podľa poveri by nevesta nemala mať nič modré na sebe,lebo to vraj znamená,že je zo svadby smutná či ako to :-) :-) Neviem,ale ak ich túžiš mať v Tvoj svadobný deň,tak si ich daj.Je to Tvoj deň ;-) Síce budú dosť kričať,keď budeš chodiť,určite budú vidieť.Je to len na Tebe,ale ja by som si ich asi nedala.
Odpovedať
ale veď nevesta by mala mať niečo nové, staré, požičané a aj MODRÉ na sebe v ten deň, tak prečo nie, prečo by to malo znamenať byť smutná?
Odpovedať
aj ja chcem farebne lodicky.. velmi sa mi to paci, nech sa ostatni cuduju :) neviem aku modru chces - ci svetlu alebo skor tmavsiu, ale celkom pekne mali aj v bonprix na nete, teda tak sa mi zda.. ale tie boli skor tyrkysove.. ja hladam nieco do fialova.. zatial ale nie velmi uspesne..
Odpovedať
Profilova fotka
Daj do google-u "modré lodičky" prehoď si to na obrázky a klikaj rad radom na tie, čo sa ti páčia :-) Ale napríklad na MMB sa dajú nájsť nádherné, v rôznych farbách.
Odpovedať
Profilova fotka
ja zhanam jemne zelene, ale max. do 20 eur, co som teda vobec nenasla..ked sa mi aj nieco pacilo, tak cez 40 eur...a to je dost za topanky, ktore uz nikdy neobujem a asi ani nepredam a za svadobne biele som dala 19 eur :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?