Balerínky na svadbe

Ahoj baby, poradte mi, myslite, ze by bolo OK mat ako svadobne topánky balerinky? Priatel nie je odomna moc vyssi a nemôzem si dovolit vysoke topánky a nic pekne na nizkom opatku som nenasla. Dakujem
Odpovedať
1
2
ja budem mat balerinky urcite od prichodu na hostinu a do kostola este uvidim, ci si kupim nejake topanocky s opätkom,,,cize podla mna je to ok :)
Odpovedať
@malamargotka a uz mas aj kupene? poradila by si mi nieco?
Odpovedať
@lenkal24 ano uz mam jedne kupene, pretoze stali 5 evry :D, ale este som pozerala aj inde, cize v CCC maju velmi pekne jednoduche s takou akoby cipkovanou potlacou, v humanicu maju uplne cipkovane take letne a potom som obehala iba obycajne cinaky a tam maju tiez take pre mna pekne obycajne biele :)
Odpovedať
@lenkal24 ahoj :-) neviem, ci si za nakupy cez Aliexpress, ale tam som tusim videla nizke biele satenove topanky..ale farbu si mozes vybrat aj inu, sa mi zda!
Odpovedať
@lenkal24 ahoj, ja som v podobnej situacii, tiez chcem balerinky ci sandalky, este nemam nic vybrate, chcela by som farebne, nie biele.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkal24 ja som kupila na topankove :)
Odpovedať
@marienkakf ano objednavame odtial a objednala som si aj svadobne saty ale este na ne cakam :)
Odpovedať
@lucyaa a ides mat len balerinky? ci len na prezutie?
Odpovedať
@sslavulka ja chcem biele, najprv som chcela zelene ale ostala som pri klasike :))
Odpovedať
ja som mala cyklamenove baleriny z rovnakeho dovodu (a este aj kvoli pohodliu) a vrelo odporucam- ziadne opuchnute nohy ani otlaky, pretancovala som s nimi az do polnoci:)
Odpovedať
@lenkal24 ja som mala baleriny a neviem si vynachvalit :)
Odpovedať
@vodavodickova cize iba balerinky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkal24 ja som si objednala v Ali zelene lodicky satenove :-) maju prist kazdym dnom..sa trosku obavam,ci mi budu dobre :-( musela som to riesit takto, lebo ja si v kamennom obchde 35 nekupim lahko a peknu zelenu topanku uz vobec nie.. A kazdy sa mi cuduje,ze zelene :-D
Odpovedať
@vodavodickova kde si kupovala, porad:)
Odpovedať
@marienkakf jeeej ty mas problem ako ja :) nie ze by ma to ale tesilo :) ja mam tiez malu nohu ze 35 - 36 akoktore lodicky, a tiez som premyslala zelene, lebo stuhu na satach by som vymenila ale potom som to nechala tak ze biele nakolko aj poplnocne saty mam s bielou tak ze vyuzijem :)) super posles mi foto ake si si? napisala by si mi potom ci boli dobre? lebo bojim sa objednat kvôli velkosti. aj saty mi boli velke tak som zvedava na tie svadobne saty.
Odpovedať
ja idem mat tiez iba balerinky. pozri link http://www.ebay.co.uk/itm/White-Pearl...
Odpovedať
@lenkal24 no ani mna to netesi :-D ja mam jedny tusim aj 34 a 12- rocne decka sa mi smeju :-) ze maju vacsiu nohu..ach, jaj! http://www.aliexpress.com/item/Hot-Se... Toto je link na moje topky, pytala som sa aka zelena to bude, aj mi poslali vzorkovnik farieb, ale neslo mi to dako otvorit :-) tak som ich poprosila, nech mi len napisu, ze to nebude tyrkisova :-D tak vraj tmavozelene. A tento predajca ma aj nizke topanky, aj sandalky tusim..celkom slusny vyber! Inak ja som nechcela na tu maslicku ziadne aplikacie, nech sa mi to da lahko kombinovat a aspon nic neodpadne :-D no fakt som zvedava, co mi poslu. Ale na fotkach vyzeraju byt originalne fotky a tie sa mi pacia :-)
Odpovedať
@marienkakf mne sa pacia tieto http://www.aliexpress.com/store/produ... keby mi ich urobila tak cca 5 cm opatok aleo ako baleriny tak som stastna :-D ja som chcela zelenu ale taku jablckovu zelenu ale uz to necham tam, bud lodicky + baleriny alebo len baleriny, uvidim co sa mi podari pokukat :)
Odpovedať
@lenkal24 su kraaasne..podobne tym mojim :-) inak mne sa pacili nina electra,tie su vyslovene v jablckovo zelenej farbe :-) Mne sa napr. v balerinkach az tak dobre nechodi,aspon 3 cm podpatok musi byt, akebo aspon dobra stielka,co vacsina balerinok nema..Podpatok vraj je aj pre zeny fyziologicky..a to nehovorim,ze to vylepsuje postavu :-D
Odpovedať
ja budem mať balerinky ako z praktických dôvodov (pohodlie a frajer je rovnako vysoký ako ja) tak aj preto že sa mi proste páčia :-) budú to jedny z týchto
Odpovedať
@lenkal24 ano a po polnoci som mala tenisky:)
Odpovedať
@sslavulka nekupovala...dostala od tatina,dal mi ich vyrobit..(pracuje v obuvnickej oblasti) Ale co som pozerala na internete,zohnat sa da naozaj cokolvek:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala balerínky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som na tom presne ako ty, priateľ odo mna nie je oveľa vyšší a už celkovo som sa vzdala vysokých opätkov (aj keď mi to bolo ľúto) takže aj na svadbu plánujem baleríny .. najzaj sa mi nepáči keď sme rovnako vysoký keď som na vysokom .. a tišž máš pravdu, že sa nedajú nájsť pekne biele topánky s nízkym, mne to vyzerá smiešne .. takže baleríny vyhrávajú celkovo
Odpovedať
@vodavodickova a môžem sa opýtať, ocko je obuvník alebo tak podobne? vyrábajú aj topánky na mieru?
Odpovedať
@vodavodickova to mas super. ja si z internetu urcite topakny neviem kupit, potrebujem odskuat, lebo podla vzoru su mi dobre rozne velkosti...
Odpovedať
neskúšali ste objednávať zo stránky masaltos.com alebo tallmenshoes.com? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkal24 ahoj ja som mala presne taky isty problem a tiez som mala baleriny a bolo mi super,nohy neboleli :-)
Odpovedať
@marienkakf ahoj topánky uz prisli?
Odpovedať
@zuska_bluzka ano, tatino robi v obuvnickej firme a, zial, toto bola vynimocna situacia, topanky na mieru inak nevyrabaju...ale myslim, ze tu niekde na MS niekto uz pisal o tom, ze si daval robit topanocky na mieru, neviem teda, kolko to stoji ani kde sa to da realizovat, ale ak mozem vsetkym buducim nevestam odporucit- ak si nie ste iste vyberom vhodnej velkosti z internetu, radsej topanocky vratte a objednajte vacsie alebo si dajte usit na miesru, pocas svadby si maloktora nevesta co i len na chvilku sadne:) Je to dost velka zataz na nohy a pohodlie je naozaj velmi dolezite v tomto pripade... drzim palce baby, najdite svoje vysnivane a uzite si to:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?