Svadba v októbri. Aké su výhody a nevýhody?

Profilova fotka
Ahojte, neviem ci tu uz bola tato tema alebo nie, ale chcem sa spytat, ake su vyhody a nevyhody svadby v oktobri? dakujem krasne za kazdy nazor... hadam sa spolocne s vami rozhodnem ;-) :-)
Odpovedať
ja mam svadbu v oktobri, lebo nie je tak teplo a aj ked prsi, fotky su pekne, lebo cela jesen je farebna.....
Odpovedať
@veverickav my budeme mat tiez svadub v oktobri a hlavne preto, ze v septembri nemozeme kvoli sestre (vtedy ma rodit), tak sme to dali na oktober a teraz som rada...jesen je naozaj krasna, farebna a ked som si skusala teraz v lete svadobne saty, tak som si vravela, ze ako dobre ze nemame svadbu v lete, lebo by som sa v nich uvarila :-D a drahy, ten uz vobec nema rad leto :-D ale zalezi na kazdom osobne, niekomu tie tepla nevadia...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali v oktobri ... výhody: je ešte priemne ,nehrozia už šialene tepla - nebudes sa varit v satach... my sme mali 20-24° podľa slniečka pekne kulisy na fotenie - 3.10. ešte v našom roku veľa farebnych stromov nebolo ale zvačša už byva... pršať može v každom jednom mesiaci presne tak ako v oktobri , to nenaplanujes ... co bolo šialene že 3. oktobrovu sobotu v našom roku padal 1. sneh :-N ale to bola nejaka veľka sranda prirody, to nebyva ... vyhoda: bude menej svadieb v tychto terminoch, takze pre teba - na salu, saty, skupinu ,kameru ,foto, dodavateľov budes mať vačší výber ak je niekto z mladomanzelov alergik - urcite mysliet na to a nedat mu svadbu do jari, leta ked kvitnu veci ktore mu robia zle /= smrkajuci zenich s plnym noson alebo cervenooka nevesta ... :-S / nevyhoda ak mas saty zo salonu vypozičane rataj s tym že už nebudu vyzerať tak pekne ako ked si si ich nove skušala - ale budu niekoľkokrat prešivane, zaprane -šedšie alebo žltejšie a kamienkov na nich bude už pomenej .... preto doporučujem mať zabezpečene šaty vlastne inak sme boli spokojni, ked by som si znova mala vyberat tak to kľudne spravim zase tak - ale v prvej polovici oktobra, alebo koniec septembra ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez mame svadbu v oktobri...povodne som to tak nechcela, vzdy som sa chcela vydavat v lete, ale pri skusani siat som zistila, ze to bude ovela lepsie, lebo ked bolo v salone teplejsie, ja som sa v satach uplne varila :) a presne ako poznamenala adele15, jesen je krasna farebna a ked vyjde pocasie ten kontrast nevesty v bielom a farebneho listia je uzasny :-) jedine co mam obavu, ze ked bude prsat, tak sa mi rychlo zaspinia saty :-( takze kocky drzim nam palce, nech mame pekne pocasie ;-)
Odpovedať
ahojte, moj priatel by chcel aby sme mali v oktobri, ale zatial to kvoli mojej praci vyzera az na 12.november...neviem s akym najhorsim alebo najlepsim pocasim tam mozme ratat..on nechce za ziadnu cenu sneh..ale neviem neviem ako sa nam to podari posunut na skorsi datum...a zase, november moze byt tiez este celkom pekne nie?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja som mala svadbu v októbri a bola nádherne, super, teplúčko, lepšie počasie nemohlo byť. a ani zákusky sa už netopia :-) . kamarátka mala začiatkom septembra a strašne pršalo a zima väčšia ako v októbri . takže počasie si nevyberiete.
Odpovedať
ahojte, aj ja som mala svadbu minuly rok v oktobri. Pocasie bolo ukazkove a ustalene, slniecko svietilo od rana. A vobec, co sa tyka pocasia, minuly rok vysla aspon tu na vychodnom slovensku kazda oktobrova sobota. Fotky v prirode a parkoch su prekrasne, pretoze priroda je nadherne sfarbena. Fotky v jesennom listi maju svoje caro. Vyhodou je, ze uz nie je tak horuco. Rozmyslam, ci to malo aj nejake nevyhody a napada ma len to, ze treba vziat do uvahy to, ze sa uz skor stmieva, preto sme naplanovali obrad este pred tretou, aby sme sa stihli presunut na hostinu a pofotit sa v prirode este pred zapadom slnka s nasimi priatelmi a rodinou.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus123 Ahoj, my mame svadbu tiez 12. novembra a viem ti povedat tri roky spätne, ake bolo pocasie - no aspon priblizne, kedze prve rande sme mali 11.11 a kazdy rok sme oslavili vyrocie v tento den :-) Ani raz neprsalo a min. rok sme boli na vyletiku a v kratkych rukavoch. Preto sa toho datumu vobec nebojime (aj ked sme si ho zvolili symbolicky). Ked si spomenies na min. rok jun a tento rok prve dva vikendy, u nas nonstop prsalo a to sa hovori, ze jun je dobry. nikdy sa to neda uplne vyratat, takze si vyberte datum, ktory vam bude vyhovovat mozno z inych dovodov ..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa rozhodli uplne jednoducho, kedze moji svokrovci teda buduci mali svadbu 8.10. a tento rok to vychadza na sobotu tak sme si dali aj my:) Vyhody: krasne sfarbena priroda, a nie moc teplo, moja buduca svokra povedala ze odkedy sa oni vzali tak vzdy je pekne v druhu oktobrovu sobotu:) nieco natom bude lebo koniec septembra resp. ak vyjde vykend uz na zaciatok oktobra je vzdy skaredy a potom o tyzden pekne, aj minuly rok to tak bolo lebo sa 1.10. vydavala moja spoluziacka a bola zima a presne tak aj moja sesternica, tak ja verim ze bude pekne ale v podstate oktober je vacsinou krajsi ako september.
