Ake topanky na svadbu.ako vhodne vybrat???

Ahojte chcem sa opytat ake topanky,aky styl je najvhodnejsi na pretancovanie celej noci v tych istych topankach. Podla coho vyberat. Lebo nechcem sa prezuvat potom do balerin lebo saty budem mat upravovane len podla jednych topanok . V com sa teda tancuje najpohodlnejsie? A daju sa kupit pohodlne aj cez net ?Vdakaa za info ;-)
Odpovedať
@meggyinka ahoj :-) jasne, ze take existuju.. Predsa tanecne :-) a daju sa kupit pekne, lacne cez net. Ja som mala prave tak :-) velika spokojnost a vyzerali super!
Odpovedať
A odkial?
Odpovedať
@meggyinka ja som mala zo stranky JJ'S House - tie na obrazku boli moje, sice z Ciny, ale ozaj som bola spokojna.. Potom mas velky vyber na Aliexpresse, no a napr. aj Popelka ti vie usit na mieru :-) len si musis vybrat.. Ja som skusila velmi vela topanok, aj Menbur, ale ziadne neboli pohodlne tak, ako tie moje :-)
Odpovedať
@meggyinka Ahoj, ja Ti napisem svoj zazitok ohladom obuvy na svadbu. Topanky boli hadam najdlhsie hladanym svadobnym artiklom. Mam velmi uzku nohu a chcela som nieco s plnou spickou, lebo tak som zvyknuta a nejakom sice elegantnom, ale nie mega vysokom opatku. Nakoniec som horko tazko zohnala, bola som spokojna. Par dni pred svadbou sme este isli s mamkou kupit druhe topanky k satom po polnoci a "pre istotu". Kupila som si sandalky s tenkymi remienkami, otvorena spicka, vysoky tenky opatok s tym, ze ak bude treba, tak s tym hadam prezijem. Kupila som si gelovu nalepovaciu vlozku do spicky. Vies co? Z tych original svadobnych mi hned v prvom kole odletel komplet cely opatok, tak som to dotancovala s jednou nohou kratsou ako druhou :) Potom som sa prezula do tych , ktore boli "snad to prezijem" a pretancovala som v nich komplet celu svadbu az do rana :) Takze neboj, ked si tanecnica, tak Ti to v celej tej euforii a zapale bude uplne jedno :) Ozaj a tie, co vydrzali boli z Deichmana :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?