Baby myslite,ze by moc vadilo keby som nemala biele topanky?

Profilova fotka
keby som mala strieborne to je este asi v pohode,ale co tak bezove alebo cierne.Biele je tazko zohnat a chcem,aby mali aj dalsie vyuzitie nie len na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
nebola by si ani prva, ani posledna :-) dokonca je to aj teraz take in, mat take nejake pekne farebne topanocky + nejaky doplnok ako farebne boelrko, alebo stuha k tomu :-) ja som mala kremove a potom na tancovanie fialkove :-) @zildo
Odpovedať
@zildo Zavisi asi aj, ake mas saty. Bezove podla mna neni problem, to nie je take napadne a topanky vacsinou pod satami nevidno. Cierne by mohli vyzerat trochu divne, ak budu napr. pri chodeni alebo tancovani vykukat, lebo to hned udrie do oci. :-) Ja budem mat napr. bordove, ale aj na satach bude bordovy pas a nejaka cipka v tejto farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@zildo ja som mala strieborne, ktore som potom vyuzila aj k popolnocnym satam a mozem k akymkolvek satam teraz, mala som akurat tak strieborne nausnice a hrebienok vo vlasoch. ale podla mna nie je ziadny problem mat farebne, napr nemusis mat ani ziadnu vec v tej farbe, mozu ladit napriklad s kyticou ;) ale cierne by som naozaj vynechala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať červené lakované. Aj na šatách budem mať červené detaily a využijem ich aj k popolnočným šatám červeným :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to umenie najst nejake topanky,ked sa ti uz nejake pacia tak nemaju tvoje cislo.Ja som rozmyslala nad tymi striebornymi ,bezovymi alebo takymi marhulovymi kedze budeme mat vyzdobu do oranzova. Nieco jemne. No uvidim co si vyberiem,ale do nejakych farieb moc nechcem ist.to by bol asi moc velky kontrast :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala cyklámenové, k tomu, ružová kytica a kvet do vlasov, manžel mal ružovú kravatu a tmavé ponožky s ružovými srdiečkami. A na fotenie sme k tomu pridali ešte - ja ružovú stuhu a manžel striedal kravatu s ružovým motýlikom a trakmi. Takže si myslím, že farebnými topánkami nič nepokazíš, ak sa hodia k šatám (ale to platí aj o bielych topánkach, aj tie sa musia hodiť k šatám). ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ja som uz videla aj nevestu v ciernych.Spod svadobnych siat ich ani vidno nebolo a hocili sa k poplnocnym.....,bezove marhulove....vsetko ok! Ty sa v nich musis dobre citit. 8-)
Odpovedať
ja som mala strieborne topanky, snehovobiele saty...no a topanky sa mi hodili aj k popolnocnym satam a skoro ku kazdym inym satam co mam doma :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som videla jednu nevestu v ciernych a uz nikdy viac to vidiet nechcem :D akoby sa zabudla prezut...
Odpovedať
@zildo a komu by to ako malo vadit? Prosim ta, urob si po svojom, to co sa paci tebe je aj spravne;-)
Odpovedať
ja som videla nevesticku s cervenymi topankami a vyzerala super :-D :-D
Odpovedať
@zildo Dobrý večer, určite si nenechajte pokaziť náladu výberom topánok - práve naopak je to zábava - ide predsa o Vás a o to čo sa Vám páči. Napr. u nás si tie svoje môžete vyskladať a tvoriť podľa svojho vkusu, farby, materiály, ozdoby, opätky, ...aj s možnosťou vizualizácie ZDARMA, ale viac konkrétne na našich stránkach. Popravde najobľúbenejšie u neviest - sú u nás topánky z pravej alebo exkluzívnej kože a vo farebnej kombinácii. Prikladáme pár obrázkov pre inšpiráciu a veríme, že pre svoj deň nájdete to čo hľadáte...Popelka team
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som mala také oranžové s hnedým nádychom. Biele som vôbec nechcela :-)
Odpovedať
Ja tiez nechcem biele moc :-) len aj tyrkysove sa tazko zohanaju..
Odpovedať
tiež som takto zmýšľala, aby som ich využila aj neskôr. mala som červené
Odpovedať
Profilova fotka
krásne vyzerajú aj cyklamenové k biely šatám k tomu doladiť kytičku a je to krásne
Odpovedať
Ja som dnes kúpila strieborné, kolegyňa z práce mala cyklámenové. Čierne si nechaj na inú príležitosť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?