Svadobné prípravy. Kedy začať?

ahojte rozhodli sme sa , ze budeme mat v lete svadbu (pokial to tehot. neurychli :-) , neviete kedy je nutne zacat s pripravami, budeme mat tak okolo 50 ludi.
Odpovedať
potvorka22, mozes uz aj hned :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pise mishasmile. s pripravami mozes kludne zacat uz teraz. my chcem svadbu na 15.9 a uz teraz mame urcite veci zarezervovane.
Odpovedať
Profilova fotka
potvorka22,my máme svadbu v auguste a s prípravami sme začali už teraz v lete. Takže rok dopredu. Teda ak začneš čím skôr, tým lepšie. ;-)
Odpovedať
potvorka, ale ked sa pytas kedy je to nutne, tak mas este cas... da sa to stihnut aj za 3-4 mesiace, len potom uz musis pocitat s trochou stresu a s tym, ze nie vsetci budu mat volno na tvoj termin. ale da sa to v pohode.
Odpovedať
potvorka ty si este nezacala?????? :-D :-D :-D
Odpovedať
potvorka, zalezi z kaeho mesta si, ake su tam moznosti. My sme z BA, svadbu sme mali 11.11. zacali sme ju organizovat zaciatkom septembra. A bolo to absolutne bez stresu, osobne neviem co je stres, a to sme okrem to este kupovali byt a stahovali sa. NO a nepocitam, ze samozrejme normalne obaja chodime do prace. Je to len o sikovnosti, organizacnych schopsnostiach, ujasneni si toho, co je pre Vas na svadbe dolezite a co nie. Hlavne je nestresovat! :-)
Odpovedať
Waw, bec, vsetka poklona. Vybavit svadbu za 2 mesiace, patri ti moj obdiv... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa ku katyke. dolu klobuk bec. ;-) my chceme mat svadbu az na september a uz teraz ma tu niektore kocky strasia, ze akoto ze si este neskusam a neobjednavam saty.
Odpovedať
Vazne bola organizacia v pohode. Bala som sa, ze nenajdem saty (to som sa bala najviac) ale je pravda, ze som vedela co chcem, a co mi sedi, takze uz som len potom hladal nieco co zodpovedalo mojim predstavam. A inak saty som si objednala v prvom salone, v ktorom som saty skusala. :-) Pred skusanim som si sprvaila taky maly prieskum na internete a potom osobne v salonoch a vedela som tak kam urcite nechcem ist a kam pojdem hned na uvod.
Odpovedať
Profilova fotka
cize, v ktorom salone si si nakoniec vybrala tvoje saty? a ktore? ale mas pravdu, je to individualne. ak mas aj realne predstavy tak to potom ide zorganizovat aj za dva tri mesiace. aspon niektore to stihli aj za spominane tri mesiace. zalezi od mnohych okolnosti.
Odpovedať
Poziciavala som si v Lady Di v BA. A inak to sa nam pocas priprav stihla mesiac pred svadbou zmenit restauracia, resp. v povodne planovanej nam povedali, ze sa restauracia predava a ze tam nemozeme mat svadbu. Ale to sa tiez poriesilo behom 2 dni:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako vidim, bec je riadna sikulka. mali ste vacsiu svadbu alebo v kruhu najblizsej rodiny? v akej restauracii ste to nakoniec mali? skoda ze nemas vytvoreny album. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mali sme 26 ludi a mali sme to v Centre Bottova. Je to miestnost tak do 50 ludi, a boli sme velmi spokojni. Fotoalbum nemam, fotky este nenam, len take amaterske
Odpovedať
Profilova fotka
urcite zalezi pri pripavach aj na pocte ludi. pretoze ak sa chysta vacsia svadba, potom je problem s miestom. tie vacsie byvaju uz par mesiacov dopredu rezervovane. my sme napriklad chceli povobdne svadbu na 8.9.2007 ale na tento termin uz nase mieto bolo rezervovane. musi byt aj troska stasticka :-)
Odpovedať
potvorka, skus si najskor pozriet svadobny planovac ponuknuty na tejto stranke (nastroje - svadobny planovac) a potom ked budes mat nejake konkretne otazky, baby ti urcite rady pomozu :-) v tom planovaci je to vsetko pekne rozpisane tak kuk tam ;-) :-)
Odpovedať
