Aká farba topánok ku krémovým šatám s čipkou?

Profilova fotka
tak šaty by už boli a teraz nastáva dilema, pretože nechcem krémové topánky, chcela by som niečo farebné no neviem aká farba sa hodí ku krémovej čipke na šatách :( ďalšia vec je že som vždy snívala o kytici zo žltých frézií, no začínam pochybovať či sa žltá hodí ku krémovej čipke. pridávam foto ale aj tak na nej nie je dobre vidno farba šiat :)
Odpovedať
ak chces mat zltu kyticu a nechces kremove topanky, tak by som skombinovala tieto dve, cize kremove topanky so zltou aplikaciou ... lebo zlte topanky by boli ako past na oko ... aspon podla mna 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
zacinam rozmyslat ci vobec budu na jesen v ponuke frezie a ci to teda cele nedat do inej farby (cyklamenovej, cervenej, fakt neviem co byva na jesen ake kvety)..
Odpovedať
@bambi29 popytaj sa v kvetinarstve, nech ti poradia ... napr. take slnecnice nie su zle ... myslim mensiu odrodu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja budem mat tiez kremove saty (bez cipky). vzdy som chcela mat biele saty, farebne topanky a nejaku velmi farebnu alebo "inu" kyticu, ale po mojom prvom skusani siat som zistila, ze v bielych som ako smrt, takze moje predstavy ostanu len predstavami. chcem nejake topanky, ktore vynosim aj po svadbe, ale neviem ake. vsetky biele/kremove su vyslovene svadobne a ked su nesvadobne, tak su zase take moc neformalne. :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Este to tu zije? Ja budem mat kremove saty a zvolila som zlatohnede topanocky ale jemna je ta farba a velmi sa mi to paci. Staci mat jeden prvok v kytici podobny a vyzera to dobre. Pokial je to skor maslova ako beige, pokojne aj cervene by mohli byt, alebo fialove.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?