Termin svadby 4.7.2015

ahojte baby najdu sa tu nejake babule ktore maju tento termin ? ak ano napiste co uz mate vybavene ..aby sme na nic nezabudli :))
Odpovedať
Ahoj.. My máme tento dátum... a zatiaľ máme sálu rezervovanú a hudbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@soro88 my mame o dva tyzdne neskor :-) 18.7.2015 a nemame vybavene este nic
Odpovedať
my mame tiez ale len salu .... predstavy su ..ale zrealizovat ich ....
Odpovedať
My máme 3.1 a tiež máme len sálu som v štádiu vybavovania fotografa a kameramana .. :) obrúčky už máme tiež a šaty sa mi už vezú z Ameriky :) radšej skôr keby som ich potrebovala prerobiť :)
Odpovedať
@karin_ka6 waw..... mas toho dost.. .ale tak aj svadbu pol roka pred nami .... ja mam vsetko povyberane .... v juny idem naplno do troho ...sedenia koli obrucka .. potom koli jedlu .. a samozrejme aj navstevy salonov:))
Odpovedať
@karin_ka6 My máme v máji a tiež už máme šaty, práve dohadujeme foto +kameru. Na skúšku šiat idem tiež teraz v máji. Obrúčky si chceme kúpiť na Vianoce, ako Vianočný darček :)
Odpovedať
@ejuska2586 pekný nápad s tými obrúčkami na Vianoce nám ich vyrába známi tak to preto :) ja mám hroznú dilemu z foto+kamera mne sa zdá 500€ dať strašne veľa ..:/ neviem sa v tom pohybovať možno som naivná v dnešnej dobe to je nič ... no pre mna neskutočná suma ... :D
Odpovedať
tak ja predpokladam,že v maji,ale neriešime ešte nič,nie je zatiaľ kedy, riešime veci ohľadom bývania,tak preto.
Odpovedať
baby a aku vyzdobu budete mat ? aku farbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, ak y ste mali záujem niektora z Vas buď o vyzdobu sály, kostola, autíčka + prenajom a šofér k tomu. Foto- video, nechtarka, zabezpecime torty, dj a dodame aj víno. Kľudne nám napíšte. Sme firma Brilliant agency a Daludape ak máte nejake obrazocky kľudne sa pýtajte sme tu pre Vas.
Odpovedať
Profilova fotka
@karin_ka6 500€ za foto+kamera je myslím ešte celkom lacné... My to máme tak isto, kameramana za 250€ a fotografa za 250€ a to som ešte skákala, že ako dobre som našla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ked to tak citam... my mame svadbu 14.7. tento rok a volaktore ste s vybavovanim este predo mnou :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby:) aj my mame tento termín :) zatial mame len salu rezervovanu- slovne a fotografa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Nevestičky, zverte svoju kvetinovú výzdobu do rúk Flover a nebudete ľutovať! Vieme čo sa nosí a je aktuálne veľmi v móde!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Kočky, my máme svadbu 11.7.2015. Máme zajednané miesto na hostinu, fotografku a šaty vybrané. Teraz vymýšlam oznámenia a k nim doladiť menovky.
Odpovedať
Zienky, bolo by dobre obnovit temu. Co mate vybavene teraz, pol roka pred terminom? My mame salu, kameramana + fotografa (v jednom), agenturu na vyzdobu, dj a kostol. Cukrarke este treba zaplatit zalohu, ale uz je to viac-menej dohodnute. A saty sa siju. A co vy? Mate uz obrucky a zabezpecenu dopravu (auto, bus pre hosti)?. A co hudba v kostole a kytica? A kadernicka a make up? Toto som este velmi neriesila. Treba uz?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak my máme tiež tento termín. A zatiaľ máme dohodnutý len kostol a slovne fotografku. Tuším sme trošku pozadu :-DD
Odpovedať
Profilova fotka
500 euro za foto a kameru???????? to je božska cena...ani som takých nevidela...my máme 650 len fotografa plus este cesta a do 750-800 eur kameru----a ja som ani lacnejsie nenasla....iba takých co sa mi nepáčili a aj tí chceli 500eur.....Teraz začínam mať výčitky svedomia či to ozaj neni moc ked vidim tie diskusie... :/ :/ ale uz nič nenarobím :/ dufam ze budeme spokojní...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby..ako ste na tom s vybavovackami? lebo vidim posledný príspevok 1.januara.... odvtedy nikto nic? :D :-D
Odpovedať
@kikuska9935 tak ja dufam, ze uz viac-menej vsetko mam. Este take blbosti ako zenichova kosela :-D , hudba na obrad, alko a nealko nam chybaju. A obrucky sme museli poslat spat, lebo moju zle urobili, tak este to. Satky sa este siju, aj bolero, zavoj, snad to bude dovtedy. No ked to tak vyratuvam, tak je to este dost :-D a mozno, ked este nieco spomeniete, co vam chyba, tak zistim, ze ani to este nemam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
last minute svadobné foto + video na 4.7.2015 voľný fotograf a kameraman :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky..takl ako?? Už sa nám to blíži :-) Máte už všetko?? My už viac menej áno. Ešte čakáme na moju obrúčku dohodnúť zákusky, kúpiť alko a nealko..už máte kompletný počet osôb a zasadací poriadok?? Ja mávam sny že na niekoho zabudnem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?