Ake topanky k satam (vpredu kratke,vzadu dlhe)

Profilova fotka
ahojte baby, potrebujem poradit ake topanocky si mam kupit k svadobnym satam na obrazku. Nakolko nie som zvyknuta na velmi vysoke, a takmer vsetky ma dotlacia :( tak som sa rozhodla zainvestovat do tanecnych topanok. Chcela by som strieborne sandalky alebo cyklamenove (taku mame aj vyzdobu), ktore by som vyuzila aj v buducnosti. Aaa z toho vyplyva viac otazok :) 1. Svadbu mame v maji..takze nebude velmi teplo...co potom so silonkami? Asi je velky preslap dat si silonky do sandalok..mala by som sa "rozlucit" so sandalkami? 2. Ak by som si vybrala cyklamenove ...myslite ze su vhodne k tymto satam? ...nebude to prilis?
Odpovedať
@nikuska315 ahoj :-) ja by som zvolila tie strieborne.. Netlacila by som do cyklamenovej :-( tie saty by sa asi nimi zabili.. Inak, aj ja mam strieborne tanecne! Riskla som to a objednala z angl.stranky,ale voli z Ciny za cca 19€ a som spokojna! Boli presne ako na obrazku :-) a su pohodlne. S pancuskami si nerob hlavu, bud si daj uplne tenucke, kde nebude spocka zosivana, alebo robia ut aj s otvorenou spickou.. Ja ich budem mat tiez :-) Bude ti lepsie, teplejsie a topanky tolko neotlacia :-)
Odpovedať
mne osobne by sa k týmto šatom hodili lodičky s otvorenou špičkou a do nich ľahko kúpiš silonky, take tie, čo sa dajú dať medzi prsty , čiže prsty budú holé a nohy zakryté :-)
Odpovedať
http://espanashoes.sk/index.php?route... http://www.lacnetopanky.eu/lacnetopan... http://www.samanta.sk/detail-produktu...
Odpovedať
Profilova fotka
baby dakujem :) aa @marienkakf tiez si myslim ze budu lepsie strieborne :)...a mas foto tych tvojich topanociek..alebo odkaz na stranku z ktorej si objednavala?
Odpovedať
@nikuska315 http://m.jjshouse.com/Women-S-Sparkli... toto su tie moje, su presne ako na obrazku :-) ja som si ich ale dals podlepit, aby mi vydrzali aj vonku.. Ale skus si pozriet aj na aliexprese..
Odpovedať
@nikuska315 urcite sandalky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?