Americké číslovanie topánok. Aké si objednať?

Ahojte, má niekto skúsenosť s objednávkou topánok cez www.cutesyshoes.com? ako je to s americkým číslovaním v porovnaní s európskym? ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
ja mam zopar topanok z usa, nosim cislo 38 a vsetky som si kupovala americke cislo 8.no zavisi to aj od strihu topanok, ale ja osobne som zatial ziadny problem nemala.mam niekolko kuskov aj od nich, ale davaj pozor,pretoze tie lacnejsie vyzeraju ako z cinskeho obchodu :-( .skus si pozriet stranku www.endless.com, najdes tam prekrasne topanky aj ked za trocha vyssiu sumu.
Odpovedať
Europska 38 je americka 7. ja mam 38 a v usa som niekolo rokov zila... Urcite si tieto udaje mozes zistit hocikde na nete
Odpovedať
dakujem za info... hladala som aj na nete.. zrejme som zadala zle slova do vyhladavaca, naslo mi rozporuplne info.. ja mam 37 a niekde bolo ze je to 6, niekde 5 a 7.. tak uz ozaj neviem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
na kazdej stránke (v ebay/i/) más uvedené velkosti v am., angl. a eu miere!! ale pre lepsiu viditelnost: ;-) US 6 6,5 7 7,5 8 8,5 9 9,5 10 10,5 11 EURO 36 37 37,5 38 38,5 39 40 41 42 43 44 UK 3,5 4 4,5 5 5,5 6 6,5 7 7,5 8 8,5
Odpovedať
Profilova fotka
jááj posunula sa mi tabulka, sorry...zacína sa to 6 a pozeraj vzdy pod seba...cize americký v. 6 sa rovná europskej velk. 36!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
huuu, tak ja teraz neviem, z toho cislovania co tu spominate som zmatena... ja mam dvoje topanocky z cutesyshoes.com, objednala som 7.5, na slovensku nosim klasicku 38 a sedia mi ako uliate. ahmon, to cislovanie co si skopcila som uz videla, ale z toho som bola tiez magor, mozno som blba, alebo chodim do zlych obuvi, ale ja som este nevidela velkost 37.5 alebo 38.5 a vela krat by sa mi zisla. prosim vysvetlite mi to niekto :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to alenk: no ved 7,5 je podla euro 38!! sak pozri tú tabulka este raz! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved hej, ale mne ide o to, ze v tej tabulke je v Euro aj 37.5 a 38.5 a s takymi som sa v europe este nestretla,takze to potrebujem vysvetlit ;-)
Odpovedať
baby, viete mi pomoct s vyskou.. na tej stranke cutesygirl je napisane pri jednych topankach, ze opatok je vysoky 4.25'' a potrebovala by som vediet, kolko je to cm!! dakujem ;-)
Odpovedať
je to necelych 11 cm
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj nevie mi niekto poradit kolko by ma vyslo postovne ak by som si objednala topanky z toho www.endless.com ? Chcela by som si kupit topanky len sa bojim aby som za dovoz nezaplatila nejaku vysoku sumu . Za odpoved vopred dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
som sa tam nedocitala, zeby posielali aj na slovensko. ak tam niekoho mas,tak to posli na jeho adresu, postovne je zadarmo a ak to objednas jeden den-na druhy den to mas a oni nech ti to poslu domov. ked som tam bola ja, tak dokonca z ceny kupenych topanok odratavali 5 dolarov :-), ale n eviem, ci to je este aj teraz
Odpovedať
ahoj.prosim kto mi poradi,objednala som si cizmi US 6 a mam nohu 38,tak to mam aj v teniskach,moze to tak byt?dakujem
Odpovedať
ahoj-te, ***nikolla25 ja si dosť často objednávam z usa, no a čo ja mám tabuľku veľkosti topánok, tak us6=36. ak máš nohu veľkosti 38, podľa mojej tabuľky je us7 1/2. x-)
Odpovedať
makulienka ale preco mam na vsetkych topankach cislo US 6?
