Výber termínu v dostatočnom predstihu

Profilova fotka
Ahojte vsetci ! Neda mi to ale musim sa spytat, uz som tu aj na fore niekde spominala, rada by som sa vydavala , a aj chlap je :-D len sme sa dohodli na April 2013 a kam volam v BA ( primacialny palac, Zichyho, MU...) nikde nikto nevie terminy skor ako koncom Novembra. Tak sa chcem spytat ako je mozne ze tu ludia rok pred maju poriesene a rezervovane veci ? CI termin obradu je jedno ze snad niekde oddaju ? Alebo treba na urade niekoho podplatit ? Albo ako to je prosim Vas ja uz neviem co robim zle. Ked si Rezsrevujem termin koncom novembra, tak do svadby je 5 mesiacov a to uz su asi hodne stresy .... :-| Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Ahoj, ja som to urobila tak, ze miesto na hostinu som si rezervovala, zaplatila zalohu a teraz cakam do oktobra, kedy zacinaju zapisovat terminy na sobas na fare.
Odpovedať
@princezna33 lebo problem je v rezervovani dobreho miesta na svadbu a fotografa.. nie miesto obradu.. pokial nexces obrad mat priamo na mieste hostiny, ako sme mali napr. my, vtedy je rok dopredu malo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som prekvapena.. ..my sme si v januari rezervovali na september a to tam mali uz tusim tri pary na ten den zapisane...
Odpovedať
Profilova fotka
tahii, zuzka, to je asi jedine vysvetlenie, ze proste sa ide poradim restika/pristor/vecicky/ termin neskorej. len neviem, mne to pride take neoficialne pokial to nemam niekde zapisane v nejakej institucii na pevno :-D kazdopadne vdaka, tak budem zhanat 5 predtym no 8-) Majusqa, tak vb januari to je ine, lebo oni robia plany na cely rok, cize ak si si v januari 2012 pytala uz mali rozpis urobeny od novembra 2011. Ak tomu spravne chapem podla tetiet co mi vysvetlovali :)
Odpovedať
presne tak, my sme tiež museli rezervovať sálu viac než rok dopredu, teraz sme vyplatili zálohy za kameru a foto, začiatkom roka poriešime záležitosti okolo snúbenca kvôli chrámu, ale na rezerváciu obradu máme ešte času dosť :-)
Odpovedať
@princezna33 kludne si miesto hostiny, fotografa atd, atd rezervuj uz teraz... ved miesto sobasa si uz potom zajednas hocikde ;-)
Odpovedať
@princezna33 tak pozri my sme miesto riesili tristvrte roka dopredu a to bolo neskoro, preto sme mali svadbu v piatok.. soboty boli vyse roka dorpredu vybookovane.. fotografa detto.. obrad ako ziadost sme riesili 4 mesiace pred svadbou..
Odpovedať
a nemusis sa podla mna bat, ze nebudes mat obrad tam kde chces, oni robia svadby ako na beziacom pase,,, pred dvomi tyzdnami som bola v bratislave v ruzinove a videla som 3 nevesty a to som tam bola dokopy asi pol hodiny. Jedna odchadzala, na druhej som bola a tretej sa akurat schadzali hostia, ked som ja odchadzala
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmmm, damy, tak asi aby sme sa dohodli s drahym na termine..lebo nam je presny den defacto jedno a som myslela ze porave to miesto na obrad je najhorsie a ze potom podla toho...dobre ze ste ma vyviedli z omylu dakujem :D takze vecer treba stanovit termin a obvolavat fotografov a take hej, spravne rozumiem ze ? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je sice pravda, ze sa sem-tam robia svadby ako na beziacom pase, ale co mam info, tak nie na kazdej matrike sa sobasi kazdu sobotu :) takze potom jedine ak delegovat sobas inde, kde sa sobasit bude :)
Odpovedať
Tak my máme svadbu na budúci rok v júni, najskôr sme si zabezpečili miesto hostiny, Dj, fotograf a až teraz v auguste sme sa boli pýtať v kostole a zapísali si nás. Myslím, že obrad je najmenší problém. Keď bude jedno miesto obradu obsadené, tak sa spýtate niekde inde, teda pokiaľ nemáte nejaké vysnívané :)
Odpovedať
@princezna33 lebo to už tak raz chodí. My sme rezervovali miesto sobáša (zhodné s miestom hostiny :-) ,všetko máme na v jednom :-) ) 1 rok + 3 mesiace dopredu. Myslím, že miesto, hudbu a fotografa (niekto aj kameramana) je potrebné mať rok dopredu rezervované. Potom už môžeš byť v kľude, že ti to na tvoj termín nikto nevyfúkne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak my sme sa rozhodli pred dvoma týždňami a svadbu máme 24.11.2012 a všetko sa nám zatiaľ darí zohnať tak ako chceme...ale to je asi otázka miesta, v BA je možné, že je to viac poobsadzované... :) je Vás tam asi viac :) každopádne si myslím, že ak máš presnú predstavu kde a ako, a je to všetko pre teba veľmi dôležité, tak asi treba trošku dopredu. Nám na tom až tak nezáleží, záleží nám len na tom, že sa čoskoro vezmeme a budeme spolu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa požiadal priateľ o ruku a nejak neriešim svadbu. A potom dodal, že by bolo fajn na budúci rok v jeseni... lenže.. veď to je možno o rok.. a určite hudbu, salu, kostol a všetko ostatné treba rezervovať dopredu :) .. rok je podľa mňa strašne dlhá doba, ale je to bohužiaľ tak. Asi sa termín bude vyberať, keď bude voľná hudba a priestory ;-) mne vlastne o dátum ani nejde, hlavne, nech sme spolu.. aj tak mojím snom bolo 25.7.2015 :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si s drahym stanovili termin 13.4.2013, ale ked som prisla do hotela, tak mi povedali, ze idem neskoro... uz obsadene.... to som tam bola v zaciatkom jula, cize este niekolko mesiacov pred svadbou.... tak sme si dali termin o tyzden neskor.....
Odpovedať
Profilova fotka
No Damy, dakujem za pomoc a rady tu, nakoniec sme si to hodili na Maj a nebudeme mat nic, len obrad, fotky a ak bude family posluchat tak obed o 10 ludoch.. ale fajnovu cestu 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?