Zmena terminu sobasa

Ahojte kocky..Je tu niekto taky kto menil termin sobasa? Ze ho musel posunut koli financiam a podobne?
Odpovedať
my sme menili ale z dovodu toho že miestnost kde mala byt hostina konči definitivne a funguju len do maja..svadba mala byt povodne v oktobri podarilo sa nam ju presunut ešte na maj a mame uplne posledny svadbu tam.. je to tam velmi vyhodne aj po finančnej stranke.a kedže sme obaja z toho isteho mesta nemusime zhanat ani autobus preto sme sa rozhodli to presunut :)
Odpovedať
Jaj ze ste si dali skor termin :-) No nam tiez našu restauraciu nedopatrenim zajednali pre niekoho ineho..tiez co pozeram skoro vsetko objedname a tiez financne to nejak nevychadza..tak nevieme ci to posunut na neskor alebo ako :-/
Odpovedať
nam boli prednejšie financie takže nam bolo jedno na kedy sa to presunie len nech sa to kona tam :) :) a vy kolkateho mate?
Odpovedať
my sme ho presúvali kvôli práci o týždeň neskôr...
Odpovedať
No my mame 10.09.2016..len ako vsetko preratavame to su strasne sumy..sa to hned narata..povodne sme chceli len obed, ale ja sa chcem aj troska zabavit, ved je to len raz za zivot :)) Teda dufam :) A zasa treba mysliet aj na byvanie a podobne. Ale chceme mensiu svadbu do 40 ludi, ale aj tak sa to naratava..len moc to posuvat uz nechcem..len ma mrzi, ze nam aj nasu restauraciu zajednali a tiez cenovo bola vyhodna..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?