Čierna podrážka na svadobných bielych topánkach

Profilova fotka
Čo myslíte, je to faux paus? Alebo to nevidíte ako problém? Máte niekto topánky s čiernou podrážkou?
Odpovedať
Profilova fotka
to je ako keby si si dala ciernu podprsenku pod svadobne saty...
Odpovedať
ja by som to ako problém nevidela teda vôbec. veď kto tie podrážky uvidí?
Odpovedať
Profilova fotka
to mi pride byt este vacsi pruser ako biele silonky :-D
Odpovedať
no toto je asi posledna vec, ktoru by som nejak riesila.. to si myslis ze niekto sa bude pozastavovat nad tym ake mas podrazky? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nemyslim si ze by to bol problem, pod satami to neuvidia takze to nevadi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pri chôdzi to bude vidno. Alebo pri prenesení cez prah alebo inom dvíhaní. Topánky je predsa na fotkách často vidno, tak v reáli ich bude vidno 10x viac. A podrážky si nevšímame preto, lebo sú biele a splývajú s bielymi topánkami. Takisto nálepky na podrážky by neboli taký hit keby ich nebolo vidno. Nie síce celý čas, ale je ich vidno.
Odpovedať
Profilova fotka
Radšej si zvoľ s červenými, tie budú vyzerať luxusne ;-) Alebo celé topánky farebné. Ale čierna podrážka na bielych topánkach je päsť na oko. Ako keď si niekto neodlepí etikety z podrážok a myslí si že to nevidno lebo sú naspodu... ale je ich vidno a veľmi.
Odpovedať
Nechcem sa nikoho dotknut, ale to co uz riesite? Ved to si nikto nevsima. Riesite detaily, zbytocne sa stresujete a ludia sa aj tak zameraju len na nevestu ako celok a nejdu ju skumat do hlbky ( ovsem ked si nevolate na svadbu modnu policiu) ;-)
Odpovedať
No je to vidno napriklad v kostole pri klacani. Podla mna je to faux pas, ale na druhej strane je veeeelmi tazke zohnat pekne topanky s bledou podrazkou. Ja som mala bledunkohnedu podrazku, takze sa dalo, ciernu som nechcela. Pre niekoho je dolezite aby tiene na oci ladili s vyzdobou :-D A pre niekoho zase podrazka.
Odpovedať
Profilova fotka
Donedavna boli aj farebne topanky faux paus a teraz je to hit :) Takze ak to chces chod do toho je to na tebe :)
Odpovedať
asi sa dam na podnikanie.. budem vyrabat nalepovacie podrazky na topanky aby nevesta nebola hotova z toho ze neladi podrazka k vyzdobe... 8-(
Odpovedať
nejako si neviem predstaviť, že pri dlhých šatách vidno pri chôdzi spodky topánok. tie čo budú kľačať, tak tam to asi bude vidno- ak nebudú mať tak dlhú sukňu,že ich zakryje. prípadne pri tanci, ak bude nevesta dvíhať sukňu. ale za seba píšem, že podla mňa nikto z mojich hostí si takéto veci našťastie nebude všímať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slniecko154 ja som nemyslela ze podrazka ma ladit k vyzdobe, myslela som vseobecne, ze pre kazdeho je dolezite nieco ine. Mne je smiesno z veci co tu nevesty obcas riesia - ako musi fakt este aj tien na ociach ladit k vyzdobe, pre niekoho je zase dolezite, aby topanky nemali ciernu podrazku.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ešte by som upresnila, že sa jedná o balerínky, ktoré by som si prezula, až v sále. Do kostola a na fotenie mám pripravené iné topánky. Ale inak vdaka za názory všetkým. Ale tá podrážka na balerínach pri tanci v sále asi fakt nebude podstatná.
Odpovedať
@zenulkaaa Ja si myslim ze to je uplne jedno... Ked sa ti pacia a su pohodlne - smelo do nich :) Farba tvojich podrazok je asi to posledne, co si budu na tebe ludia vsimat :)
Odpovedať
Profilova fotka
co ich pretriet akylovou bielou farbou??ta je nezmyvatelna vodou.. a na zaciatok vydrzia a potom to uz nik nebude sledovat a aspon boky budu svetle... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?