Zimná svadba v januári - skúsenosti, výhody, nevýhody?

Ahojte, čo si myslíte o termíne svadby v zime, konkrétne január ? výhody nevýhody, skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím že to ma samé výhody! 1.Určite ušetríš na dodavateľloch ktorý dávaju v týchto zimných mesiacoch zlavy:) podla mňa je to pre každého niečo iné..niečo nové...zdobiť tak zimnú svadbu! jujj vedela by som si to predstaviť..to by ma bavilo! :)kráásne dekorovanie v zimnom štýle nieje asi také časté ako v teplých mesiacoch ..preto si myslím že to všetci dodavatelia len uvítajú..a fotografi vravia že pri svetle v zime su najkrajšie fotky :) a ked sa ti podarí mať este aj sneh....nieje o čom....u mňa 100%...a k tomu sa nemusíš báť o topenie zákuskov s čím som musela rátat ja na svojej svadbe ked v ten den som mala 4Otku v tieni! :))))
Odpovedať
Profilova fotka
Zimnú svadbu musíš chcieť a zimu milovat inak tam môžeš vidieť veľa komplikacii a zbytocnych veci :) Ja som mala minuly rok v zime a som bola najspokojnejsia nemenila by som :)
Odpovedať
Fuu ja zboznujem leto a preto by som svadbu v zime nechcela, ale tak kazdy ma rad nieco ine..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež veľmi chcela zimnú svadbu, ale drahý zasa trval na teple, výhoda je presne, že sa dá poriadne ušetriť, lebo si mimo hlavnej sezóny a s tým súvisí aj dostupnosť inak vybookovaných ľudí. Výzdoba sa dá spraviť nádherná!!! Ja milujem snehové vločky a keď skombinujeď bielu, nejakú kovovú - napr. Striebornú ale môže byť aj medená a napríklad svetlomodrú, no úplná nádhera. Doplní sa to sviečkami v pohárikoch a svietnikoch a všetci sa od úžasu roztopia :-) Na ša tách sa pýtajú perločky alebo trblietky, alebo tylová srieň, či čipková " námraza" ;-) kytica so šiškami alebo bavlníkom, v kostole alebo na úrade bude určite voľno. A keď sa budete fotiť po svadbe, je najmenej vyčkať na sneh a ísť niekam do lesa. Nevýhpda bude asi iba v tom, že príliž pohodlní svadobčania budú frflať, že čo toto svadba v zime :-D ale keď dáš ako prípitok varené vínko, tak sa hneď zahrejú :-P
Odpovedať
Raz som videla nadherne svadobne video a bolo v zime. Podľa mňa to má svoje čaro, hlavne keď je sneh. Mladomanželia vyvadzali v snehu na sankach proste parada. Svadba v zime sa oplati aj z praktického hľadiska nepokazia sa koláče :-) Hlavne si robte svadbu podľa seba, je to Vaša svadba. Ak ma niekto vyhrady, nech si spraví vlastnu :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Keby bol sneh tak to je urcite pekna svadba, lenze vonku to ani nevyzera na zimu :-)
Odpovedať
Dakujem za nazory :-) My sme sa obaja zhodli na svadbe v zime..milujem sneh,zimu a tu krasnu atmosferu :-) Velmi ma laka predstava krasnych zimnych fotiek v snehu :-) Sniezik sa niekde snad najde, aby bola atmosfera a fotecky nadherne :-) A vyhrady samozrejme, uz som pocula od viacerych ,ze co je to za napad v zime. :-D A popravde som chcela nieco ine ,zaujimave, svadbu v inom obdobi ako klasika. :-) Takze sa nato velmi tesim ,ale hlavne sa tesim na mojho buduceho manzelika :-* <3 Tak este to cele naplanovat. Nejaku predstavu mam ale este zbieram inspiracie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ma_jjj_ka super :) zimna svadba je carovna drzim palce s pripravami ale hlavne so smehom :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu teraz vo februári, zatiaľ toho snehu moc neni ale dúfam, že napadne ešte. :-) Mame obrat vonku tak dúfam, že nám bude počasie priať. :-) @ma_jjj_ka myslím že ak milujete zimu tak choďte do toho, dodávatelia nie sú tak vybookovany ako v hlavnej sezóne, majú aj zľavy. Veľa štastia prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adazmrzka vonku mate obrad?? fuu to vam nebude zima??
