Zistila som ze budem mamickou ...termin svadby musime zrusit co teraz ?

Ahojte, termin svadby sme mali vo februari a kedze v tom obdobi by mohlo nase slniecko vyjst na svet, samozrejme termin rusime, avsak nemam uz chut vybavivat klasicku svadbu na rychlo a prisposobovat sa tomu co je volne ale zaroven chcela by som to oslavit so vsetkymi najblizsimi aj kamaratmi tak ako sa to patri :) ... poradte nejaku alternativu ??
Odpovedať
kamoska mala svadbu na urade a potom mali grilovacku v parku s rodinou a kamaratmi a nevedela si to vynachvalit :)
Odpovedať
a svadbu ste riesili na ten februar v kostole alebo na urade? ak to nechces narychlo - to znamena teraz niekedy, september, oktober, tak potom jedine az po porode... klasicku svadbu za menej ako rok nevybavis, cest vynimkam, takze mozno tak, ako anik pisala vyssie - svadba na urade a grilovacka s rodinou, pripadne aj slavnostny obed v restike niekde; treba sa cim skor popytat a pozistovat, restiky by mohli mat volne
Odpovedať
Riesili sme to v kostole :) ... chcela som vybavit chatu kde by sme to oslavili aj s rodinou aj s kamaratmi .. ale bud obsadene abo male s vacssou kapacitou a s polocenskou miestnostou tazko :/
Odpovedať
Kamaratka vybavila a prehladom svadbu za dva mesiace a mali to velmi pekne, nebolo citit, ze to je narychlo. V novembri byva malo svadieb, vacsina dodavatelov ma tieto terminy volne, takze myslim, ze ak chces, vies mat velmi peknu svadbu este v tomto roku :) podla mna po porode si uz svadbu tak neuzijes, budes stale odbiehat k dietatku. Druha alternativa je samozrejme chata alebo grilovacka s kamaratmi, ale podla mna s tym budes mat rovnako vela starosti (obrad, obed s rodinou, vybavit chatu , jedlo, pitie, aby to nejak vyzeralo... ).
Odpovedať
Presne ako pise sweetdreams, malokto si da dobrovolne svadbu na november. Okrem mna :D nemam problem vobec nic zohnat ani zajednat. Vsetko bolo na ten termin volne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to naozaj pravda, ze koniec oktobra, november a december su terminy, nie tak vytazene. :)
Odpovedať
Mozno by bolo fajn si spravit pred porodom, proste len taku malu svadbicku a ked bude malinke na svete, potom by ste to poriadne oslavili. Je to sice skoda, ze nebudes mat svadbu taku ako chces, ale zas budete mat dietatko, na ktore sa isto obaja tesite. Svadba je len formalita, na to by sa zabudat nemalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je jedno v aky datum budete mat svadbu? V kostole ti to sice uz nevide ale tak je to predsa o niecom inom. Cela svadba. Podla mna by vam teraz bola stacila taka mensia a potom, ked uz budete traja, tak by som si spravila vacsiu oslavu Aspon teda tak by som to spravila ja.
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa vybaviť aj za 2 mesiace a možno aj svadba v kostole... skús si to preložiť na piatok.... my mame v oktobri v piatok a pohoda čo som oslovila všetci mali volné... síce my mame malu svadbu kedže tieto davove akcie nemusíme ale s kamerou ani fotografom ani reštikou problém nebol... obručky vyrobia do mesiaca... aj nejaký kurz pred svadbou v kostole by ste stihli....
Odpovedať
Profilova fotka
známi to poriešili tak, že sa vzali na úrade, keďže žijú teraz v Nemecku a bolo to aj pre nich lepšie aby už boli manželia...no a klasickú veľkú svadbu chystajú budúci rok v septembri, keď už bude mať malá vyše roka :) to je asi naj riešenie.. ak chcete "normálnu" svadbu so všetkým, čo k tomu patrí tak ako tehotná ti odporúčam to riešiť až po narodení bábätka :) ja osobne by som si svadbu neužila ani v prvých mesiacoch tehotenstva a ani vo vyššom štádiu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mozete sa zobrat na urade, teraz len tak aby ste boli manzelia, s tym, ze tam bude iba par ludi, s ktorymi si pojdete potom len tak sadnut alebo urobite tu grilovacku a potom ked sa babatko narodi si mozete urobit velku veselicu tak ako ste povodne chceli. Alebo teda urobit svadbu "na rychlo" s tym, ze by ste mozno nasli nejake volne terminy na štvrtok alebo piatok aj v kostole a aj na nejaku hostinu ale musela by si si vela prisposobovat takze rozhodnutie je uz cisto iba na tebe :)
Odpovedať
Dakujem za napady a rady :) ...budem mat asi tazku ulohu za mesias a pol zorganizovat vsetko k svadbe ...uvidime ci sa mi to podari a ako to dopadne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Moja známa mala svadbu pár dní pred pôrodom. Neviem bol to nejaký týždeň, no bola to malinká svadba na úrade a potom sa vybrali len na obedík so svedkami a rodinou. Kamaráti sme sa zišli pred úradom a potom sme odišli domov. Vyharadili sme si to keď sa malinká narodila a spravila sa taká záhradná grilovačka
Odpovedať
Profilova fotka
@linda1988 podarí uvidíš :-) budeš asi musieť dosť ustupovať a robiť kompromisy ale to všetko len kvôli tomu aby sa našli na všetko voľné termíny ale inak sa to organizačne stihnúť dá. mávajú baby aj tak svadby, že za mesiac zorganizujú keď je napríklad takáto situácia, že zostanú tehotné a chcú sa vydávať ešte pred tým ako bude vidno bruško. neboj sa, všetko to dobre dopadne, budem vám držať palce :-)
Odpovedať
V juni som ostala tehotna, v auguste sme sa rozhodli ze spravime svadbu a v oktobri bola. Kedze uz som mala 4 rocne dieta vedela som, ze ked bude babatko, zas na svadbu nebudeme mat cas ani chut na dlhsiu dobu. K detom treba jednak aj nejake opatrovanie vybavit, aj na just zrovna v ten datum mozu ochoriet... aj u nas to tak bolo, dcera zrovna v ten den usoplena, v kostole mrncala cely cas... o nervy. Kto uz ma deti vie ze s nimi je to nevyspytatelne. Za seba mozem povedat ze chvalabohu ze sme svadbu stihli este pred porodom druheho. V zaciatku 6.mesiaca, brucho som este nemala velke, do siat som sa vpohode zmestila, ani zle mi uz nebyvalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Juj tak v prvom rade by som ti chcela pogratulovat k babatku. A zo svadby si nic nerob, je to predsa len formalita. Aspon ja by som to tak brala, babatko je podla mna vacsim darom. Svadbicku si spravte teda na urade. Vsak zmysel ma rovnaky ako ta v kostole.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat svadbu v decembri (uplne dobrovolne :-) ) a velka cast dodavatelov je ochotna dat zlavu, nakolko je nas termin "mimo sezony". Napriklad taki Zitnanski vedia dat naozaj dost velku zlavu a z v celku vysokej sumy je zrazu celkom prijatelna suma :-). A ako bonus, ked vidim ako vela ludi troi v tychto teplach, mozno je to aj lepsie robit v case, ked je pocasie o nieco privetivejsie :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?