Aké farebné topánky?

Ahojte dievčatá, mohli by ste mi poradiť? Rada by som mala na svadbe farebné topánky. Svadobnú výzdobu plánujeme zlato bielu a tak si neviem dosť dobre predstaviť mať na sebe zlaté topánky a hlavne ich neskoršie využitie. Akú ešte inú farbu topánok by som mohla mať, aby sa to farebne nebilo s výzdobou???
Odpovedať
Profilova fotka
;-) ahoj ja mám žltú (ale len na fotenie a potom neskôr na prezutie keď tak)- tiež máme bielo zlatú výzdobu, ale povedali sme si, že do toho dáme trochu sviežosti a jari-tak žltá... ale musím povedať, že v každom jednom obchode zlatých topánok do bludu,ale tých žltých-a hlavne pekných no nič... :D nakoniec som našla... a švagrinká mala červeno-zlatú tak mala červené... a veľmi pekne to vyzeralo... bili by veľmi u teba napríklad červené? :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som citala super tip na svadobne farebne topanky :))) predsa niečo nove, stare, požičané a MODRÉ:D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tyrkysove... Ale aj doplnky a bolerko... A vsetci na mna pozeraju jsk na sibnutu... Ze ku svad.satam tyrkysove...No a co??? Mozno kremove by ti sli, ked nechces velmi vyrazne, alebo potom nejaku fakt sialenu farbu. Nech to krici poriadne... :-) tam by sla asi hocijaka farba... Podla vkusu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat cervene topanky a tiez na mna pozeraju vsetci ako na debila. Vyzdobu budem mat ruzovu a kyticku planujem celu cervenu. Planujem este ja cerveny svetrik, lebo bude v aprili asi zima, ale uvidim, ci sa mi podari nejaky najst. Popolnocne saty mam tmavomodre a aj k tomu tie cervene topanky vyzeraju super. Mne sa farebne topanky pacia. Ziadne biele ma neohurili a uz by som si ich v zivote neobula.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala cervene topanky a vsetkym sa to velmi pacilo ... a mne najviac :)
Odpovedať
ja budem mat cyklamenove topanky a keby bolo nahodou chladno tak aj cyklamenovy svetrik. vyzdobu budeme mat tiez do tejto farby ladenu, Mne sa to velmi paci a je mi jedno co si o tom kto bude mysliet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme mať fialovú výzdobu, preto by som veľmi chcela fialový svetrík a topánky :-) Ale to asi len na fotenie.... na obrad asi biele topánky ... no ešte uvidím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať zlato-červenú výzdobu (aspoň k tejto sa momentálne prikláňame), kyticu mám červeno-striebornú, šaty so striebornými aplikáciami, rozhodla som sa pre strieborné topánky, neviem si predstaviť, kde by som využila napr. červené, modré a pod.... strieborné nosím aj teraz, každý týždeň na tanečnú, príp na plesy...ladila by som topánky do farby kytice, nebude sa to farebne biť, farba sa zopakuje, ak bude kytica bielo-zelená, napr. zelené topánky :-) ..ďalšia vec je, či máš šatník ladený do konkrétnych farieb, aby topánky boli využiteľné, príp ich můžeš predať v bazáre, aukre a pod. :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mat vyzdobu na vintage retro styl,drevo a s doplnkami do zlta.Hlavnu ulohu budu hrat slnecnice,aj svadobna kytka bude zo slnecnic aj cipkovany podvazok so slnecnicou,popolnocky budu zlte, tak rozmyslam ze to vobec nie je zly napad dat si ZLTE SVADOBNE TOPANKY :-) ;-) :-) .Hmmm....len ci zozeniem na nizkom opatku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vsetko do zlta :) zlte balerinky, zlty svetrik, zlte nausnicky, zlty podvezok, priatel bude mat zltu francuzsku kravatu a zlte ponozky (bude ich vidno len na foteni) a mame zltu vyzdobu :) a na satach mam zltu stuhu pod prsiami :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?