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlikkk no je to len 10 minút tak vydržíme :-) Hotel je v lese a obrad by mal byt pri ňom dúfam, že bude sneh, budeme tam mat velaaaaa svietnikov a ľadové sochy tak dúfam, že to všetko vyjde a ak by bolo zle počasie budeme vo vnútri.
Odpovedať
@adazmrzka waaw svadba vonku, ladove sochy, svietniky, to bude krasnee ;-) tak drzim palce nech to vyjde podla Vasich predstav :-) a dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Drzim palce aby vam nasnezilo dovtedy a mali ste krasnu svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ma_jjj_ka ďakujem :-)
Odpovedať
myslím si, že je to skvelá voľba a ak máš rada sneh tak to bude rozprávková svadba. Keby bola taká možnosť, že viem, že sneh bude na 100% tak to beriem všetkými desiatimi a určite by som sa vydávala v zime, ale počasie nemožno predvídať, videla som veľa zimných svadobných fotiek a sú nádherné, tak prajem krásnu bielu svadbu a veľa snehu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy budes mat tu svadbu??
Odpovedať
Profilova fotka
za mna urcite ano ! vzdy som chcela mat svadbu v zime a oplatilo sa,nemenila by som..na kazdom rocnom obdobi najdes pre a proti, ale ak sa ti zima paci, nie je co riesit :) drzim palce v planovani a nech vam to vyjde :)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite kazde rocne obdobie je svojim sposobom krasne :-)
Odpovedať
Dakujeem krasne :-) ;-) svadba bude o rok
Odpovedať
Tak to este mate cas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je este dost mozne ze nabuduci rok bude tuha zima a ze vam vyjde krasna zimna svadba :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@ma_jjj_ka ahoj aj ja mam svadbu ale vo februári sama som zvedava ako to bude ja nemam zo zimou problem.Draheho som prehovarala a dal sa ....Akurat ma napadlo niečo spravit z výzdobou ale skor by som riešila gratulacie po kostole ak bude zima ako to budes riesit?😊😊
Odpovedať
Profilova fotka
@slavkaplavka3 to je tazko tipovat. Ja mam pocit, ze kazdy rok je zima slabsia a slabsia :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusm92 ahoj, nam gratulovali po obrade a gratulacie boli rychle :) plus ak ponuknes palenku zahreju sa ale Myslim ze naozaj s gratulaciami problem nebude:) hostia budu isto dobre obleceny, obuty
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
my máme svadbu 31.12.2016 :-) trocha nezvyčajný dátum,pre každého, no nevadí :-) na Nový rok sa už prebudíme ako manželia, a začneme Nový rok oficiálne SPOLU :-) a samozrejme mám istotu že môj budúci manžel nezabudne na výročie svadby :-) a najlepšie na tom je, že keď sme včera spomínali, uvedomili sme si, že my sme sa presne na Silvestra pred dvoma rokmi zoznámili :-) pri výbere dátumu nám to ani len nenapadlo :-) asi vyššia moc :-) ♥
Odpovedať
vyhoda je nizsia cena a viac volnych miestnosti, nevyhodou miesta na fotenie, ktore budu hlavne v interiery a obmedzeny vyber kytic:-) aj ked dnes uz urobia vsetko
Odpovedať
nevýhodou môže byť počasie, už som to tu v inej téme písala -pred dvomi rokmi som viezla svadobnú tortu takmer 100 km deň po obrovskej kalamite. Možno si spomínate - 31.1.2014. Padal ťažký mokrý sneh, pod jeho ťarchou sa lámali stromy, takže cesty neprejazdné, alebo ako klzisko. Našťastie v deň svadby sa už prejsť dalo, ale keby bola svadba v piatok, čo je dnes bežné, polovica rodiny nepríde ani na sobáš a ja by som ani nevytiahla auto z dvora. Nie preto, že by som nechcela, ale že sa jednoducho nedalo. Neveste vyšla vysnívaná zimná svadba presne tak, ako chcela - hromady snehu, cencúle a nádherná modrá obloha. Ale stačilo len 24 hodín a všetko by bolo úplne inak. Za mňa teda svadba v zime určite nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?