Zvazovana svadba maj 2015 resp. jun- co kedy vybavit resp. stihame?

Profilova fotka
Ahojte, prosim o radu som v tejto oblasti uplne vedla ( nebola som velmi na svadbach ani ma to nikdy extra nezaujimalo:). ) S priatelom by sme mali zaujem o termin od polky maja resp. Jun 2015. Svadba by mala byt mimo trvaleho pobytu v mieste mojho rodiska. Chceme malu svadbu len blizka rodina( cca 25 ks) bez priatelov a skor len hostina a pokec . Idealne bez tancovania. Ako postupovat? Asi najprv zistit volne terminy na urade a mieste konania svadby? Asi hned zajednat aj fotografa( kamaramana netreba) Mam ale dilemu, ze asi by som mala aj nejakeho dj zajednat, aby sme potichu nesedeli;) Stihame? Saty si zajednat asi kedy plus kolace a tak. :( na co nezabudnut? Dakujem za pomoc
Odpovedať
Ahoj, v prvom rade je dolezite, kde chcete svadbu. Ak je to nejake vacsie mesto, pravdepodobne budete mat problem so zhananim veci, kedze obdobie maj-september je vela svadieb. V prvom rade by som si zistila miestnost, kde chcete mat posedenie (ak mate nejaku konkretnu, kde chcete mat "hostinu"). Zistit viac volnych terminov. Potom by som to "napasovala" na miestnost, kde bude obrad (ak je nejaka specialna). Ak je to "len" kostol, alebo matrika, tam by nemal byt problem, tam by sa "prisposobil" iba cas. Ostatne uz vybavite. Fotograf sa vzdy nejaky najde, pozvanky mas raz dva. A ostatne malickosti su uz na vas, co chcete mat a co nie... Co sa DJa tyka, ak nechcete tancovat, podla mna sa staci dohodnut s restikou (prip. miestnostou, kde budete mat "hostinu"), ci by vam nevedela pustat hudbu reproduktorovo. A vy su uz len urobite nejake CD s playlistom. Toz moj nazor :-) Snad som pomohla trosku... Prajem krasne a uspesne pripravy. A urcite sa to zvladnut sa ;-)
Odpovedať
Ahoj :) myslím v tvojom plánovanom období bude najväčší problém zohnať voľný termín - máj a jún býva obvykle obsadený hodne dlho dopredu. Ale plánuješ maličkú svadbu, tak sa trebárs ešte niečo nájde :) Inak sa to dá stihnúť, úplne v pohode. Držím palce a uži si prípravy :)
Odpovedať
ja si zas naopak myslím,že v pohode vybavíš...niekde urobíš ustupky a pojde to...známy sa v júli rozhodli a v oktobri spravili svadbu pre 70ľudí...a mali všetko krásne:-)
Odpovedať
Profilova fotka
..pri šikovných svadobných dodávateľoch a Vašej štastnej ruke stihnete všetko krásne, no stres!:)
Odpovedať
Profilova fotka
svadobný fotograf - voľné termíny na máj 2015
Odpovedať
Profilova fotka
Ku každej svadbe patria aj svadobné poháre, rozhodne si pozrite našu ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?