Odpovedať
blondiee83 no tak uvidime :) my by sme chceli aj skor, len sa nam to neda kvoli praci. teda zatial. o nejaky mesiac najneskor budem vediet kedy presne mozem dostat volno a podla toho to bud este posunieme a pokusime sa co-to vybavit alebo to nechame na tento datum..ale dufam ze aj nech by bolo akekolvek pocasie, ten svadobny den bude predsa len ten naj
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu 16.10 a riskli sme to s obradom vonku :) a bolo super :) bol to este asi posledny pekny wknd :) neprsalo, nebolo nejak zima a na fotenie bolo vonku super..krasne listy, gastany vonku...a v nedelu uz paradne prsalo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitta my sme mali 20 bolo fajn, nebola zima...trosku sprchlo...ale to ma tusim nosit stastie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A ako to bolo s kvietkami v tomto obdobi? Museli ste nad kytickami vela premyslat ci sa vsetko dalo v pohode zohnat? ;-)
Odpovedať
@veverickav Ahojte :) my sme mali svatbu v oktobri. Vobec nelutujem. Bolo krasne prijemne teple jesenne slnko, kvety sa dnes daju zohnat akekolvek...ja som mala orchideu a hortenziu a vyhodou je podla mna aj to trochu chladnejsie pocasie...v šatach a obleku je predsalen teplo, ludom viac chuti jest a kolace sa netopia.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať svadbu tiež v októbri a rozhodli sme sa tak hlavne preto, prečo to tu už viaceré z vás povedali: nebude už tak horúco a ja horúčavy nemusím a súhlasím, že pršať môže v ktorom koľvek mesiaci, takže ja som sa už ukľudnila s tým, že čo má byť bude ;)
Odpovedať
Aj my budeme mat svadbu v oktobri :-)
Odpovedať
aj my budeme mať svadbu v októbri :) celý čas sme chceli mať v septembri, preto to máme v októbri :)) ale teším sa, už sa neviem dočkať .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@veverickav ahoj, ja som mala ruze a nebol problem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Nevesty,uz manzelky prevazne :) tak ako vam dopadla svatba v oktobri?Aj mna caka buduci rok ..tesim sa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@gabinkas @cukrik580 @livg @luckapn ahojte baby, rozmyslame nad svadbou v oktobri. Tak by ma zaujimalo, ake vam vyslo pocko na tych vasich svadbach ;-) DAKUJEM :)
Odpovedať
@sunshine85 my sme mali 1. oktobra a bolo teplo ako v maji.. ešte aj večer som behala v šatičkach na ramienka po vonku..a v sandalkach na boso.. určite odporučam .-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshine85 Ahoj asi ta moc nepotesim, rok 2011 bol cele leto horuci az do 06.10.2011 co bol stvrtok, v piatok kruta realita cely den lialo ako z krhle, a v sobotu oblacno sem tam poprchalo alebo lialo cca 3 minuty v kuse a potom svietilo slnko, no a to bol jediny dazd potom uz bola az zima:) ale ono to tazko povedat minuly rok na vyrocie sme mali teplo a krasne, aj moja svagrina si dala svadbu na 5.10 tento rok tak som zvedava ako bude, ale ono to nezalezi na rocnom obdobi, vsak pozri fotky podla mna su super a nevidno ze by sme zmokli:))
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshine85 20.10.2010 no nebolo krasne slnecno, ale doobeda vporadecku, poobede trolilinku sprchlo ale najlepsie bolo v noci, ked sme pustali lampiony, krasna cista obloha ;) to bola streda a v sobotu bolo tiez fajn, ale ak chces aj slniecko, radsej by som stavila na september ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshine85 tak my sme mali svadbu 1.10.2011 a bolo neskutočne nááááádherne... teplúčko do dlhej noci - parááádička.... slniečko - no proste nádhera.... ale o týždeň bolo neskutočne škaredo - takže to je nevyspytateľné... ale september, október by som si vždy vybrala vzhľadom na koláče, jedlo, teplo.... podľa mňa ideálne mesiace na svadby :)))... veľa šťastia prajem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Babule čo ste mali svadbu teraz v októbri, mali ste farebné listy? A počko? Konkrétne sa pýtam na sever SK, Tatry a pod... Neviem nakedy naplánovať dátum aby sme mali krásne fotky:)
Odpovedať
Profilova fotka
mňa napadne jedna výhoda, že fotky sú na jesen nadherne, priroda je pestro sfarbena :) tie fotky maju nieco do seba
Odpovedať
My sme mali svadbu teraz 5.10. a mali sme nádherne počasie, máme krásne fotky, podľa mňa je svadba na jeseň najkrajšia čo sa týka fotiek tá farebnosť je úžasná.Bolo síce trošku chladno,ale to nevadilo aspon sa koláče a torty netopili.Keby sme si ešte raz vyberali dátum, tak sa určite rozhodneme pre október :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je super! A listov bolo veľa ešte na stromoch? A teraz máte ako?
Odpovedať
Nic lepsie som nemohla urobit ze som mala svadbu 19 oktobra bolo krasne babie leto :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?