Jasne, ak je viac ludi, tak je najvacsi problem objednat salu. Ale okrem toho su pripravy rovkae pri vacsom aj mensom pocte ludi. No a este je rozdiel vo financiach samozrejme:-)
Odpovedať
My sme mali nakoniec 32 ľudí a tiež sme organizáciu začali niekedy v polovici augusta, ale všetko prebiehalo kľudne a pohodičkovo... Čím menej sa stresuje človek, tým je všetko jednoduchšie... A podľa mňa je zbyto čné sa zaoberať príliš detajlamy, lebo to je to jediné čo nakoniec môže nevýsť... Takže hor sa do svadieb:-)))
Odpovedať
Ako hovori katkaq, hor sa do svadieb. Babule vychutnajte si to, stohi to za to :-)
Odpovedať
;-) no mna to planovanie celkom bavi...a ako pozeram niesom sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
taktiez si to pomalicky vychutnavam. doma sa mi uz smeju, ze prve co urobim ked pridem domov, zapnem net a prezeram vsetky mozne svadobne saty, vecerne saty, kyticky, torticky, vypisujem mailiky do roznych salonov..... uz premyslam nad objednavkou cokoladovej fontanky. :-)
Odpovedať
no aj mne sa smeju ze zijem len pre svadbu..... :-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aspon sa krasne vytesujeme, no nie? ako ste na tom s popolnocnymi satami?
Odpovedať
no tak to nejako este neriesim....najprv musim zohnat tie biele :-D :-D
Odpovedať
baby ale do Vašej svadby sa zmení móda a aj to čo sa Vám páči.. Nie???
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si len prezerala obrazky na nete. ale horsie to bude asi s realitou. uz mas vyhliadnute svadobne?
Odpovedať
NO presne tak, ved tak o rok sa budu nosit uplne ine ucesy, kyticky, saty,.... aj ked je pravda, ze ja som saty nevyberala podla najnovsej mody, ale hlavne podla toho co sa mi paci, hodi a v com sa citim dobre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
katia7 • Dnes o 09:32 ahojte,mohli by ste mi prosim poradit kde zacat vybavovat svadbu?chceli by sme sa zobrat este v lete ,nic velke nejaky penzion alebo take nieco,okolo 50 ludi ale vobec neviem kde zacat,ci najprv miesto zhanat ci matriku alebo ako sa to vsetko vobec robi,na ziadnej svadbe som nebola a ani vydate kamaratky nemam.dik moc kotenko • Dnes o 09:34 Tak v prvom rade salu-penzion a amtriku, alebo kostol, zalezi na vas kde to chcete mat. potom obvolat kameramanov a fotografou, hudbu, pripadne starejsieho ak chcete mat a pomaly uz aj saty vyberat. ja som sice septembrovka, ale tieto veci uz mame vybavene, okrem siat, tie si chcem kupit a cakam na vhodnu sancu.. alenk • Dnes o 09:37 ahoj, no ziadne pravidla nie su, ale odporucala by som ti zacat miestom hostiny. potom hudbu, kameramana a fotografa - dobri byvaju zajednani uz dlho dopredu. potom vsetko ostatne tuna na stranke je aj planovac, skus sa na ten pozriet, isto ti pomoze. vela stastia
Odpovedať
ja som začala so šatami v januáry... ešte v januáry sme rezervovali sálu a vo februáry sme vybavili matriku s povolením a potom kostol... keď som toto všetko mala tak som vybavovala kameramana, fotografa, hudbu... zákusky budem vybavovať až dva mesiace pred svadbou, aj obrúčky aj oznamká... mám svadbu v júny...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat svadbu az v 8/2010 a s pripravami zacinam uz pomaly teraz. Zatial si tak obieham nejake veci, ktore nesmu xybat na mojej svadbe. Najtazsie je pre mna momentalne zohnat kvalitneho fotografa. Dufam, ze sa mi takeho podari v Presove zohnat. :-)
Odpovedať
ahojte ja si myslim,že čim skor tym lepšie :-) najdoležitejšie je sala,kostol,kameraman,fotograf a samozrejme šaty (to su veci ktore si treba zariadit medzi prvymi)prajem vam krasne predsvadobne pripravy.určite stoja za to ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?