Odpovedať
ahoj-te, ***nikolla25 tak to ti neviem povedať. ja čo si objednavam z usa, uk-číslovanie topánok a oblečenia odlišné od európskeho, mi sedí všetko aj oblečenie aj topánky. ahmnon11 o pár riadkov vyššie uviedla číslovanie euro, usa a uk aj ona ma uvedené, ak si to pozrieš, že us6=36. x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Oooo dakujem :-) CIze este si to overim... ak mam 38,5 tak si v USA mam objednat 8 ? :-N inaaac neobjednaval niekto s vas zo stranky www.skateamerica.com ?? Dakujem x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Na stranke uvadzaju velkost takto = UK Size 4 :: US Size 6 :: EU Size 37 pritom UK 4 je EU 36 a US 6 je EU 38 tak aka velkost je spravna?:)
Odpovedať
ahoj-te, *lauralaura us 6.-6,5=euro 37
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, hehe, to je zmatok:)) no rozmyslam, co mam robit, ked v niektorych obchodoch mam velkost 36 a v niektorych 37:) asi si hodim mincou ci 6 alebo 6,5:)
Odpovedať
Profilova fotka
a US 5??? našla jsem botičky US 5,5 a většinou mi jsou boty vel mezi 35 a 36 co si myslíte mohlo by to být dobré???
Odpovedať
ahoj-te, janabanana ... us 5.-5,5=eur 36 x-)
Odpovedať
ja mam v EU velkostiach nieco medzi 39 a 40 a v americkych mi uplne super sadne 8,5.
Odpovedať
ja nosim 39 a americke 8
Odpovedať
Profilova fotka
děkuju ja len že podle tabulky hore je 6-> 36
Odpovedať
ahoj-te, janabanana ... čo tabuľka to iné číslovanie. z ameriky si kupujem pravidelne topánky a tiež to trvalo, kým som nasla tu právu tabuľku veľkosti topánok. hore uvedená tabuľka je z ebay a práve tu tabuľku som u seba zrušila, ako prvú ... . tabuľku čo mám teraz je super, ani raz som sa nesekla ... moja osobná skúsenosť. ale samozrejme platí nie je noha, ako noha a topánka, ako topánka ... tu ani tá naj naj naj veľkostná tabuľka nepomôže. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak mozem poradit kocky tak nie cisla ale vnutorna dlzka je to, co je smerodatne... ;-) ako u konfekcie plati, ze miery v cm ci inch su presne...inak to moze byt nielen krajinou ale i vyrobcom ine dolce gabanna a ich vel. 38 je de facto nase 34/36 tak isto talianske obleky ci vesty su o cislo mensie teda ak mate pre pana slovensky oblek vel. 50, tak vestu z talianska kupujete / objednavate 52 aby sadla teda moja skusenost proti makulienke 5 su nase 35 vacsinou...kazdopadne ci uz 35 - 35.5 - 5 alebo 5.5 su moje vtedy ak su pre nozku velku 228mm ak sa budete drzat iba cisla..tak mozete byt sklamane, predsa len 36tky su pre nozku 235mm a to znamena ze moje 5tky rozhodne neobujete
Odpovedať
Dobrý deň po dlhšej dobe strávenej na internetových obchodoch som zistila že Slováci sú na tom veľmi biedne ... Väčšina ľudí z môjho okolia si topánky kupujú iba z Amerických internetových obchodov ... No aj tam to funguje ako v španielskej dedine ... Pokiaľ ste samy nežili v Amerike tak nikdy neprídete na systém ich číslovania ... Ja osobne mám vyhliadnuté jedny boty na stránke www.skeateamerica.com a k dispozícií sú čísla 10,5 a 12 poradili by ste mi aké čísla sú to v našom Európskom číslovaní ? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte chcela by som sa spýtat ci má niekto skúsenosti s touto americkou stránkou http://www.weddingmountain.com/ a doručením na slovensko.chcela by som sa spýtat ci si niekto odtial niečo objednával a ako to funguje. citala som si podmienky ale moc sa v tom nevyznám.chcem si odtial objednat jedny topánky ale netuším ako nato. dakujem za odpoved
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?